Overkappingen

Overkappingen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

166 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

166 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

U heeft een mooie tuin en wilt daar natuurlijk optimaal gebruik van maken, dus ook in de winter. Bij Fonteyn vindt u tuinoverkappingen in allerlei soorten, maten, materialen en merken. Ze zijn ideaal om te alle tijde heerlijk buiten te zitten. Met een terrasoverkapping in uw tuin krijgt uw tuin een extra dimensie en creëert u de perfecte sfeer. U geniet bij welke temperatuur dan ook van uw buitenparadijs.

Het is hoogzomer en de zon schijnt fel. U wilt wel buiten zitten, maar dan het liefst in de schaduw. Hoe ideaal zou een overkapping aan huis dan zijn? Of gaat uw voorkeur uit naar vrijstaande overkappingen? Beiden zorgen voor een fijne, verkoelende plek. Maar ook als het hard regent kunt u buiten zitten, terwijl de druppels langs u op de grond vallen. Tijdens koudere dagen kunt u er ook voor kiezen om het er te verwarmen door middel van heaters. Maar als de zon schijnt, warmt de ruimte onder de overkapping uit zichzelf weer op.

Een tuinoverkapping biedt oneindig veel voordelen. Ze zijn duurzaam en zorgen voor extra waarde van uw huis. U heeft meestal geen vergunning nodig voor een overkapping in uw tuin, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar u zichzelf aan dient te houden. Wij adviseren u daarom om uzelf goed in te lezen, voordat u een terrasoverkapping laat bouwen. Vrijstaande terrasoverkappingen zijn mobiel en kunt u plaatsen waar u wilt. 

Service staat bij Fonteyn op één. Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Shop online of kom langs in ons inspiratiecentrum van meer dan 35.000 vierkante meter en laat u informeren én inspireren.

Wilt u meer weten over onze overkappingen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal