14 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
  • 1
  • 2
per pagina
Filteren

Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Voordelen van een tuinkantoor

Thuiswerken komt steeds vaker voor. Het is een trend en de verwachtingen voorspellen dat dit onveranderlijk blijft. Veel mensen hebben gebrek aan ruimte binnenshuis om een aparte werkkamer te creëren. Daardoor wordt er veelal gewerkt aan keukentafels, woonkamers of in slaapkamers. Maar wat dacht je van een tuin kantoor? Naast het feit dat het fijn is om een eigen ruimte te hebben om te werken zijn er nog meer voordelen:

  • Je kunt onverstoord werken. Als je met meerdere mensen in een huis woont, zoals kinderen, pubers of een partner, dan zijn er vaak anderen thuis. Een thuiskantoor zorgt ervoor dat je zonder problemen door kunt werken.
  • Een tuinkantoor zorgt voor privacy. Tijdens gesprekken met klanten, cliënten of met collega’s kan er gevoelige informatie besproken worden. Het is fijn om te weten dat er meer dan een dunne muur of deur tussen de conversatie zit.
  • Je kunt mensen uitnodigen in jouw tuinkantoor. Dit zouden bijvoorbeeld klanten kunnen zijn. Dan is het fijn als klanten niet in je huis zitten.
  • Scheiding tussen werk en privé. Thuiswerken maakt de lijn tussen werk en privé een stuk duidelijker. Als je in dezelfde ruimte slaapt als dat je werkt, wordt de afsluiting van je werkdag minder duidelijk. Het kan zelfs zijn dat je de neiging hebt om hierdoor door te werken. Het geeft dus meer rust.
  • Veel mensen worden snel afgeleid tijdens het thuiswerken. Zo hebben mensen de neiging om tussendoor het huis te gaan schoonmaken, wasjes te draaien of op te ruimen. Met een tuinkantoor ben je in een kantoorruimte waar dit minder zal zijn.

Soorten tuinkantoren

Fonteyn heeft verschillende soorten tuinkantoren in het assortiment. De vormen van de tuinkantoren zijn uniek en er is voor ieder wat wils. De vormen van de tuinkantoren die je kunt kiezen, stralen allemaal iets anders uit. De ene is futuristisch, de andere is knus of juist zakelijk. Bij Fonteyn zijn de tuinhuizen gemaakt van Noord Europees Vurenhout. De tuinkantoren worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, dubbel glas, fundering en een houten vloer. Tot slot hebben de tuinkantoren van Fonteyn verschillende afmetingen deze variëren van 7,1 m2 tot 17,3 m2 . Kies een tuinkantoor met de afmeting die bij jouw woonruimte past.

Tuinkantoor onderhouden?

Tuinkantoren van hout werken bij hitte, kou, regen en droogte. het tuinkantoor behoudt dus haar natuurlijke karakter van krimpen en uitzetten. Het tuinkantoor dient goed geventileerd te worden voor frisse lucht. De vloeren van een tuinkantoor zijn vaak van hout. De vloeren kun je stofzuigen, maar een vloerkleed beschermt jouw tuinkantoor vloer tegen krassen. Een tuinkantoor heeft verder weinig onderhoud nodig, alhoewel af en toe de bladeren van het dak afborstelen wel goed is, indien deze op het dak liggen. Kortom, zie jij jezelf al in een tuinkantoor werken? En lijkt het jou fijn om na een drukke werkdag je laptop dicht te slaan, je stoel aan te schuiven en de deur achter je dicht te kunnen trekken? Sluit je dag beter af en begin de volgende werkdag weer fris en fruitig met een heerlijk kopje koffie aan je bureau en laat de dag weer opnieuw beginnen!

Tuin kantoor bij Fonteyn kopen

Een tuinkantoor kopen, kan bij Fonteyn. Fonteyn staat zowel online als in onze showroom voor je klaar en geeft je graag advies op maat. In onze Outdoor Living Mall van 35.000 m2 hebben onze stylisten en tuinmeubel experts tientallen tuininspiratie kamers opgesteld waar je op je gemak langs wandelt. Zo krijgt je direct een goed beeld van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van tuinkantoren. Onze medewerkers staan hier zes dagen in de week voor je klaar en helpen je met plezier aan het juiste tuin kantoor.