Tuinkasten

Tuinkasten
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

22 Artikel(en)

per pagina

22 Artikel(en)

per pagina
Als u geen ruimte heeft voor een tuinhuis, maar toch even een aantal buiten spullen wilt opbergen biedt een tuinkast uitkomst. Tuinkasten zijn erg praktisch en zien er ook nog eens mooi uit. U vindt ze bij ons in allerlei soorten, maten, materialen en merken. Tuinkasten geven u extra opbergruimte, zonder zelf veel ruimte in beslag te nemen.

De tuinkasten van Fonteyn zijn er in verschillende afmetingen, van klein tot groot, voor iedere tuin wat wils. Een tuinkast van hout of een metalen tuinkast, u vindt het bij ons. Ook zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kiest u een tuinkast die precies aan uw wensen voldoet. U kunt ze gebruiken om gereedschap op te bergen of andere spullen die u buiten gebruikt. Tuinkasten kunnen ook worden gebruikt om afvalcontainers te camoufleren. Dit oogt een stuk mooier.

Naast een praktische opbergruimte is een tuinkast ook nog eens een mooie decoratie item voor uw tuin. U kunt kiezen voor een tuinkast zonder- of met een of twee deuren. Een open tuinkast dient zich ideaal aan om mooie potten of bloemen in te plaatsen. Kies voor een Biohort tuinkast of een van onze andere top merken om een mooie touch te geven aan uw tuin. 

Shop online of kom langs in Europa’s grootste outdoor living mall en laat u informeren én inspireren door onze experts. Vanuit onze ondergrondse opslag van ruim 60.000 m3 kunnen wij onze tuinkasten vrijwel altijd direct uit voorraad leveren. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u meer weten over onze tuinkasten? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal