Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tuinhuis outlet van Fonteyn

Met onze tuinhuizen in de outlet creëer je gemakkelijk extra opbergruimte, een warme overdekte plek of een luxe gastenverblijf. Fonteyn heeft een groot aanbod in outlet tuinhuizen die te zien zijn in de 35.000m2 grote showroom met ruim opgezette tuinkamers. De tuinhuis outlet van Fonteyn is de perfecte plaats om een goedkoop tuinhuis te kopen. Fonteyn heeft een groot assortiment tuinhuizen in de aanbieding in verschillende soorten, merken en materialen waardoor ze geschikt zijn voor iedere wens, portemonnee en tuin.

Materiaal en uitstraling van Fonteyn tuinhuizen aanbiedingen

Ook in de tuinhuizen outlet van Fonteyn zijn de de producten gemaakt van uitstekend materiaal. De gemiddelde levensduur van de producten ligt daardoor hoog. In de tuinhuizen outlet kun je kiezen tussen diverse materialen. Zo is er een tuinhuis van kunststof of metaal. Metaal staat bekend om het duurzame karakter. De tuinhuizen zijn bestendig tegen extreme weersinvloeden en onderhoudsvrij. De tuinhuizen in de outlet van Fonteyn hebben een unieke uitstralingen. Tuinhuizen voor iedere stijl, zoals modern, klassiek of landelijk. Vind de tuinhuis die in jouw tuin past.

Een veilig tuinhuis in de outlet

Sommige outlet tuinhuizen worden met een slot geleverd. Dit is handig tegen diefstal. Door dure apparatuur in een tuinhuis te zetten, staan deze spullen niet in het zicht. Dit helpt ook tegen inbraak. Voor een veilige tuin is een tuinhuis ideaal. Tuinhuizen en andere tuindecoraties kopen, kan bij Fonteyn. Fonteyn staat voor je klaar en geeft advies op maat. Het geluk van de klant staat voorop. De showroom in Uddel, laat onze producten tot leven komen. Kom langs en ervaar het zelf!

Vragen over onze tuinhuis aanbiedingen?

Wil je meer weten over onze tuinhuizen outlet? Bijvoorbeeld over een betaald product of omdat je hulp nodig hebt bij een geschikt exemplaar te vinden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.