1 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Waarom een opbergbox voor in de tuin?

Een opbergbox - ook wel hobbybox en tuinkist genoemd - dient niet alleen als opbergruimte voor tuinkussens, maar voor veel meer. De box dient als droge opbergruimte voor allerlei tuinproducten zoals, tuin- en klusgereedschap, zwembad attributen, regenlaarzen, wandelschoenen, (voet)ballen en speelgoed. Zo liggen de spullen op een veilige plek en beschadigen ze niet. Een opbergbox zorgt voor een opgeruimde tuin en dat alle spullen georganiseerd op één plek te vinden zijn. Een opbergbox is onderhoudsvrij. Wel is het aan te raden om de boxen eens in de zoveel tijd met bijvoorbeeld een tuinslang schoon te spoelen.

Extra functionaliteiten van een opbergbox

Opbergboxen dienen niet alleen als opbergruimte, sommige fungeren namelijk als extra zitplek, bijzettafel of als voetenbank. De kunststof opbergbox van Brushwood heeft dankzij de grote draagkracht zelfs plaats voor twee personen. Deze deksel is bestand tegen een belasting van maximaal 365 kilogram. Controleer van vooraf altijd of jouw opbergbox geschikt is om zwaar gewicht te dragen.

Diverse soorten opbergboxen

Fonteyn biedt een breed assortiment aan opbergboxen van verschillende materialen, zoals aluminium en kunststof. Een kunststof opbergbox is licht in gewicht, hierdoor is de box makkelijk te verplaatsen. Liever een natuurlijke look? Er bestaan boxen die gemaakt zijn van speciaal kunststof die nauwelijks zijn te onderscheiden van echt hout. De aluminium opbergboxen zijn vaak voorzien van een veer, dit maakt het openen van de deksel gemakkelijker. De materialen hebben een overeenkomst, namelijk dat deze opbergboxen van duurzame materialen zijn gemaakt. Zo kan je langdurig van jouw opbergbox genieten.