4 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Waarom een berging kiezen?

Ben je binnen aan het opruimen geslagen, wil je jouw tuinspullen opbergen of wil je jouw containers uit het zicht hebben staan? Dan kun je vast extra berging gebruiken! Wel wil je dat jouw spullen droog staan en goed beschermd zijn, zodat ze er mooi uit blijven zien. Daar hebben wij verschillende oplossingen voor! Van opbergboxen tot containerbergingen en tuinkasten tot houtopslag: er zijn verschillende manieren om spullen die je wil bewaren op te bergen. Ontdek de verschillende mogelijkheden van Fonteyn.

Soorten bergingen

Fonteyn heeft verschillende soorten en maten bergingen. Laat je inspireren in de showroom van Fonteyn of vraag advies op maat aan onze specialisten. De grootte van de berging die je kiest, is afhankelijk van wat je erin opslaat. Een berging waar een vuilnisbak in staat, is groter dan één waar kussens in opgeslagen worden. De keuze voor een open of dichte berging is afhankelijk van wat je erin wilt opbergen. Veel losse voorwerpen die je wil opbergen? Is het een tuinslang of juist een grasmaaier die droog moet staan? Wanneer je kiest voor een dichte berging, zoals een opbergbox, zorgt dit voor een opgeruimde tuin en blijven je tuinproducten droog. Veel hout dat opgeslagen wordt, dan zorgt een open houtopslag voor een gezellige sfeer. Kies welke berging bij jouw huis en tuin past en bekijk de mogelijkheden bij Fonteyn in de showroom.

Materialen voor een berging

Bij Fonteyn heb je keuze uit diverse materialen voor jouw berging. Wil je een berging van metaal, hout, aluminium of juist kunststof? In de showroom van Fonteyn ontdek je alle soorten materialen voor bergingen. Zo is er voor iedereen wel een passende berging die voldoet aan jouw eisen. Om een overwogen keuze te maken is het praktisch om in kaart te brengen waarvoor je de berging wil gebruiken en welk materiaal passend is. Het soort materiaal dat je kiest heeft namelijk effect op het onderhoud en de werking van jouw berging. Fonteyn maakt gebruik van duurzame materialen, hierdoor ligt de levensduur en de kwaliteit van de producten aanzienlijk hoog. De bergingen van Fonteyn zijn weerbestendig, zodat je jarenlang plezier beleefd aan jouw berging.

Bergingen en andere tuinaccessoires kopen, kan bij Fonteyn. Fonteyn staat voor jou klaar en geeft advies op maat. Het geluk van de klant staat voorop. De showroom in Uddel, laat onze producten tot leven komen. Kom langs en ervaar het zelf!