110 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Groot aanbod blokhutten

Ons complete aanbod Fonteyn blokhutten is erg groot en zal je doen verrassen. Het is mogelijk om een standaard blokhut aan te schaffen of een blokhut op maat te laten maken en zelf in te delen. Zo leveren wij altijd houten blokhutten naar ieder zijn smaak en wens. Ben je op zoek naar een extra buitenruimte voor het hele gezin om als zomerverblijf te gebruiken? Waar je de hele dag heerlijk kunt genieten van het mooie weer van ontbijt tot een heerlijk glas wijn in de avonduren? Of zoek je een blokhut als extra ruimte om feestjes te geven of misschien wel de meest voor de handliggende reden: om eenvoudig uw tuinspullen op te bergen? Wat je wens ook is, bij Fonteyn vindt je de juiste blokhut. Fonteyn is de grootste blokhutten aanbieder van Nederland en kan je altijd helpen met het kiezen van de juiste blokhut.

Blokhut kopen? 3 handige tips

Een blokhut kopen? Bij Fonteyn hebben we voor iedere wens een geschikte blokhut, juist vanwege onze variëteit in materiaal, model en budget. Met deze 3 tips maak jij een weloverwogen keuze.

  1. Kies het juiste formaat: Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar bepaal voorafgaand voor welk doeleinde je de blokhut hoofdzakelijk wil gebruiken. Als je dat weet, weet je ook hoe groot deze moet zijn. Daarbij is het van belang om de ruimte van je tuin in acht te nemen, zodat het mooi in balans is. Gebruik je de blokhut enkel als luxe opbergruimte of wil je er een tweede woonomgeving van maken? Een blokhut kan immers mooi dienen als tuinkantoor, of een chique vertrek voor logees. Met een blokhut kun je verschillende kanten op. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 
  2. Kies het juiste type dak: Als je gaat voor een blokhut kun je uit verschillende stijlen kiezen. Houd je van een vijfhoekige, vierkante, langwerpige, of meer van een blokhut met overkapping? In dat laatste geval creëer je bovendien extra ruimte, omdat je onder de overkapping óók je spullen droog kunt opbergen. Naast de vorm van de blokhut is ook de type van het dak belangrijk. Hierin is veel mogelijk! Het zadeldak, plat dak en lessenaarsdak zijn de daken die doorgaans voor een blokhut het meest worden gebruikt.
  3. Kies het juiste materiaal: Uiteraard is het materiaal ook van betekenis ten behoeve van de kwaliteit en de levensduur van je blokhut. Hier komt ook de kleur bij kijken! Dit is allemaal een kwestie van smaak. Bij Fonteyn houden wij van Noord Europees Vurenhout, en daar hebben we een goede reden voor. Dit houtsoort heeft een vrij lichte en neutrale kleur. Hierdoor passen onze blokhutten vrijwel in iedere tuin. Bovendien is het met een neutrale kleur altijd makkelijk om na verloop van tijd de blokhut te schilderen als je toe bent aan vernieuwing! Naast hout is het mogelijk om voor een blokhut van composiet te kiezen, een combinatie van hout en kunststof. Het gaat heel lang mee, het materiaal is sterk en je hoeft het bijna niet te onderhouden.  

Blokhutten op maat gemaakt

Wellicht heb je specifieke wensen voor jouw blokhut? Wij gaven het al eerder aan: Fonteyn heeft als echte blokhutwinkel het juiste aanbod en kan verschillende typen en soorten blokhutten op maat gemaakt aanbieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We hebben maatwerkoplossingen voor alle soorten blokhutten. Of je nu zoekt naar grote, kleine, eenvoudige, luxe of moderne blokhutten, Fonteyn biedt ze aan. Bovendien staat Fonteyn ook klaar om je te helpen met het opbouwen van de blokhut, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Genieten van een volledig opgebouwde blokhut binnen enkele dagen: klinkt dat niet geweldig?

Blokhutten bij Fonteyn

Breng een bezoekje aan Fonteyn Outdoor Living Mall en ontdek de vele goedkope blokhutten. Doordat wij onze blokhutten op grote schaal inslaan, zijn ze scherp geprijsd. Daarnaast kunnen wij ze vrijwel direct uit onze eigen opslagkelder van 60.000 m2 bij jou thuis leveren. Al onze goedkope blokhutten zijn ontworpen en gemaakt met precisie en passie en zijn goed van kwaliteit. Maak gebruik van ons handige prijs-sorteringsfilter en vindt een goedkope blokhut dat bij jouw wensen en smaak past. Vertel jouw wensen aan onze adviseur en wij zullen voor de juiste blokhut zorgen. Wij adviseren je graag vanuit onze positie als Europa's grootste blokhutten specialist. Je bent van harte welkom in ons blokhutten dorp en natuurlijk in onze inspirerende showroom. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of door contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!