Tuinkantoren

Tuinkantoren
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina

Heeft u behoefte aan extra werkruimte bij uw woning? Een tuinkantoor van Fonteyn kan dan dé oplossing zijn! Hiermee creëert u eenvoudig en snel die extra ruimte. Ideaal voor iedereen die vanaf huis werkt als ZZP’er bijvoorbeeld. Wij bieden diverse tuinkantoren in de vorm van een tuinhuis of blokhut in allerlei soorten en maten. Een tuinkantoor is ideaal voor de persoon die er van houdt om in de buitenlucht te werken, maar toch aan enige eisen gebonden is. Flexwerken is tegenwoordig populairder dan ooit en een eigen tuinkantoor is hiervoor ideaal. Geniet van de heerlijke buitenlucht, terwijl jer er warm, droog en windstil bij zit.

Om inspiratie op te doen nodigen wij u uit in onze Outdoor Living Mall. Hier hebben wij diverse tuinkantoren opgesteld staan. Wandel op uw gemak langs tientallen tuinhuizen en blokhutten en laat u adviseren door onze medewerkers. Wilt u een tuinkantoor op maat? Wij maken graag het ideale tuinkantoor voor u! Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar, om u te adviseren over het ideale tuinkantoor.

Misschien hebt u zelf al bedacht hoe uw tuinkantoor er uit moet zien? Kom dan langs om alle mogelijkheden te bespreken. Bij Fonteyn streven wij ernaar om u als klant van de beste service te voorzien. Dat merkt u aan ons aanbod, gunstige prijzen, snelle tot directe levering, maatwerk en after sales. De tuinkantoren van Fonteyn kunnen ook op maat worden gemaakt, waardoor het tuinkantoor altijd aan uw wensen voldoet.

  • Ramen en deuren volgens omschrijving
  • Kleur beslag Chroom of Messing
  • Kleur dakshingels naar keuze: zwart, bruin, rood, blauw en groen
  • Wind- en waterdichte verbindingen
  • Geïmpregneerde funderingsbalken

Alle tuinkantoren kunnen ook gemaakt worden in een houtdikte van 68 mm. Dit zorgt voor extra isolatie. Heeft u nog vragen over onze tuinkantoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040 of stel uw vraag via ons contactformulier. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal