Barbecues

Barbecues
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

1186 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1186 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met een buitenkeuken van Fonteyn bent u de koning te rijk. Stralende zon, een goed gedekte tafel, gezellige gasten, de geur van lekkere gegrilde groente, vlees of vis: met één van onze buitenkeukens of barbecues is uw dinertje een gegarandeerd succes. Naast een geslaagd etentje staan onze buitenkeukens voor design, gebruiksgemak en duurzaamheid. Fonteyn verkoopt buitenkeukens in allerlei soorten, merken en formaten. Wilt u een echte Weber buitenkeuken, of liever het eigen merk van Fonteyn? Geen probleem. In onze showroom staan meer dan 100 buitenkeukens uitgestald, zodat u hier inspiratie kunt opdoen.

Onze buitenkeukens en barbecues zijn ideaal voor in iedere tuin, op het dakterras of het balkon. Wij leveren de bekendste merken zoals Weber,Boretti, Napoleon, Gardeco en Grandhall. Deze topmerken hebben zich internationaal bewezen. Breng een bezoek aan onze buitenkeuken showroom. Hier staan enorm veel soorten modellen voor u opgesteld. Wij verkopen naast de gebruikelijke buitenkeukens, ook pizzaovens, terrasverwarmers en terrashaarden: alles om uw tuin om te toveren tot een geweldige plek. De keuze tussen een houtskool barbecue, een elektrische barbecue of een gasbarbecue is een belangrijke beslissing. Onze adviseurs zijn elke dag aanwezig om u professioneel en deskundig advies te geven.

Wij kopen onze buitenkeukens en barbecues op grote schaal in. Dat is niet alleen voordelig voor ons, maar zeker ook voor u. Doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant bestellen, kunnen wij u een goede garantie bieden. Maar dat is niet alles! Door onze grootschalige import zijn wij in staat u de meest scherpe prijs aan te bieden. Een buitenkeuken kopen hoeft dus geen grote hap uit uw budget te zijn.

Wij hebben meer dan 100 barbecues in onze showroom uitgestald. Weet u nog niet zeker wat het best bij u past? Laat u dan adviseren door één van onze barbecue specialisten. Zodra u weet welke barbecue u wilt hebben, kunt u deze direct mee naar huis nemen. In onze voorraadkelder van 60.000 kubieke meter, hebben wij elke barbecue op voorraad liggen.

Bestelt u uw barbecue of buitenkeuken liever online? Dan leveren wij deze binnen 2 werkdagen bij u thuis.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via: +31 (0) 577 456 040 of middels het contactformulier.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal