Pellet BBQ

Pellet BBQ
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

40 Artikel(en)

per pagina

40 Artikel(en)

per pagina


De hit uit Amerika is niet zomaar naar Nederland gekomen. Snel en lekker eten? Als het daarop aankomt, zit u met deze barbecue gebakken. Met de Pellet Barbecue wordt het wel heel eenvoudig om de heerlijkste kippetjes, hamburgers en spiesjes binnen no-time op tafel te zetten. Geniet lekker van het weer en uw tuin terwijl de barbecue u het werk uit handen neemt. Andere prettige bijkomstigheden? De pellet barbecue biedt veel grillopties, is energiezuinig en gemaakt van duurzaam materiaal.

De Pellet Barbecue brengt een flinke lading mogelijkheden met zich mee: grillen, roken, bakken, braden en stoven, dat kan allemaal met één excellent werktuig. Omdat de pellet grill automatisch het werk voor u doet, hoeft u er haast niet naar om te kijken. Ondertussen kunt u tijd doorbrengen met familie en vrienden. Het enige wat u hoeft te doen is de opslagtank vullen met voldoende pellets, de temperatuur invullen van uw voorkeur, en voilà: de pellet barbecue gaat voor u aan de slag.

De barbecue maakt gebruik van houtpellets die in een pellettank gaan, en hier zijn de volgende voordelen aan verbonden: de gerechten worden perfect gaar, krijgen de perfecte smaak, en de temperatuur blijft constant. Dit alles komt tot stand door pellets die worden opgestookt met een warme-element. De hitte circuleert vervolgens door de grill en daarbij komt aroma vrij. Zodoende krijgt de pellet barbecue het voor elkaar om de beste smaaksensatie naar boven te brengen. Het is tevens mogelijk uit verschillende smaken te kiezen om het gerecht telkens een andere twist te geven. Er kan gekozen worden uit smaken als kers, appel en eik.

U kunt altijd langskomen in onze showroom, maar het is ook mogelijk om een barbecue online te bestellen. Binnen enkele dagen wordt de barbecue bij u bezorgd. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 0577 456040 of het formulier op de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over onze pellet barbecues? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal