Zwemspa's

Zwemspa's
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Zwemspa's
X

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Zwemspa’s worden steeds populairder. Niet verwonderlijk, gezien de voordelen die deze slimme baden genieten. In vergelijking met traditionele zwembaden zijn zwempa’s op de eerste plaats een stuk compacter. Toch kunt u in het bad eindeloos vooruit zwemmen, dankzij de krachtige jets aan de voorzijde, die u met een sterke tegenstroom op uw plaats houden. Hierdoor ervaart u in een bad van slechts enkele meters lang, de voordelen van een olympisch wedstrijdbad. Daarnaast heeft u minder water nodig, waardoor de zwemspa onderhoudsvriendelijker, duurzamer en beter te verwarmen is.

Veel zwemspa’s zijn een combinatie van een zwembad en een whirlpool. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om na een fanatieke zwemsessie heerlijk bij te komen op een comfortabele zitplaats, compleet met massagejets. Een zwemspa combineert dus het beste van twee werelden: inspanning enerzijds en ontspanning anderzijds.

Bij Fonteyn Spas hebben we enorm veel zwemspa’s in ons assortiment. Van heel compacte baden tot de meest uitgebreide zwemspa’s die er in de markt te krijgen zijn. Dit aanbod staat ruim opgesteld in onze riante showroom. Hier kunt u de imposante baden met eigen ogen bewonderen. Het is zelfs mogelijk om ze op afspraak uit te proberen. Zo kunt u de zwemspa van uw keuze met al uw zintuigen ervaren, voordat u hem aanschaft.

Een zwemspa kopen doe je niet zomaar: de investering vergt nogal wat oriëntatie. U staat er gelukkig niet alleen voor. Onze adviseurs staan u graag bij in het maken van de juiste keuze. Zij kennen het gehele assortiment en weten u dus feilloos te koppelen aan de juiste zwemspa. Bij Fonteyn Spas gaat u dus altijd naar huis met een product dat geheel aan uw verwachtingen voldoet.

Fonteyn Spas ziet scherp toe op kwaliteit. Wij produceren onze zwemspa’s uitsluitend met de meest duurzame materialen, waardoor onze baden bovengemiddeld lang mee gaan. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Wie een zwemspa bij Fonteyn aanschaft kan ten alle tijden rekenen op onze hulp als dat nodig is, zowel vandaag als over tien jaar.

Wilt u meer weten over onze spabaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal