239 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

239 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen overkapping? Met een veranda van Fonteyn geniet u jarenlang! Wij bieden diverse veranda’s gemaakt van hoogwaardige materialen. Een overkapping geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als uw woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinmeubels onder te plaatsen. Nodig alle vrienden, families en buren uit en geniet van een geweldige avond in jouw tuin. Een veranda zorgt voor veel gezelligheid!

Iedere veranda is weer anders. Gelukkig hebben wij bij Fonteyn een enorm groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom in Fonteyn dan kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld, zodat u direct een goed beeld krijgt van de diverse stijlen en materialen. Onze medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar. Zij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden. U kunt daarbij ook foto’s van uw tuin meenemen, zodat de adviseurs u nog beter van dienst kunnen zijn. Onze monteurs kunnen naast plaatsing, ook helpen met de styling van uw veranda. Zo ziet uw tuin er altijd uit als een plaatje!

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. Doordat wij nauwelijks levertijden kennen, geniet u binnen een mum van tijd van uw eigen overkapping.

Bekijk alle veranda mogelijkheden en accessoires online in onze webshop of kom langs bij Fonteyn in Uddel. Wij zijn zes dagen per week geopend. Hebt u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of via telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040.