Houten Zwembaden

Houten Zwembaden
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Houten Zwembaden
X

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Wilt u ook genieten van uw eigen zwembad in de tuin? Fonteyn Outdoor Living Mall heeft de mooiste houten zwembaden. Met een bad van Fonteyn kunt u in de zomer heerlijk zwemmen en afkoelen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. U kunt direct inspiratie opdoen in ons online aanbod. Of bekijk onze houten zwembaden van dichtbij in de grootste zwembaden showroom van Nederland. De showroom van Fonteyn is met 35.000 vierkante meter een geweldig uitje.

Geniet van uw eigen houten zwembad in de tuin!

Een houten zwembad is niet alleen genieten voor uzelf, maar denk eens aan die warme zomerdagen, met vrienden, familie en gezellige buren. Met een houten zwembad van Fonteyn wordt het één groot feest om in de tuin te zitten. Fonteyn heeft baden in diverse maten en kleuren. Mocht het nu niet lukken om een houten zwembad aan te schaffen, dan kunt u altijd uw korting aanvragen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Gespecialiseerd in houten zwembaden

Wij zijn gespecialiseerd in houten zwembaden en bieden een groot aanbod met een eigen voorraad. Bij Fonteyn kunt u kiezen uit houten zwembaden in diverse formaten en prijsklassen. Het voordeel van een houten zwembad is dat deze zorgt voor een natuurlijke sfeer in uw tuin. Onze baden worden geleverd met een trapje, zodat u met gemak uw zwembad kunt betreden. Met een houten zwembad koopt u niet alleen een zwembad, maar een stukje beleving voor de tuin.

Bekijk onze houten zwembaden in de showroom

Wilt u zich eerst goed oriënteren? Dan bent u van harte welkom in onze grote showroom in Uddel, waar onze houten zwembaden overzichtelijk staan opgesteld. Wij staan hier voor al uw vragen klaar. Daarnaast zijn de adviseurs van Fonteyn gespecialiseerd in alle soorten zwembaden, waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn. Fonteyn laat de zwembaden op grote schaal maken volgens eigen specificaties en bij betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunt u de perfecte prijs/kwaliteit verhouding van ons verwachten met bovendien een snelle levering.

Ziet u uzelf of uw gezin al genieten in uw eigen bad, en wilt u meer informatie? Bij Fonteyn voorzien wij u graag van deskundig advies. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0577 45 60 40 of ga naar de contactpagina.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal