68 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Meer dan 200 tuinhuizen opgesteld in onze 35.000 m² showroom

Meer dan 2000 tuinhuisjes en blokhutten op voorraad

 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Groot aanbod blokhutten

Ons complete aanbod Fonteyn blokhutten is erg groot en zal je doen verrassen. Het is mogelijk om een standaard blokhut aan te schaffen of een blokhut op maat te laten maken en zelf in te delen. Zo leveren wij altijd houten blokhutten naar ieder zijn smaak en wens. Ben je op zoek naar een extra buitenruimte voor het hele gezin om als zomerverblijf te gebruiken? Waar je de hele dag heerlijk kunt genieten van het mooie weer van ontbijt tot een heerlijk glas wijn in de avonduren? Of zoek je een blokhut als extra ruimte om feestjes te geven of misschien wel de meest voor de handliggende reden: om eenvoudig uw tuinspullen op te bergen? Wat je wens ook is, bij Fonteyn vindt je de juiste blokhut. Fonteyn is de grootste blokhutten aanbieder van Nederland en kan je altijd helpen met het kiezen van de juiste blokhut.

Blokhutten op maat gemaakt

Wellicht heb je specifieke wensen voor jouw blokhut? Wij gaven het al eerder aan: Fonteyn heeft als echte blokhutwinkel het juiste aanbod en kan verschillende typen en soorten blokhutten op maat gemaakt aanbieden. Onze ervaren adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We hebben maatwerkoplossingen voor alle soorten blokhutten. Of je nu zoekt naar grote, kleine, eenvoudige, luxe of moderne blokhutten, Fonteyn biedt ze aan. Bovendien staat Fonteyn ook klaar om je te helpen met het opbouwen van de blokhut, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Genieten van een volledig opgebouwde blokhut binnen enkele dagen: klinkt dat niet geweldig?

Goedkope blokhutten uit eigen voorraad

Breng een bezoekje aan Fonteyn Outdoor Living Mall en ontdek de vele goedkope blokhutten. Doordat wij onze blokhutten op grote schaal inslaan, zijn ze scherp geprijsd. Daarnaast kunnen wij ze vrijwel direct uit onze eigen opslagkelder van 60.000 m2 bij jou thuis leveren. Al onze goedkope blokhutten zijn ontworpen en gemaakt met precisie en passie en zijn goed van kwaliteit. Maak gebruik van ons handige prijs-sorteringsfilter en vindt een goedkope blokhut dat bij jouw wensen en smaak past.

De juiste blokhut kopen

Een blokhut kopen? Bij Fonteyn hebben we voor iedere wens een geschikte blokhut, juist vanwege onze variëteit in materiaal, model en budget. Welke blokhut het best bij jou past is afhankelijk van waar je hem voornamelijk voor gaat gebruiken. De blokhutten van Fonteyn zijn ideaal te gebruiken als extra opbergruimte maar ook als atelier, gastenverblijf of extra kantoor. Vertel je wensen aan onze adviseur en wij zullen voor de juiste blokhut zorgen. Wij adviseren je graag vanuit onze positie als Europa's grootste blokhutten specialist. Je bent van harte welkom in ons blokhutten dorp en natuurlijk in onze inspirerende showroom. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!