69 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

69 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Weber barbecues in onze showroom

Onze Outdoor Living Mall is een inspirerende plaats waar wij enorme aandacht hebben besteedt aan de inrichting. Deze is overzichtelijk, sfeervol en biedt u de ruimste collectie buitenfornuizen. Natuurlijk zijn er de barbecues en buitenkeukens van Weber, maar ook andere bekende merken en modellen in het land van barbeques en buitenkeukens.  Zoals Patton, Boretti, Grandhall en Oklahoma. En natuurlijk zoals u altijd van ons gewend bent hebben we  altijd een gunstig eigen merk in de collectie.

 Alle producten van Weber

Fonteyn kenmerkt zich door de gehele collectie Weber buitenkeukens opgesteld te hebben staan in de 35.000m2 Outdoor Living Mall.  De collectie  is precies wat u hiervan verwacht: compleet met alle producten van Weber. Of het nu gaat om de Smokey Joe, Compact, One-Touch, de Q100/140/200/220, Spirit, Genesis of Summit barbecues en buitenkeukens. Zelfs alle Weber accessoires zoals aanstekers, pizzastenen, brikettenstarters, houders voor het bereiden van extra sappig vlees en onze speciale smaak briketten..

Direct uit voorraad leverbaar.

Een bijkomend voordeel is dat u wij uw Weber barbecues op voorraad hebben vanuit onze enorme voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3. Wanneer u onze showroom bezoekt, dan kunt u uw Weber product na aankoop direct meenemen, of wanneer u dit product online bestelt, dan wordt uw aankoop binnen enkele dagen thuisbezorgd.