3 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

3 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Plaats het opbouwzwembad op een verharde, vlakke en waterpas ondergrond en zorg dat het zwembad vrij staat van scherpe voorwerpen. Houd ongeveer 1 meter vrij rondom het zwembad, zodat in- en uitstappen gemakkelijk gaat. Zet het frame in elkaar en verbind deze met elkaar. Als u de handleiding volgt, weet u zeker dat het goed gaat. Plaats eventueel een pomp om het water schoon te houden. Zo behoudt u langer de kwaliteit van het water!

Zorg dat u het opbouw zwembad vult met een grote hoeveelheid water. In het geval van een zwembad met opblaasrand, kan te weinig water ervoor zorgen dat het zwembad lager gaat staan. Wanneer dit gebeurd lijkt de afmeting onjuist. Zorg er dus voor dat de wand helemaal omhoog staat. Bij een opbouw zwembad met een frame is voldoende water ook belangrijk. Anders krijgt het frame en de liner te weinig tegendruk. Het gevolg hiervan is dat het frame naar binnen gaat hangen.

Bij Fonteyn vindt u scherp geprijsde opbouw zwembaden van hoogwaardige kwaliteit. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren! Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze opbouw zwembaden vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze opbouw zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: