Veranda Outlet

Veranda Outlet
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Veranda’s van Fonteyn zijn er in talloze soorten, merken en materialen. Onze veranda’s in de aanbieding zijn scherp geprijsd en van perfecte kwaliteit. Weer of geen weer: bij Fonteyn zijn we van mening dat u gedurende het hele jaar van uw tuin mag genieten. Met een veranda zit u er ieder seizoen, jaar in jaar uit, perfect bij. Een mooie investering waar u lang plezier van heeft.

Een veranda maakt dat u het gehele jaar door kunt genieten van uw tuin. U creëert extra woonoppervlak en breidt daarmee uw leefgedeelte uit. Als het regent, kunt u nog steeds heerlijk buiten genieten van uw tuin en omgeven zijn door de natuur. Veranda’s stralen sfeer uit en u kunt er zo gezellig maken als u zelf wilt. Tijdens de koudere dagen kunt u er bijvoorbeeld een terrasverwarmer plaatsen. Zo kunt u heerlijk buiten blijven genieten tot in de late avonduren.

Bij Fonteyn vinden we het belangrijk dat uw veranda perfect aansluit bij uw woning en tuin. Fonteyn biedt u daarom de keuze uit een enorm aanbod veranda’s waarvan een grote selectie gepresenteerd wordt in onze fraaie showroom. Onze goedkope veranda’s zijn beschikbaar in verschillende designs, om aan al uw wensen te voldoen.

Wilt u een veranda kopen? Onze gepassioneerde adviseurs kunnen u altijd voorzien van een gericht advies om uw keuze makkelijker te maken. Graag verwelkomen wij u in de grootste tuinmeubel showroom van Nederland. Service staat bij Fonteyn op nummer één en wij staan dan ook altijd voor u klaar, net als de koffie.

Wilt u meer weten over onze veranda outlet? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal