Kunststof Tuinhuizen

Kunststof Tuinhuizen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

39 Artikel(en)

per pagina

39 Artikel(en)

per pagina

Met een kunststof tuinhuis van Fonteyn verrijkt u uw tuin met een duurzaam onderkomen voor uiteenlopende doeleinden. Zo leent een kunststof tuinhuis zich ideaal als opslagplaats voor uw gereedschap of stalling voor uw fiets. Ook is een kunststof tuinhuisje perfect in te richten als werkplaats of hobbykamer. De mogelijkheden met een tuinhuisje van kunststof zijn eindeloos. De kunststof tuinhuizen zijn daarnaast eenvoudig en snel door uzelf in elkaar te zetten. Hierdoor kunt u in een mum van tijd genieten van alle voordelen die een kunststof tuinhuis te bieden heeft.

Dankzij het stevige hang- en sluitwerk van onze kunststof tuinhuizen, kunt u er uw waardevolle eigendommen met een gerust hart in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan een luxe barbecue of heater. Het is belangrijk om deze veilig op te bergen, nadat u er op een mooie avond van genoten heeft. Door ze op te bergen in een kunststof tuinhuis van Fonteyn, weet u zeker dat u er ook de avond erop weer van kunt genieten.

Bij Fonteyn hebben we veel verschillende kunststof tuinhuizen van leverancier Keter in de aanbieding. Deze kunststof tuinhuizen van Keter staan sfeervol voor u opgesteld in onze riante showroom. U bent van harte uitgenodigd om bij ons inspiratie op te doen voor uw eigen kunststof tuinhuis. Wie meer nodig heeft dan inspiratie, kan altijd een beroep doen op één van onze kunststof tuinhuizen adviseurs. Zij kunnen u met een gericht advies helpen aan het ideale kunststof tuinhuis. Een Keter tuinhuis is één van de meest verkochte tuinhuizen van Fonteyn Outdoor Living Mall.

Bij Fonteyn werken we met de meest duurzame materialen van alleen de beste kwaliteit. Met een kunststof tuinhuis van Fonteyn bent u dus verzekerd van een product waar u uw leven lang plezier van heeft. Daarnaast kunnen we het Keter kunststof tuinhuis van uw keuze direct leveren dankzij onze enorme voorraadkelder. Door onze grootschalige inkoop kunnen we uw kunststof tuinhuis aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kunt u snel van uw investering genieten.

Wilt u in contact komen met ons, of heeft u nog vragen? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of laat uw vraag en/of gegevens achter op ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal