4 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Eindeloze zomers met een heater

Ieder jaar willen we natuurlijk zo lang mogelijk genieten van onze tuin, omdat er natuurlijk weinig zo lekker is als genieten in en van je tuin. Vooral die lange zomeravonden willen we zo lang mogelijk vasthouden, maar de zon verdwijnt weer steeds sneller achter de horizon en dan merk je dat het al snel wat kouder wordt. Gelukkig zijn daar ideale oplossingen voor in de vorm van fantastische heaters. Met een terrasheater kun je zelfs op de wat koelere dagen in het voorjaar en de zomer genieten van de gezonde buitenlucht. 

Heaters: praktisch én sfeervol

Heb je niet perse behoefte aan een knisperend vuurtje, of vind je dat toch een beetje veel gedoe. Dan is de heater de ideale oplossing. Nooit meer koud én lekker luisteren naar je favoriete muziek? Met de Fonteyn Low Glow Heater zit jij warm op je terras en door de ingebouwde speaker kun je ook nog eens muziek luisteren. Als je het ons vraagt: een perfecte combinatie. Dat een heater ook mooi kan zijn laat de Indus zien, deze prachtige heater heeft het design van een industriële staande lamp en is daarmee een echte sfeercreëerder op je terras.  

Onze heaters bij Fonteyn

Fonteyn verkoopt verschillende soorten heaters voor je terras, balkon of tuin. Benieuwd naar onze top 3 heaters?

  1. Terrasverwarmer flameheater
    De Eurom Flameheater is een staande terrasverwarmer op gas, met een elektronische ontsteking en variabele gascontrole. Met zijn robuuste uiterlijk en zichtbare, wakkerende vlam werkt deze heater sfeerverhogend op ieder terras. De Eurom flameheater is verkrijgbaar met een vermogen van 9000 Watt of 11000 watt. Deze krachtige heaters verwarmen ieder terras zonder probleem tot een behaaglijke temperatuur. 
  2. Sunred heater Indus standing 2100
    De stijlvolle, staande heater van het hoogwaardige merk Sunred verwarmt oppervlaktes tot 15 m². Het heating-element van carbon fiber zorgt voor een aangename stralingswarmte. Dankzij de kantelende kop van deze heater, is de stralingswarmte eenvoudig naar een specifieke plek te richten. 
  3. Sunred hanging heaters 
    In het assortiment van Fonteyn vind je drie verschillende soorten hangende heaters van het hoogkwalitatieve merk Sunred. Deze terrasheaters bevatten een halogeen infrarood verwarmings-element, die een prettige warmte afgeeft. Deze warmte is vergelijkbaar met de zon en wordt niet beïnvloed door de wind. Zo zit je altijd comfortabel op je terras. Met de bijpassende ketting hang je deze heaters met stijlvolle, industriële look eenvoudig boven een tafel op het terras. De hanging heater van Sunred is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Al binnen 5 seconden verwarmt de heater het terras op maximaal vermogen. 

Heater kopen bij Fonteyn

Bij Fonteyn kies je zelf of je de header koopt in onze showroom in Uddel of online bestelt in onze webshop. Weet je nog niet precies wat je zoekt of welke vuurkorf bij jouw tuin past? Kom dan langs in Europa's grootste outdoor showroom, waar onze medewerkers al je vragen kunnen beantwoorden en je graag helpen bij het maken van een keuze voor een heter. Indien je al precies weet wat je wilt, is een heater online bestellen net zo makkelijk natuurlijk. De bestelling wordt dan gewoon uit voorraad bij jouw thuisadres afgeleverd.