5 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

De voordelen van heaters

De voordelen van heaters op een rij: 

Heater kopen bij Fonteyn

Fonteyn verkoopt verschillende soorten heaters voor je terras, balkon of tuin. We zetten de verschillende terrasheaters graag voor je op een rij. Twijfel je over de juiste keuze? De vakkundige adviseurs van Fonteyn vertellen je graag meer over welke heater je het beste kunt kopen. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek.

Terrasverwarmer flameheater

De Eurom Flameheater is een staande terrasverwarmer op gas, met een elektronische ontsteking en variabele gascontrole. Met zijn robuuste uiterlijk en zichtbare, wakkerende vlam werkt deze heater sfeerverhogend op ieder terras. De Eurom flameheater is verkrijgbaar met een vermogen van 9000 Watt of 11000 watt. Deze krachtige heaters verwarmen ieder terras zonder probleem tot een behaaglijke temperatuur.

Sunred heater Indus standing 2100

De stijlvolle, staande heater van het hoogwaardige merk Sunred verwarmt oppervlaktes tot 15 m². Het heating-element van carbon fiber zorgt voor een aangename stralingswarmte. Dankzij de kantelende kop van deze heater, is de stralingswarmte eenvoudig naar een specifieke plek te richten.

Sunred hanging heaters

In het assortiment van Fonteyn vind je drie verschillende soorten hangende heaters van het hoogkwalitatieve merk Sunred. Deze terrasheaters bevatten een halogeen infrarood verwarmings-element, die een prettige warmte afgeeft. Deze warmte is vergelijkbaar met de zon en wordt niet beïnvloed door de wind. Zo zit je altijd comfortabel op je terras. 

Met de bijpassende ketting hang je deze heaters met stijlvolle, industriële look eenvoudig boven een tafel op het terras. De hanging heater van Sunred is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Al binnen 5 seconden verwarmt de heater het terras op maximaal vermogen. 

Koop de Indus II hanging heater 2100 met enkele lamp, of ga voor de Indus II hanging heater 3000 met twee warmtelampen. Kies voor een strak design voor de Hanging 1500 Watt Elips heater van RVS. Aan de zijkanten van deze heater zijn twee LED-lampjes ingebouwd, voor extra licht op voor de late uurtjes. Ideaal!