23 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

23 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Met een tuinkas van Fonteyn kunt u onder alle weersomstandigheden goed tuinieren. Of het nu waait of regent: u kunt altijd aan de slag. Kweek voortaan uw groenten, fruit en planten in een echte tuinkas van Fonteyn en ervaar de voordelen van een windstille, goed geïsoleerde kweekkas.

Fonteyn tuinkassen zijn ideaal te gebruiken voor het verbouwen en kweken van gewassen. Onze tuinkassen worden veelal gebruikt om bijvoorbeeld tomaten in te verbouwen. Misschien wilt u uw tuinkas gaan gebruiken om bijvoorbeeld heerlijke aardbeien of kruiden in te kweken, of wilt u er tuinmeubelen in zetten zodat u al vroeg in het voorjaar van de lentezon kunt genieten? Een tuinkas van Fonteyn maakt het mogelijk. Bent u op zoek naar een tuinkas die aan uw muur bevestigd kan worden? Ook dan bent u bij Fonteyn op de juiste plek. Wij hebben namelijk vele soorten muurkassen en hobbykassen die gemakkelijk aan uw woning of schuur bevestigd kunnen worden.

Het prettige van de tuinkassen en kweekkassen van Fonteyn is dat wij altijd scherpe prijzen en aanbiedingen hebben. Bijkomend voordeel voor u is dat onze tuinkassen en hobbykassen vaak op voorraad zijn. Dat betekent dat u heel snel van uw mooie kweekkas kunt genieten. Wie een tuinkas wil kopen, is bij ons dus aan het juiste adres. Wij kunnen u een goede tuinkas leveren tegen een heel scherpe prijs, omdat wij onze tuinkassen groot inkopen. Hiermee houden wij de prijs gunstig. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Uddel. Uiteraard kunt u onze tuinkassen ook online bestellen.

Heeft u vragen over tuinkassen of kweekkassen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij helpen u verder. Telefoonnummer: 0577 456040.