Zwembad Afdekkingen

Zwembad Afdekkingen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Zwembad Afdekkingen
X

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Wie de luxe heeft van een lekker zwembad in de tuin, wil hier natuurlijk het hele jaar door optimaal gebruik van kunnen maken. Onze zwembadafdekkingen maken dit voor u mogelijk. Met een zwembadafdekkingen van Fonteyn maakt u van uw buitenbad in een handomdraai een heerlijk binnenbad waar u ’s winters net zo van geniet als ’s zomers. Een zwembadafdekkingen bedekt uw gehele zwembad, waardoor het water ook in het najaar mooi schoon en op temperatuur blijft. Zo kunt u zelfs in de koudste maanden genieten van een heerlijk zwembad, terwijl het in de rest van uw tuin volop wintert.

Of het nu regent, sneeuwt of hagelt, met een zwembadafdekkingen van Fonteyn kunt u altijd genieten van uw zwembad. Een zwembadafdekkingen van Fonteyn maakt uw zwembad het hele jaar bruikbaar. De zwembadafdekkingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en te verkrijgen in diverse soorten en maten, zodat er voor ieder zwembad een geschikte overkapping is.

Bij Fonteyn heeft u enorm veel opties voor uw eigen overkapte zwembad. In onze riante showroom kunt u dit met eigen ogen aanschouwen. Hier hebben we een groot deel van onze zwembadafdekkingen breed uitgestald om u een optimale sfeerimpressie te geven van alle mogelijkheden die er zijn voor uw tuin. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste zwembadafdekkingen? Raadpleeg dan gerust één van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in alle soorten zwembadafdekkingen, waardoor zij u altijd van het juiste advies kunnen voorzien. U kunt zelfs foto’s van uw zwembad meenemen, zodat onze adviseurs gelijk weten wat u nodig heeft. Een zwembadafdekkingen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Veel van onze zwembadafdekkingen kunnen direct geleverd worden vanuit onze voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3. Hierdoor trekt u binnen een mum van tijd heerlijke baantjes onder uw eigen zwembadoverkapping. Een afdekzeil voor uw zwembad is natuurlijk ook mogelijk. Dit is een goedkopere oplossing. Fonteyn werkt strikt met duurzame materialen, zodat wij u een zwembadoverkapping kunnen garanderen die uw leven lang meegaat. Ook kunt u rekenen op een uitstekende service. Bij Fonteyn hebben we namelijk één missie: u gelukkig maken. Bekijk al onze zwembadafdekkingen en afdekzeilen in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Wilt u meer weten over onze zwembad afdekzeilen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal