Kapschuren

Kapschuren
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

152 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

152 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wilt u een mooie, sfeervolle of praktische kapschuur bouwen of kopen? Bij Fonteyn bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie aan luxe en duurzame kapschuren. Breng een bezoek aan onze showroom en ruim opgezette showterrein en ontdek de vele mogelijkheden die een kapschuur van Fonteyn u biedt. Door ons uitgebreide en breed uitgestalde assortiment heeft u direct een duidelijk beeld van onze uitgebreide collectie aan tuinhuizen en kapschuren. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

U heeft natuurlijk uw eigen stijl en smaak. Dus bent u op zoek naar een schuur die bij u en uw huis past. Gelukkig hebben wij bij Fonteyn een enorm uitgebreid aanbod. Ons assortiment bevat sfeervolle kapschuren, maar ook praktische en duurzame kapschuren. Het is allereerst belangrijk dat u zich goed realiseert waarvoor u de kapschuur gaat gebruiken. De kapschuur van Fonteyn kan namelijk voor veel doelen gebruikt worden. Onze gespecialiseerde medewerkers van de kapschuren -afdeling, helpen u graag bij de keuze van een kapschuur die aansluit bij uw wensen.

In onze inspiratievolle Outdoor Living Mall is altijd een medewerker aanwezig die u kan helpen bij het vinden van de juiste kapschuur. Wilt u graag uw kapschuur op maat laten maken? Dat kan. Wij helpen u met een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen die u aan uw schuur stelt. Wilt u een schuur snel geleverd hebben? Veel van onze kapschuren zijn direct uit voorraad leverbaar. Doordat wij onze kapschuren zelf inkopen en rechtstreeks bij de leverancier, kunnen wij u ook nog eens een scherpe prijs bieden voor uw kapschuur. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons aanbod vindt u terug in onze Outdoor Living Mall en in onze webshop. Na bestelling leveren wij uw kapschuur met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij deze voor u op. De klant staat bij Fonteyn Outdoor Living Mall op nummer één.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over een kapschuur of over andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Telefoonnummer: +31 (0) 577 456 040.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal