Infrarood Sauna

Infrarood Sauna
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina

Heerlijke warmte, compleet ontspannen en alle zorgen van u af laten glijden. Het kan in een infrarood sauna van Fonteyn. Wij hebben de nieuwste infrarood sauna’s van de bekende merken in huis. Onze infrarood cabines hebben bovendien de beste kwaliteit/prijs verhouding in heel Europa. Met onze 35.000 m2 grote showroom zijn wij hét adres op het gebied van infrarood sauna’s.

Een groot assortiment infrarood sauna’s

Een infrarood sauna staat synoniem voor gezond ontspannen. Dit ontspannen begint al tijdens uw bezoek aan Fonteyn in Uddel, Gelderland. Wij hebben ons gehele assortiment infrarood sauna’s sfeervol uitgestald. Hierdoor zult u een goede keus kunnen maken, mede dankzij het feit dat u de infrarood sauna’s hier allemaal kunt testen. Hierdoor kunt hier u duidelijk zien en beleven welk product het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Een infrarood sauna testen kan altijd bij Fonteyn Outdoor Living Mall.

Alle soorten infrarood sauna’s

Fonteyn biedt alle bestaande soorten en combinaties infrarood cabine ‘s die in de markt worden aangeboden. Tevens bieden wij lange en korte golf infrarood cabines en combinaties hiervan met traditionele sauna’s. Wilt u een infrarood sauna compleet op maat gemaakt? Wij maken desgewenst een sauna met een voor u passend formaat, zodat deze exact past in uw huis. Niets gaat te ver voor de specialisten van Fonteyn. Daarnaast staan wij elke werkdag voor u klaar om specialistisch advies te geven.

Een infrarood sauna kopen voor de toekomst

Een infraroodsauna van Fonteyn biedt ook veel praktisch voordeel. Een infrarood sauna kopen is namelijk een goede investering die u nog jarenlang plezier oplevert. Daarnaast vindt u dankzij ons enorme aanbod altijd de infrarood sauna die perfect bij uw wensen past. Wij helpen u graag met het vinden van deze sauna door u een gericht advies te geven. Zo gaat u altijd naar huis met de voor u perfecte infrarood cabine.

In onze 60.000 m3 grote voorraadkelder staat een enorme voorraad sauna’s, zodat u direct kunt genieten van uw eigen infrarood cabine. Bekijk hier ons aanbod infrarood cabines, of neem contact op voor uw specifieke wensen en vragen. Bel ons op telefoonnummer: 0577 45 60 40 of vul ons contactformulier in. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen!

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal