Inbouw Barbecue

Inbouw Barbecue
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

23 Artikel(en)

per pagina

23 Artikel(en)

per pagina

Geniet u graag op regelmatige basis van een heerlijke barbecuemaaltijd in uw tuin, dan is onze collectie inbouw barbecues echt iets voor u. Met een inbouw bbq van Fonteyn vervlecht u uw passie voor het buitenleven met uw passie voor lekker eten. U maakt uw inbouw barbecue onderdeel van uw tuin. Dankzij de strakke lijnen van onze inbouw bbq’s, plaatst u ze eenvoudig in een mooi meubel en geniet u keer op keer weer van smaakvolle gerechten. Niet alleen bent u met een inbouw barbecue altijd klaar voor een culinair tuinfeest, ook verfraait u uw tuin met een knap staaltje design voor optimaal outdoor-genot.

Smaakvol genieten met uw eigen inbouw barbecue

Een mooie, inbouw bbq is de droom van vrijwel elke levensgenieter. Zodra u geen zin heeft om binnen te koken, loopt u naar buiten en start u uw inbouw bbq. Binnen enkele minuten staat u heerlijk te koken in de frisse buitenlucht. Samen met vrienden en familie geniet u van de heerlijkste gerechten. Laat u nooit meer tegenhouden om te genieten van het buitenleven.

Onze inbouw bbq showroom

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit een brede collectie inbouw bbq’s. Door dit ruime aanbod kunnen we u altijd een model aanbieden dat past bij het meubel waarin u de barbecue wilt plaatsen. Naast onze inbouw barbecues hebben we ook veel meubels in de aanbieding voor een direct passend resultaat. De vele mogelijkheden voor uw eigen inbouw barbecue staan breed opgesteld in onze riante showroom. U bent van harte welkom voor een inspirerende tour. Weet u nog niet of u moet kiezen voor een gas barbecue, een houtskool barbecue of een elektische bbq? Onze adviseurs zullen u altijd van deskundig advies voorzien.

Een inbouw bbq kopen?

Bij Fonteyn garanderen we u de beste kwaliteit, aangezien we strikt werken met de meest duurzame materialen. Op die manier leveren wij u een inbouw bbq waar u uw leven lang plezier van heeft. Daarnaast is uw tevredenheid voor ons het belangrijkst. Naast kwaliteit kunt u daarom rekenen op onze uitstekende service. Hierdoor bent u verzekerd van blijvend barbecueplezier. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw inbouw barbecue? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.. Wij zullen u dan direct van dienst zijn om het euvel op te lossen.

Bekijk al onze barbecuemogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal