4 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

4 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Composiet vlonderplanken: sterk, duurzaam en weinig onderhoud

Het materiaal composiet bestaat uit verschillende bestanddelen. Het is een vezel versterkende kunststof. Dat geeft composiet een duurzaam en sterk karakter. Met composiet vlonderplanken hoeft u dus niet veel tijd te besteden aan het onderhouden ervan. Daarnaast zijn ze duurzamer dan houten vlonderplanken. Maar ze geven uw tuin, terras of balkon wel dezelfde warme uitstraling. Composiet vlonderplanken worden voornamelijk gebruik om de vloer van een tuinhuis, sauna of berging te vervraaien. 

Verfraai uw terras met composiet vlonderplanken

Ziet u zichzelf al zitten op een nieuw terras of balkon dat netjes is afgewerkt met composiet vlonderplanken? Met de kleuren die Fonteyn in haar assortiment heeft, geeft u uw tuin, terras of balkon een persoonlijke touch. Zo leveren wij composiet vlonderplanken in onder andere diverse houttinten, bruin, wit en grijs. U kunt dus zelfde kleur van uw vlonderplanken bepalen.. Alles om uw tuin of terras helemaal naar wens te maken!

Composiet vlonderplanken, snel geleverd en voordelig!

Bent u benieuwd naar onze composiet vlonderplanken tegen scherpe prijzen? Doe dan inspiratie op in onze webshop en bestel uw composiet vlonderplanken veilig en snel online. Doordat wij een eigen opslag hebben van 60.000 m2 kunnen wij uw bestelde producten vrijwel direct uit voorraad leveren. Wilt u graag de composiet vlonderplanken in het echt bekijken? Kom dan langs in onze grote showroom! Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar om gewenst advies te geven. Zo weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van een tuin die bij u past. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw composiet vlonderplanken? Dan staat Fonteyn voor u klaar. Service staat bij ons voorop!

Onze medewerkers staan voor u te klaar om u te helpen en te adviseren. Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040.