56 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

56 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Ideale schuur bouwen

Door een schuur te bouwen creëert u snel en voordelig extra ruimte. Welk doel u ook voor ogen heeft, wij kunnen een schuur bouwen die past bij uw wensen. U heeft dan een schuur die geheel aansluit bij uw tuin, woning en stijl. De schuur die wij bouwen is bovendien gemaakt van duurzaam hout, modern aluminium of stevig kunststof. Onze medewerkers zijn elke werkdag aanwezig om u van desgewenst advies te voorzien. Met hen kunt u nadenken over het formaat, maar ook over het materiaal, de kleur, het daktype en andere voorkeuren. Een schuur bouwen met Fonteyn levert altijd het gewenste resultaat op.!

Schuren bouwen tegen zeer gunstige prijzen

Naast de grootste keuze uit schuren, wilt u natuurlijk ook een schuur bouwen die past binnen uw budget. Dat is precies waarom u bij Fonteyn goed zit. Wij importeren onze schuren namelijk op grote schaal in en slaan deze op in onze 60.000 m3 grote voorraadkelder. In feite schaft u uw schuur aan bij de groothandel. En dat merkt u door onze zeer gunstige prijzen! Daarnaast staat service bij Fonteyn hoog in het vaandel. De voordeligste prijs en een uitstekende, persoonlijke service: de keuze lijkt ons gemaakt.

Houten schuur bouwen?

Voor een goede impressie van de mogelijkheden om een berging te bouwen, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier ligt het grootste tuinhuizen- en blokhuttendorp van Europa met o.a. diverse voorbeelden van schuren. Bouwt u liever een schuur op maat? Laat het ons weten. Wij hebben verrassend veel maatwerk oplossingen voor de schuur die bij u past.

Voor een impressie van onze schuren kunt u ook in onze online winkel terecht. Wilt u zelf een schuur bouwen en heeft u nog vragen? Wij zien u graag in de showroom. Wij zijn zes dagen per week geopend. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 577 456 040. Ook kunt u uw vraag en gegevens achterlaten op het contactformulier.