Lamellen overkappingen

Lamellen overkappingen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Lamellen overkappingen
X

Merk
Breedte Aluminium
Diepte Aluminium

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina
Lamellen terrasoverkappingen zijn erg populair. Hiermee creëert u een plek waar u kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Met deze verstelbare overdekte tuinkamer kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Bij een terrasoverkapping met lamellen is dat het dak te verstellen. U kunt het dak open en dicht doen. Als het regent doet u de lamellen dicht, zodat u droog zit. Een lamellen terrasoverkapping maakt het mogelijk om in alle weersomstandigheden buiten te zitten. Mocht de zon net even te fel schijnen, kunt u de lamellen dicht doen, maar alsnog genieten van een heerlijk briesje. U regelt de lichtinval helemaal zelf.

De lamellen overkappingen van Fonteyn hebben een lange levensduur en zijn uitstekend van kwaliteit. Ze zijn voorzien van een geïntegreerde dakgoot, wat zorgt voor een goede afwatering als het heeft geregend. De lamellen zijn handmatig te verstellen waardoor de overkapping meerdere behoeften kan vervullen.

Als u een lamellen overkapping wilt kopen bent u bij Fonteyn aan het perfecte adres. Komt u langs in Europa’s grootste Outdoor Living Mall? Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze lamellen overkappingen vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.

Wilt u meer weten over onze lamellen overkappingen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal