Videos

Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x 145

Ga terug

Wellness in eigen tuin? De Elegance series zwembaden van Fonteyn maken van uw tuin een paradijs.De Elegance series zwembaden is een kleine collectie zwembaden die met zorg zijn samengesteld en geselecteerd zijn op hoge kwaliteit en een mooi design.Deze zwembaden zijn met recht een aanwinst voor uw tuin. U kunt uw zwembad nog mooier maken met een prachtige lamp in uw zwembad of een mooie afwerking van premium randsteen.Verder biedt Fonteyn de mogelijkheid om uw zwembad te reinigen met diverse geavanceerde reinigingssystemen. Hierdoor kunt u elke dag heerlijk genieten van een schoon en sprankelend zwembad.

Normale prijs: € 5200

Nu: € 4900

OF
Info en Opties

LET OP: MEGA ACTIE wegens grootschalige inkoop nu extra gunstige prijzen deze prijzen zijn geldig tot de voorraad strekt.
Fonteyn Outdoor Living Mall is de specialist als het gaat om polyester zwembaden.
Wij zwembad specialisten kunnen u vakkundig adviseren in het kiezen van uw polyester zwembad.

Wij hebben als grote voordeel dat wij bij alle polyester zwembaden vooraf de montage van de inbouwdelen kunnen verzorgen, dit betekend dat uw zwembad heel snel geplaatst kan worden en u snel kunt genieten van uw zwembad.
Ook kunnen wij uw zwembad in iedere gewenste Ral kleur aanleveren zodat u uw eigen polyester zwembad aan kunt passen aan de andere kleuren van uw tuin.


Specificaties van het polyester zwembad Tenerife:
Afmetingen: 500 x 300 x 145 cm


Het zwembad Tenerife is opgebouwd uit de volgende 4 lagen:

  • Laag 1 is een gelcoat, dit is een extra gladde coating die ervoor zorgt dat de wanden mooi schoon blijven (vuilafstotend)
  • Laag 2 is een vinylester, dit is een soort vloeibare hars die ervoor zorgt dat de Gelcoat met het polyester vermengd word, dit zorgt voor een extra lange levensduur.
  • Laag 3 is een Polyester versterkt met glasvezel, dit polyester zwembad is voorzien van een met glasvezel versterkt polyester, deze zorgt voor een enorm sterke constructie waardoor het bad gemakkelijk en veilig te plaatsen is en u bent ook nog eens verzekerd van een lange levensduur.
  • Laag 4 is een PU isolatie schuim, uw zwembad word rondom volledig ingeschuimd dus ook de bodem.
    hierdoor bent u verzekerd van een supergoede isolatie waarde zodat het water van uw zwembad heerlijk warm blijft en ook nog eens veel energie bespaard.

Dit bovenstaande geheel zorgt ervoor dat u echt een kwaliteits zwembad in uw tuin heeft liggen die U de garantie van jarenlang zwemplezier biedt.

Kies kleur

Kies uw zandfilterinstallatie

Kies uw leidingwerk

Kies uw skimmer / Nozzle / Lamp

Transport (excl. kraan)

Normale prijs: € 5200

Nu: € 4900

Specificaties
Artikelnummer 600179
EAN-Code 8718836535505
Interne code ZwembadGST4
Gewicht 505.0000
Type Zwembad Inbouw zwembad
Type Wand Zwembad polyester
Afmeting 500 cm x 300 cm x 145 cm
Merk Europool
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Handleiding
Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x 145

Zwembad Polyester Fonteyn Tenerife 500 x 300 x 145

€ 4.900,00