Opbouw Zwembaden

Opbouw Zwembaden
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Opbouw Zwembaden
X

Filter Pomp Zwembad
Zwembad ladder
Aanzuig tule en inspuitmond
Merk
Doorsneden Zwembad

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina
Bij Fonteyn verkopen we opbouw zwembaden in verschillende maten, zodat iedereen kan genieten van een zwembad in de achtertuin! Wanneer de zon schijnt kunt u direct aan de slag met het Bestway zwembad opzetten, om zo iedere zonnestraal mee te pakken in het water. De warme dagen worden nu een stuk aangenamer.

Plaats het opbouwzwembad op een verharde, vlakke en waterpas ondergrond en zorg dat het zwembad vrij staat van scherpe voorwerpen. Houd ongeveer 1 meter vrij rondom het zwembad, zodat in- en uitstappen gemakkelijk gaat. Zet het frame in elkaar en verbind deze met elkaar. Als u de handleiding volgt, weet u zeker dat het goed gaat. Plaats eventueel een pomp om het water schoon te houden. Zo behoudt u langer de kwaliteit van het water!

Zorg dat u het opbouw zwembad vult met een grote hoeveelheid water. In het geval van een zwembad met opblaasrand, kan te weinig water ervoor zorgen dat het zwembad lager gaat staan. Wanneer dit gebeurd lijkt de afmeting onjuist. Zorg er dus voor dat de wand helemaal omhoog staat. Bij een opbouw zwembad met een frame is voldoende water ook belangrijk. Anders krijgt het frame en de liner te weinig tegendruk. Het gevolg hiervan is dat het frame naar binnen gaat hangen.

Bij Fonteyn vindt u scherp geprijsde opbouw zwembaden van hoogwaardige kwaliteit. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren! Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze opbouw zwembaden vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze opbouw zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal