1253 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

1253 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

Een barbecue komt tegenwoordig in alle soorten en maten. Daarom nodigen wij u uit om uw ideale barbecue te komen bekijken in onze showroom van ruim 35.000 vierkante meters. U zult als buitenmens uw hart ophalen bij het zien van deze kwalitatieve tuinartikelen. En u krijgt meteen trek als u zich al oriënterend richt op een van onze vele merken en soorten barbecues. Hier geven wij u in een prettige, ongedwongen sfeer advies, waarmee wij uw zoektocht naar de perfecte barbecue vereenvoudigen. Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar, om specialistisch advies te geven over tempratuur, hoogte, formaat, kleur en alle andere barbecue mogelijkheden. Ook delen wij graag onze lekkerste barbecuetips met u!

Fonteyn is de grootste en betrouwbaarste winkel geworden, omdat wij alle mogelijke barbecues kunnen bieden. Iedereen heeft andere wensen en ideeën voor de tuin en daarom stellen wij u in staat om te kiezen uit een uitgebreid en compleet aanbod. Ons aanbod voorziet in de volgende barbecues:

Gas barbecues: direct klaar voor gebruik, snel en makkelijk op te warmen.

Elektrische barbecues: enorm veel gemak: de stekker in het stopcontact en het feest kan beginnen. Uitermate geschikt voor op het balkon of terras.

BBQ smokers: een grill methode die gebruikt wordt om grote stukken vlees heerlijk te roken. Dit geeft een unieke smaak!

Wacht niet langer en geniet gelijk van uw eigen barbecue. Koop een barbecue in onze webshop of kom gezellig langs in onze showroom. Een kopje koffie of thee staat, net als uw eigen adviseur, altijd voor u klaar!

Wilt u meer weten over onze barbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.