14 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Carports zijn ideaal om de auto te beschermen

De carports van Fonteyn zijn ideaal om de auto te beschermen, zodat deze mooi blijft. Ze zijn gemaakt van stevig hout of aluminium dat ervoor zorgt dat jouw carport nog jarenlang meegaat. Ook op het gebied van carports is tegenwoordig volop keuze als het gaat om het uiterlijk en de stijl. Welk type je ook kiest, ze beschermen jouw auto of motor altijd perfect tegen weers- en omgevingsinvloeden.

Onze Carports: een droog en duurzaam onderkomen

Naast een optimale bescherming van de auto heeft een carport overkapping nog meer voordelen. Zo is jouw voertuig tijdens de warme zomer lekker koel als je hem wilt gebruiken. De meeste carports zijn open aan de zijkant en zorgen voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor is jouw voertuig extra beschermd. Bovendien zijn onze carports altijd zeer stabiel en stijlvol vormgegeven. Een losstaande- of liever een carport aan huis? Je kiest zelf wat bij je past.

De carports van Fonteyn worden altijd snel geleverd

Wanneer je kiest voor de carports van Fonteyn, dan kun je deze in onze winkel direct kopen of online bestellen. Onze ruime showroom ligt in het gezellige Gelderse Uddel. Onze carports zijn verkrijgbaar in de winkel en in de online webshop. Wij leveren vrijwel direct uit onze enorme opslagkelder. Wil je meer weten over onze carports? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.