Spa Waterbehandeling

Spa Waterbehandeling
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

32 Artikel(en)

per pagina

32 Artikel(en)

per pagina

Het water van je spa is één van de belangrijkste onderdelen. Het is dus belangrijk om dit water goed te onderhouden. Dat doet u onder andere door regelmatig het spafilter te vervangen. Maar het is ook belangrijk om het water regelmatig te reinigen en de waardes te blijven controleren. Hierbij moet u denken aan PH waardes, bromide waardes en fosfaat waardes. Hier heeft Fonteyn alle hulpmiddelen voor. Het is belangrijk om het water regelmatig te testen, door middel van onze test strips. Zo kunt u zelf in de gaten houden of het water de goede waardes heeft.

Hebt u hulp nodig met het onderhoud van uw spawater? Dan staan onze adviseurs altijd voor u klaar. Onze specialisten zijn zes dagen per week in onze showroom aanwezig om u te adviseren. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen met 055 – 456040 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal