ONTDEK ONZE SHOWROOM

Geniet van uw eigen Spa

Zou het niet heerlijk zijn als u elke drukke dag kunt afsluiten in een heerlijk warm spa-bad dat ook nog eens alle spanningen uit uw spieren masseert? Volgens ons is er geen rustgevender moment denkbaar dan het moment waarop u zich voor het eerst in één van onze spabaden laat zakken. Ons assortiment bestaat namelijk uit uiteenlopende baden die u met verschillende massages volledig ontspannen. In onze spa’s ervaart u daarnaast de hoogst mogelijke vorm van zitcomfort; de lijnen van het ergonomische interieur vormen zich perfect naar uw lichaam. Daarnaast beschikken de meeste baden over sfeervolle ledverlichting. Ook compleet ingebouwde muziekinstallaties behoren tot de mogelijkheden. In onze spa’s ontspant u dus altijd in de juiste sfeer.

Laat u inspireren in onze spa showroom

Ons complete spa aanbod staat breed opgesteld in onze 35.000 m2 grote showroom. Nergens anders doet u meer inspiratie op voor uw eigen spa dan hier. Tijdens een sfeervolle wandeling langs alle spabaden vindt u geheid het bad van uw dromen. Het is zelfs mogelijk om hier het bad van uw keuze uit te proberen. Dat kan in onze sfeervol ingerichte Spa Experience: een afsluitbare ruimte waar u in alle privacy ervaart wat de spa u allemaal te bieden heeft, omgeven door prachtige muurschilderingen, sfeerverlichting en rustgevende muziek.

De perfecte spa

Het kiezen van de perfecte spa is een complexe klus; er moet rekening gehouden worden met formaat, massagetechnieken, de hoeveelheid zitplaatsen, kleur, noem maar op. Onze deskundige adviseurs staan u graag bij in uw beslissing. Dankzij hun passie voor het product, gesterkt met een flinke dosis knowhow kunnen zij uw wensen feilloos omzetten tot de voor u perfecte spa.

Waarom een spa van Fonteyn?

Bij Fonteyn hebben we niet alleen verstand van spabaden; ze zijn onze passie waar we elke dag mee opstaan en naar bed gaan. Uit deze passie putten wij de drive om u honderd procent tevreden te stellen met uw spa. Dit lukt ons onder andere door te werken met strikt duurzame materialen en hoogwaardige productieprocessen. Het resultaat: de beste spabaden die er in de markt te krijgen zijn. Deze baden ondergaan uitgebreide kwaliteitstests, alvorens ze in uw tuin staan te pronken.

Naast kwaliteit staat ook service bij ons hoog in het vaandel. Wij staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft en zullen er alles aan doen om u blijvend gelukkig te maken met uw spa. Bij Fonteyn staat uw geluk namelijk voorop.

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal