Bestway Zwembaden

Bestway Zwembaden
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Bestway Zwembaden
X

Filter Pomp Zwembad
Zwembad ladder
Aanzuig tule en inspuitmond
Merk
Doorsneden Zwembad

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina
Bij Fonteyn hebben we Bestway zwembaden in alle soorten en maten. Deze baden zijn te bewonderen in onze 35.000 m2 meter grote showroom. Hier vindt u altijd het Bestway zwembad dat volledig voldoet aan uw zomerse wensen. Van groot tot klein, van budgetvriendelijk tot zeer exclusief: bij Fonteyn slaagt u altijd. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het voor u perfecte Bestway zwembad? Dan staan onze adviseurs zes dagen per week voor u klaar om u hierin te assisteren. Zij weten uw wensen als geen ander te koppelen aan het ideale zwembad.

Zwembaden zijn één van onze passies. Uit deze passie putten wij al het enthousiasme waarmee we dagelijks te werk gaan. We zijn er daarnaast op gebrand om u honderd procent tevreden te stellen met uw eigen Bestway zwembad. Daar slagen wij in door u enkel Bestway zwembaden aan te bieden van de beste kwaliteit. Wij werken strikt met duurzame materialen, zodat u lang van uw Bestway zwembad kunt genieten. Ook service vinden wij belangrijk.

Na aankoop van een Bestway zwembad kunt u altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk weer te laten genieten van uw Bestway zwembad. Fonteyn beschikt over een ruime voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3, waarin veel van onze Bestway zwembaden op voorraad liggen. U kunt het Bestway zwembad van uw keuze dan ook vrijwel altijd direct meenemen, zodat u er dezelfde dag nog van kan genieten.

Een Bestway zwembad zet u binnen no-time op, wanneer u maar wilt. Even behoefte aan verkoeling tijdens een warme zomerdag? Met een Bestway zwembad haalt u de zomer, maar ook verkoeling in huis. Ook voor de kinderen is het een heerlijke plek om te spelen en hoeft u nergens heen. 

Wilt u meer weten over onze Bestway zwembaden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal