Keter tuinhuis: ruime keuze

Bij Fonteyn kun je terecht voor een breed assortiment aan robuuste en duurzame tuinhuizen van het merk Keter. Een Keter tuinhuis is een perfecte oplossing voor het opslaan van je tuinspullen, gereedschap, fietsen en spullen die je niet zo vaak gebruikt. In een duurzaam kunststof Keter tuinhuis liggen je eigendommen veilig en droog. Ook maak je ruimte vrij in je tuin, zodat je nog meer van het buitenleven kunt genieten. Van compacte formaten tot een royaal huis: bij Fonteyn vind je een ruim assortiment, zodat jouw droom exemplaar er gegarandeerd tussen zit. 

De voordelen van een Keter tuinhuis

Keter tuinhuizen zijn populair omdat ze er niet alleen mooi en stijlvol uitzien, maar ook omdat ze degelijk en praktisch zijn. Wat zijn nog meer kenmerken van een Keter tuinhuis? We zetten ze voor het gemak even op een rij:

De tuinhuizen van Keter zijn bij Fonteyn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo heb je al een Keter tuinhuis met een formaat ruim onder de twee bij twee meter, waar je verrassend veel in kwijt kan. Ook biedt Keter tuinhuizen van kunststof in houtlook. Zo heb je de praktische voordelen van kunststof en de natuurlijke, warme uitstraling van hout.

Kwaliteit en duurzaamheid bij Keter

Het bekende outdoor merk Keter bestaat al meer dan 70 jaar. Het begon als een kleine werkplaats en groeide uit tot een van de grootste makers van kunststof-producten wereldwijd. Keter besteedt veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. De tuinhuizen van Keter staan dan ook garant voor een stijlvol uiterlijk, onderhoudsvriendelijkheid en een lange levensduur. Bovendien test Fonteyn het assortiment zelf in hun eigen voorraadkelder, waardoor zij hoge kwaliteit en een klantgerichte service kunnen garanderen.

Bestel online of kom naar de Fonteyn Outdoor Living Mall

Een Keter tuinhuis bestel je makkelijk en snel online. Wil je graag eerst de look en feel van Keter tuinhuizen in het echt ervaren? Kom dan Fonteyns Outdoor Living Mall in Uddel. Op maar liefst 35.000 m2 kun je daar op je gemak rondkijken en inspiratie opdoen, tussen ons enorme assortiment outdoor producten. Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan een van de deskundige medewerkers die er rondlopen, ze helpen je graag verder. Neem contact op Wil je een Keter tuinhuis kopen en heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. Wil je voordat je een Keter tuinhuis gaat kopen eerst een uitgebreid advies op maat? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze adviseurs. Bel voor zowel vragen als het maken van afspraken naar 0577-456040 of vul ons contactformulier in.