98 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

98 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Maak uw tuin af met een houten schuur

Een houten schuur is dé oplossing als u op zoek bent naar meer opslagruimte in uw tuin. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een speelkamer voor uw kinderen, een atelier, tuinkantoor of gastenverblijf. Hou er bij een houten tuinkantoor/gastenverblijf rekening mee dat deze aan de elementen onderhevig is. Het behoudt haar natuurlijke karakter van krimpen en uitzetten en dient goed geventileerd te worden.

Houten schuur op maat?

Hebt u specifieke wensen over de vorm en het formaat van uw ideale houten schuur? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken namelijk ook houten schuren op maat. Dit doen wij voor de scherpste prijs. Kom langs in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden!

Houten schuren bij Fonteyn: voordelig en snel

Een houten schuur bij Fonteyn is gemaakt met precisie en deskundigheid van hoogwaardig materiaal. Wij kopen deze kwalitatieve houten schuren op grote schaal in, zodat we ze u kunnen aanbieden voor de scherpste prijzen. Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte van maar liefst 60.000 m3. Uw houten schuur is daarom vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. Wilt u zeker weten of uw houten schuur op voorraad is? Bel dan even of stuur een mailtje naar onze klantenservice.

Bestelt u uw houten schuur in onze online winkel? Dan bezorgen wij de houten schuur bij u thuis. Als u dat wilt, bouwen wij hem ook nog voor u op! Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of stel uw vragen in ons contactformulier.