Zwembad Chloor

Zwembad Chloor
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Zwembad Chloor
X

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina

Wie de luxe heeft van een mooi zwembad in of bij de woning, wil daar natuurlijk altijd van kunnen genieten. Hiervoor dient u het zwemwater schoon te houden zodat u gezond en wel een lekkere duik kunt blijven nemen. Fonteyn heeft hiervoor een ruim assortiment zwembad chloor producten waarmee u het water in uw zwembad schoon en gezond houdt. Het water blijft daarnaast kristalhelder voor nog meer zwemplezier. Met het zwembad chloor van Fonteyn kunt u het gehele jaar door blijven genieten van het frisse, schone water. 

Genieten van gezond water met ons zwembad chloor

Het gebruik van zwembad chloor is noodzakelijk om uw zwembad fris en hygiënisch te houden. Helder en fris water ziet er niet alleen goed uit, maar nodigt ook gelijk uit om een frisse duik te nemen. Met ons zwembad chloor kunt u samen met vrienden en familie genieten van schoon water. Hiervoor heeft Fonteyn diverse soorten zwembad chloor.

Ruim aanbod zwembad chloor

Er zijn verschillende manieren om een zwembad schoon te houden met chloor. Onze adviseurs kunnen u in onze showroom helpen aan het product dat in uw situatie het meest effectief is voor uw zwembad. Daarnaast leggen we graag uit hoe u de chloor het best aan het water in uw zwembad kunt toevoegen opdat u weer volop kunt genieten van uw zwembad. Zwembad chloor wordt over het algemeen toegevoegd als tablet, maar het kan ook in het filter verwerkt worden, of vloeibaar worden toegevoegd. Voor verdere uitleg bent u van harte welkom in onze showroom, we zijn u graag van dienst.

Waarom het zwembad chloor van Fonteyn?

Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei soorten zwembaden, weten we bij Fonteyn hoe u het meest uit uw eigen zwembad kunt halen. Ons zwembad chloor assortiment is hierop afgestemd zodat we u voor elke situatie een passend product kunnen aanbieden. U kunt hierbij rekenen op een uitstekende service. Per slot van rekening is het voor ons het allerbelangrijkste dat u blijvend kunt genieten van een lekkere, schone duik in uw zwembad. Wij hebben alle chloorsoorten vast op voorraad liggen. Daardoor kunt u, vrijwel altijd, uw zwembad chloortabletten gelijk mee naar huis nemen. 

Bekijk al onze zwembad chloorproducten in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal