Zwembad Randstenen

Zwembad Randstenen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Zwembad Randstenen
X

Merk

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Ziet u zich ‘s morgens al heerlijk baantjes trekken in uw zwembad, om daarna lekker fit uw dag te beginnen? Of wat dacht u van ontspannend genieten aan de zwembadrand op een mooie zomerse dag? En dat in uw eigen tuin?

Bij Fonteyn hebben wij alles in huis om uw droom te realiseren, zodat u met uw gezin, familie en vrienden kunt genieten van het zwembad dat perfect aansluit op uw wensen. In onze showroom staat een uitgebreid assortiment opgesteld aan zwembaden, zwembadoverkappingen, –afdekkingen, –accessoires, –materialen en –randstenen zodat u sfeer kunt proeven, voelen en ervaren. Onze gespecialiseerde adviseurs leiden u graag rond om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

Een waardevolle investering in jarenlang plezier en gezondheid!

Met een inbouwzwembad van Fonteyn investeert u in jarenlang plezier en dat in uw eigen tuin! Daarom zijn ook de details en afwerking heel belangrijk. Uw inbouwzwembad is natuurlijk echt af met mooie randstenen bij uw zwembad. Hiervoor hebben wij diverse materialen in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld composiet vlonderplanken of zwembadrand stenen, maar ook boordstenen. Met de boordstenen van Fonteyn bij uw zwembad, maakt u het helemaal af!

Zwembad randstenen staan voor kwaliteit, veiligheid en een prachtige uitstraling van uw zwembad!

Zwembad randstenen zijn zo gemaakt dat het niet uitmaakt welke vorm uw zwembad heeft. De steen kan door de verschillende types en vormen in ons assortiment in allerlei stijlen gelegd worden, waardoor uw zwembad de perfecte afwerking krijgt. De boordstenen voor uw zwembad kunnen altijd naar uw smaak worden geleverd.

Met de zwembadrandstenen van Fonteyn zorgt u voor een duurzame en mooie uitstraling van uw zwembadrand. De randstenen zijn gemaakt van honderd procent hardsteen van een hoge kwaliteit, waardoor de stenen lang mooi blijven en u er lang plezier van heeft. Door de rond afgewerkte neus van de zwembadrand stenen heeft u een egale afwerking van uw zwembadrand. Dit zorgt er samen met het gevlamde en grof geschuurde oppervlak voor dat u veilig van uw zwembad kunt genieten.

Scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar!

Fonteyn koopt de zwembad randstenen zelf per container in, waardoor wij een grote voorraad hebben. Door de korte lijnen met de leverancier en de containermatige inkoop leveren wij een goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn de zwembad randstenen uit voorraad leverbaar, waardoor u er snel plezier van heeft.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal