5 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Bij Fonteyn zijn onze houten garages altijd op maat leverbaar. Zo hebben we voor iedere tuin een houten garage in de aanbieding van het juiste formaat. Bent u opzoek naar een garage met veranda? Bekijk het assortiment in onze riante showroom waar een deel van onze garages en carports staan opgesteld. We kunnen u dus een mooie impressie geven van wat onze garages doen met de sfeer in uw tuin. Wie een bezoek brengt aan onze showroom kan altijd een beroep doen op één van onze gepassioneerde en deskundige adviseurs. Zij kunnen u met een gericht advies aan de garage of carport helpen die het best voldoet aan uw wensen, de inrichting van uw tuin en het model van uw auto.

De houten garages en carports van Fonteyn worden geproduceerd van alleen de beste, meest duurzame materialen. Hierdoor heeft u altijd een solide houten garage in uw tuin die zeer lang mee gaat, zodat u er uw leven lang van kunt genieten. Bij Fonteyn willen we namelijk dat u vandaag geniet, maar dat de komende jaren ook blijft doen. Ook een kunststof garage of eiken garage heeft een lange levensduur. Een garage is een mooie investering als u wilt dat uw auto, terras of loungeset jaar in jaar uit droog en veilig blijft. 

Zowel voor als na de aankoop profiteert u bij Fonteyn van een uitstekende service. U kunt altijd rekenen op onze hulp als u ons nodig heeft. Een goede service is namelijk heel belangrijk voor ons. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. U kunt ze om hulp vragen in onze showroom, maar ook telefonisch via 0577- 456 040 of via ons contactformulier op de website. Wij zullen er alles aan doen om u gelukkig te houden met uw garage.

Bekijk al onze garagemogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.