8 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Opbergen doe je in een Keter opbergbox

In een Keter opbergbox kun je veel verschillende spullen opslaan, zoals de kussens van je tuinmeubelen. Berg je ze op wanneer het regent of sneeuwt? Dan blijven ze niet alleen droog, maar gaan ze ook langer mee. Een Keter opbergbox is ook handig om je klus- en tuingereedschap op te bergen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Bij Fonteyn kun je terecht voor een ruime keuze aan Keter opbergboxen in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Met een Keter opbergbox geniet je nog meer van het buitenleven, in een opgeruimde tuin.

Keter opbergbox: stijlvol en duurzaam

Kies de Keter opbergbox die het beste bij jou en je tuin past! ‘Wat wil je er allemaal in kunnen opbergen?’ is daarbij een belangrijk vraag. Gaat het alleen om de kussens van je tuinstoelen of -banken, of wil je er meer in kwijt? In de grotere opbergboxen kun je bijvoorbeeld ook je grasmaaier kwijt. Welk formaat je ook kiest, een Keter opbergbox ziet er altijd stijlvol uit en is een aanwinst voor elke tuin. Keter staat voor kwaliteit en duurzaamheid Keter startte meer dan 70 jaar geleden als een kleine werkplaats en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de grootste makers van kunststof producten wereldwijd. De opbergboxen van Keter onderscheiden zich door de combinatie van een stijlvol uiterlijk met praktische en duurzame eigenschappen: ze kunnen tegen meer dan een stootje en gaan lang mee.

Bestel jouw Keter opbergbox online

Een Keter opbergbox bestel je makkelijk en snel online. Wil je graag eerst de verschillende Keter opbergboxen met eigen ogen zien? Kom dan naar Fonteyns Outdoor Living Mall in Uddel. Maak er een gezellig dagje uit van, want op maar liefst 35.000 m2 kun je hier op je gemak rondkijken tussen ons enorme assortiment outdoor producten. Heb je vragen, dan beantwoorden de deskundige medewerkers van Fonteyn ze graag.

Neem contact op

Overweeg je een Keter opbergbox te kopen en heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. Wil je eerst advies over welke opbergbox het meest geschikt is in jouw situatie? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Bel voor zowel vragen als afspraken naar 0577-456040 of vul ons contactformulier in.