4 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

4 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Met onze vlonderplanken geeft u uw tuin of terras net dat beetje meer klasse. Dankzij ons uitgebreide assortiment vlonderplanken kan iedereen bij ons terect om zijn tuin de juiste finishing touch te geven. Met het prachtige hout van onze terrasplanken geeft u uw terras een warme look waarop het tijdens mooi weer heerlijk vertoeven is. Onze composiet vlonderplanken zijn daarnaast zeer duurzaam en stevig dankzij een door Fonteyn ontwikkelde constructie. Hierdoor blijven ze uw leven lang mooi zodat u elke keer weer van uw terras kunt genieten. Onze vlonderplanken zijn bovendien makkelijk zelf te plaatsen dankzij een handig monteersysteem en een duidelijke handleiding die u er bijgeleverd krijgt.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit veel verschillende soorten vlonderplanken die in inspirerende settingen gepresenteerd worden in onze showroom. Alle terrasplanken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en designs zodat ze altijd in de smaak vallen. Twijfelt u aan welke planken het best bij uw terras passen, dan kunt u in onze showroom altijd een beroep doen op één van onze adviseurs. Zij inspireren u graag met de vele mogelijkheden die we met onze composiet vlonderplanken in de aanbieding hebben voor uw terras. Kom langs en laat u verrassen.

Bij Fonteyn hebben we gekozen om onze vlonderplanken te voorzien van een stevigere constructie. Daarnaast zijn onze composiet vlonderplanken duurzaam geproduceerd. Dit maakt dat ze langer mee gaan zodat u langer van uw terras kunt genieten dan wanneer u reguliere vlonderplanken zou kopen. Naast kwaliteit kunt u tevens rekenen op de uitstekende service van Fonteyn. Wij helpen u graag bij de installatie van uw terrasplanken en staan ook de jaren daarna altijd voor u klaar. We willen namelijk dat u blijvend geniet van uw vlonderplanken en het mooie terras dat u ermee creëert.

Bekijk al onze vlondermogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.