Barbecues

Barbecues
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

104 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

104 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geniet tijdens het mooie weer van lekker eten met vrienden en familie in de tuin. Een barbecue van Fonteyn maakt lekker buiten eten nog leuker! Want een barbecue van Fonteyn is bij ons altijd voordelig geprijsd. Bij ons kiest u uit professionele barbecues die door ons zijn samengesteld, getest en als uitstekend zijn beoordeeld. U heeft de keuze uit alle bekende merken, zoals BorettiWeber en Grandhall, maar ook een voordelig huismerk, bedacht en gemaakt door Fonteyn zelf.

Wij vinden het belangrijk dat u als klant nog jarenlang kunt genieten van barbecueën op een betrouwbare barbecue. Wij maken die verwachting voor al onze klanten waar.

Hoogwaardige kwaliteit barbarcues

Een barbecue komt tegenwoordig in alle soorten en maten. Daarom nodigen wij u uit om uw ideale barbecue te komen bekijken in onze showroom van ruim 35.000 vierkante meters. U zult als buitenmens uw hart ophalen bij het zien van deze kwalitatieve tuinartikelen. En u krijgt meteen trek als u zich al oriënterend richt op een van onze vele merken en soorten barbecues. Hier geven wij u in een prettige, ongedwongen sfeer advies, waarmee wij uw zoektocht naar de perfecte barbecue vereenvoudigen. Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar, om specialistisch advies te geven over tempratuur, hoogte, formaat, kleur en alle andere barbecue mogelijkheden. Ook delen wij graag onze lekkerste barbecuetips met u!

Een betrouwbare barbecue

Fonteyn is de grootste en betrouwbaarste winkel geworden, omdat wij alle mogelijke barbecues kunnen bieden. Iedereen heeft andere wensen en ideeën voor de tuin en daarom stellen wij u in staat om te kiezen uit een uitgebreid en compleet aanbod. Ons aanbod voorziet in de volgende barbecues:

Gas barbecues: direct klaar voor gebruik, snel en makkelijk op te warmen.

Inbouw barbecues: In Nederland steeds populairder wordende fraaie modellen, die prachtig ingebouwd kunnen worden in uw buitenkeuken.

Elektrische barbecues: enorm veel gemak: de stekker in het stopcontact en het feest kan beginnen. Uitermate geschikt voor op het balkon of terras.

Briketten barbecues: voor het authentieke barbecuegevoel. Maar toch gemoderniseerd voor meer gemak: de temperatuur is beter te regelen en het rooster is binnen een mum van tijd weer schoon te krijgen.

Direct een barbecue kopen

Wacht niet langer en geniet gelijk van uw eigen barbecue. Koop een barbecue in onze webshop of kom gezellig langs in onze showroom. Een kopje koffie of thee staat, net als uw eigen adviseur, altijd voor u klaar! 

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal