Sauna Kachels

Sauna Kachels
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

151 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

151 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het hart van een sauna is de saunakachel. Daarom is het bij het kopen van uw cabine goed om u te oriënteren op welke soorten kachels er zijn. Een saunakachel moet van topkwaliteit zijn. De warmte van uw kamer wordt er immers door geregeld en in stand gehouden. Bij Fonteyn kunt u de perfecte saunakachel kopen. Wij leveren elektrische en hout gestookte kachels. Alles om u te voorzien van de perfecte saunakachel.

De perfecte saunakachel

Onze saunakachel modellen verhitten direct de saunastenen die boven op de saunakachel liggen. Deze saunastenen houden de warmte vast en verwarmen zo uw cabine. Bij Fonteyn kunt u bovendien rekenen op een goede kwaliteit en een uitgebreide service die verder gaat dan tot aan de deur. Zodra u ervoor kiest om een sauna kachel bij Fonteyn te kopen, dan zorgen wij voor een perfecte service, zowel voor, als na de aankoop. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw saunakachel, dan zullen wij dit voor u verhelpen. Een saunakachel kopen is een belangrijke investering. Daarom staan wij u bij Fonteyn bij, in de showroom en daarbuiten.

Een saunakachel op maat

Omdat u bij ons kunt kiezen uit heel veel saunakachels, staan wij voor u klaar met het beste advies. En dat zes dagen per week. Daarbij kunt u altijd uw wensen en eisen met betrekking tot uw saunakachel doorgeven, zodat onze adviseurs u de ideale kachel kunnen aanwijzen. In onze showroom staan meerdere saunakachels uitgestald, zodat u kunt bekijken welke sauna kachel het best bij u past. U kunt zo zien of de kachel goed in uw sauna past, of het visueel bij uw wensen past en of de manier van verwarmen naar uw wens is.

Saunakachels voor elk type sauna

U kunt natuurlijk een saunakachel kopen voor uw buitensauna, maar ook voor een inbouw,- en een Finse sauna. Hebt u nog geen cabine en bent u er niet zeker van wat heb best bij u past? Dan kunnen onze adviseurs u ook daarbij helpen. Onze sauna’s kunnen op maat worden gemaakt en op iedere plek in uw woning worden ingebouwd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cabine buiten neer te zetten, zodat u altijd in uw eigen tuin kan genieten van een sauna, met bijpassende sauna kachel.

Wilt u direct telefonisch meer informatie? U kunt ons bereiken op tel.: 0577-456040.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal