143 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

143 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

U vindt bij ons alle tuin specialiteiten onder één dak, dus ook voor tuinhuisjes met overkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Met de aanschaf van zo'n overkapping kunt u nog langer genieten van uw tuin en creëert u een tweede woonoppervlak. Een plek rondom uw woning om tot rust te komen. Een tuinhuis met overkapping kent vele voordelen. Is de temperatuur onaangename buiten? Dan verwarmt u het tuinhuis gemakkelijk. Is het een warme zomerdag? Dan heeft u een heerlijk koele plek in de schaduw tot uw beschikking.

U bent aan het opruimen geslagen, maar hebt geen ruimte om al uw spullen een tijdelijke plek te geven. Wij hebben dé oplossing voor u: een tuinhuis met overkapping. Deze staat niet alleen prachtig in uw tuin, maar hij is ook nog eens éxtra praktisch. Door de overkapping heeft u een groter oppervlak aan opbergruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld grotere spullen afschermen als het regent. Nu benut u niet alleen de ruimte binnenin het tuinhuis, maar gebruikt u de buitenkant ook op een gunstige manier.

Een tuinhuis overkapping is multifunctioneel en biedt meerwaarde. Bij Fonteyn ontdekt u een breed aanbod aan hoge kwaliteit tuinhuisjes met overkapping. U kunt online shoppen of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter. Laat u informeren én inspireren door onze experts. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij bovendien uw tuinhuisoverkapping vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze tuinhuizen met overkapping? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: