12 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Moestuinbak soorten

Fonteyn heeft verschillende soorten moestuinbakken. De bakken zijn te verkrijgen in twee kleuren: kwartsgrijs-metallic en donkergrijs-metallic. De moestuinbakken zijn ideaal om je eigen etenswaren in te verbouwen. Er zijn ook verschillende groottes verkrijgbaar bij Fonteyn. Naast verschil in grootte, is er ook een verschil in vorm. Verschillende vormen, voor verschillende ruimtes. Bij Fonteyn kun je een moestuinbak kopen in een L-vorm, rechthoekige vorm en in een vierkant. Zo is er voor elke kas een geschikte moestuinbak en voor ieder wat wils. De standaard hoogte van een moestuinbak is vaak 20 cm. Bij Fonteyn zijn er alleen moestuinbakken van 77 cm. Een hoogte van 20 cm is te laag voor groenten die met een diepe wortel groeien. Daarom biedt Fonteyn alleen bakken aan waarvan de hoogte hoog genoeg is voor jouw groenten verbouwing.

Voordelen van een moestuinbak van Fonteyn

De moestuinbakken hebben een moderne uitstraling en zijn daardoor makkelijk te stijlen in jouw tuin of tuinkas. Een moestuinbak heeft afgeronde hoeken en er zijn geen schroeven zichtbaar. Doordat we werken met een hoge moestuinbak, is de werkhoogte aangenaam. En door de simpele constructie zijn de bakken gemakkelijk in elkaar te zetten. Fonteyn werkt met duurzame materialen van de beste kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van de accessoires voor in jouw tuin.

Gemakkelijk bestellen en retourneren kan bij Fonteyn.

De moestuinbakken optimaliseren de oogst. De teelt wordt makkelijker gemaakt door de bakken en maak van je hobby je avondeten. Je eten komt vers uit de tuin en het is ecologisch verantwoord. Biologischer dan dit kan eigenlijk niet! Moestuinbakken en andere tuindecoraties kopen, kan bij Fonteyn. Fonteyn staat voor je klaar en geeft advies op maat. Het geluk van de klant staat voorop. De showroom in Uddel, laat onze producten tot leven komen. Kom langs en ervaar het zelf!