Spa Filters

Spa Filters
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

44 Artikel(en)

per pagina

44 Artikel(en)

per pagina

Spa filters

Het gebruik van een spa filter is noodzakelijk om het water schoon en fris te houden. Een spa filter reinigt en filtert het gebruikte water, zodat het water kristalhelder blijft. Wij adviseren om één tot twee keer per jaar uw spafilter te vervangen. Dit houdt het water schoon en zorgt voor het ideale spawater. Weet u niet precies welk spafilter geschikt is voor uw spa? Dan staan onze adviseurs voor u klaar, om u hierover te adviseren. U kunt uw vragen zes dagen per week bij ze kwijt.

Spa filters op voorraad

In onze showroom van 35.000 m2 worden onze spa filters overzichtelijk gepresenteerd. Door onze grote voorraad kunt u het filter van uw keuze direct meenemen. Bij bestellingen in onze webshop worden de spafilters binnen twee tot drie werkdagen bij u thuis afgeleverd. Meer weten over het onderhoud van uw spa? Neem dan contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 577-456040 of via ons contactformulier op de website.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal