Referenties Fonteyn Outdoor Living Mall

Het was allemaal prima.

Aankoop veranda en tuinset

Door een tip van een kennis zijn wij op bezoek gegaan bij Fonteyn Outdoor, omdat wij overwogen om een veranda achter onze woning te plaatsen. Wij zijn daar zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Sybe. Nadat wij ook bij andere bedrijven hadden gekeken, zijn wij teruggegaan om met Sybe de zaak rond te maken. Omdat wij ook een erg mooie tuinset zagen, hebben wij deze ook er bij gekocht. Hoewel de aankoop vlak voor Kerstmis plaatsvond, kon de veranda toch al voor half januari worden geplaatst. Ook dit is in goed overleg en zeer naar wens verlopen. Kortom wij zijn erg tevreden.

Anton Holterman, Raalte.

Top aanschaf infrarood straler

Zeer tevreden zijn wij over de heatstrip infrarood straler. Hij hangt bij ons in de blokhut (3,60 x 3,40). Het voordeel van deze verwarming is dat hij gerichte warmte straalt dus de zithoek is heerlijk verwarmd. Even opletten waar je hem neer hangt maar daar hielp ons aan de hand van een situatie schets de verkoper bij. Hierbij onze complimenten aan Wim voor het deskundige advies en hulp in de keuze. Mijn schoonzoon heeft er ook een aangeschaft en ook uiterst tevreden. PS. de koffie was lekker.

Geweldig

Wij hebben in oktober 2014 een jacuzzi Oxford gekocht, en hebben er nog geen minuut spijt van. Wij waren al wel een paar keer gaan kijken bij de Fontein maar het bleef eigenlijk alleen maar bij kijken, totdat Martijn ons aansprak met de vraag kunt u het vinden. En Martijn ons de voordelen, maar ook zeker niet onbelangrijk de nadelen uitlegde. Na een paar dagen denken toch eerst even lekker proef liggen in de zaak, in de jacuzzi’s waar onze voor keur naar uit zal gaan. En nogmaals met Martijn overlegd wat voor ons het meest zal aan sluiten bij de wens van ons, wij zijn op de Oxford uit gekomen. Dankzij Martijn hebben wij nu een Jacuzzi als Martijn ons niet had aan gesproken was hij er nu nog niet geweest denken wij zelf. Martijn is zo enthousiast over Jacuzzi’s en hij is ook geïnteresseerd in wat je zelf doet, hij is niet constant aan het poesjen van koop nou die bak kan ik weer door naar een andere klant. Nee, Martijn heeft echt de aandacht voor je als klant die misschien een jacuzzi gaat kopen. Wij adviseren Martijn als verkopen van een Jacuzzi , maar heeft en zwak voor koekjes. we wilden informatie over iets anders. Er kwam een andere verkoper bij en Martijn vroeg of hij erbij mocht zijn zodat hij daar ook de informatie van kreeg. Ook is hij toen de jacuzzi geleverd werd bij ons geweest om te kijken hoe het in zijn werk ging als het geplaatst werd. En als we nu in de zaak komen vraagt hij of de jacuzzi nog bevalt.

De juiste Spa!

Een heerlijke winkel (onwijs groot) om inspiratie op te doen. Goed en smaakvol assortiment, mooie producten en fijne service. De medewerkers zijn vakkundig, en op ieder vlak is een apart team die de know how heeft om jou te voorzien van het juiste advies. Zo ook voor ons, door de juiste analyse (budget, wensen en verwachtingen) van Martijn en het uitproberen van de verschillende spa's hebben we de juiste keuze gemaakt. Ook de aftersales is prima, we zijn blij met de aangkochte Spa.

Een hele goed ervaring!

Ik heb een terrasoverkapping gekocht bij Fonteyn. De achtergevel van mijn huis wijkt echter op een aantal manieren af van "een reguliere muur". De gevel bevat brede verticale groeven en wat er uit ziet als een muur is feitelijk een niet-dragende beplating. Kortom, normale bevestiging is onmogelijk. Fonteyn en haar specialisten hadden enige tijd nodig om een oplossing uit te werken. Het eindresultaat ziet er heel goed uit: nog steeds 2 palen (in plaats van voor de handliggende 4 palen). En, ondanks de verticale groeven in de muur is er waterdichtheid bereikt. Al met al; een prettige service en een uitstekend eindresultaat.

Deskundig vakmanschap

Van begin tot het eind valt de persoonlijke benadering op. De medewerker van het winkelbedrijf neemt ons mee in een gedegen afweging van de vele modellen sauna's. We slagen er door deze rustige werkwijze in om de voor ons meest wenselijke keuze te maken. Voor plaatsing wordt in overleg een datum gekozen. De vakman is op het afgesproken tijdstip aanwezig om deze te installeren. Vervolgens wordt alles vakkundig opgebouwd en ingericht. Een aanrader!

Helemaal Top!

We zijn super leuk en goed geholpen door alle medewerkers. Onze blokhut met overkapping is echt mooi en was keurig, vriendelijk en snel geleverd. Jullie hebben een blij mens van me gemaakt hartelijk dank daarvoor. Mvg M.Veenstra

Onverwacht genoegen

wij stonden voor de keuze om onze badkamer te verbouwen of een spa te kopen, na wat zoeken op het net kwamen wij uiteindelijk bij Fonteynspas uit, na een wat stroeve start waarschijnlijk door de drukte en het verkeerd begrijpen van een afspraak, kwam ik met Martijn Bruinsma tot een deal, hij heeft mij de Oxford sterling aangeraden, dit was een schot in de roos. En na een wat sceptische houding van mij zelf ten opzichte van baden (ik val meestal in slaap) ben ik nu geheel om en zit ook ik regelmatig in onze spa. In eerste instantie voor mijn vrouw gekocht, maar nu ook voor mij een onverwacht genoegen.

Aankoop veranda en tuinset

Door een tip van een kennis zijn wij op bezoek gegaan bij Fonteyn Outdoor omdat wij overwogen om een veranda achter onze woning te plaatsen. Wij zijn daar zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Sybe. Nadat wij ook bij andere bedrijven hadden gekeken, zijn wij teruggegaan om met Sybe de zaak rond te maken. Omdat wij ook een erg mooie tuinset zagen, hebben wij deze ook er bij gekocht. Hoewel de aankoop vlak voor Kerstmis plaatsvond, kon de veranda toch al voor half januari worden geplaatst. Ook dit is in goed overleg en zeer naar wens verlopen. Kortom wij zijn erg tevreden. Het enige punt waar ik problemen mee had, is het feit dat er aanbetaling moest plaatsvinden. Ik heb Sybe aangegeven hoe het bedrijf dit probleem, waar ook andere kandidaat-kopers moeite mee zullen hebben, zou kunnen oplossen. Anton Holterman, Raalte.

Klantvriendelijk en correct bedrijf!

Wij hebben eind oktober bij Fonteyn Outdoor Living Mall een grote blokhut gekocht. Via de website kwamen wij bij dit bedrijf terecht. Veel modellen stonden er op het buiten terrein opgesteld, zodat je goed kon vergelijken en kon zien wat je kocht. Door Warner Wielink zijn we uiterst plezierig en uitgebreid voorgelicht. De afhandeling en levering verliep ook naar volle tevredenheid. Toen tijdens het opbouwen bleek dat er een raamsluiting ontbrak, was 1 telefoontje voldoende om te zorgen dat het de volgende dag bij ons in de brievenbus lag. Kortom keurig opgelost. Wij komen in de toekomst ongetwijfeld nog wel eens terug bij dit bedrijf.
W.Koppelman

Geweldige klantvriendelijke service

Wij de familie Pluim uit Goor hebben een buitenkeuken gekocht.Bij afhalen was deze supergoed ingepakt zoals afgesproken.Maar helaas thuis bij het uitpakken bleek er een flinke beschadiging aan het deksel van de barbeque te zijn.Hierover telefonisch contact gehad met de verkoper (Evert) die die zaterdag vanwege het tijdstip niet zoveel meer kon doen maar beloofde hier 's maandags over terug te bellen.Op maandag belde de verkoper met de boodschap dat ze een nieuw deksel gingen sturen en dat we de oude deksel met vervoerder terug konden sturen.Het betreft hier een showmodel dat we hebben gekocht.Ondanks dit zijn er ons geen kosten in rekening gebracht.SUPER KLANTVRIENDELIJKE SERVICE! Onze dank hiervoor.
fam Pluim

Onze ervaring met Fonteyn

Nadat wij al bij verschillende bedrijven waren geweest kwamen we bij de firma Fonteyn. Het grote aanbod verraste ons ,niet alleen huisjes maar eigenlijk alles op het gebied van tuin verfraaiing. Wij zochten een huisje en in het begin weet je niet makkelijk te kiezen,maar na een verhelderend gesprek met een van de medewerkers die vroeg wat we nu eigenlijk zochten waren we er snel uit ,en met een goed gevoel en een mooi bos bloemen gingen wij tevreden naar huis. Het huisje werd binnen 6 weken bij ons afgeleverd en snel en kundig in elkaar gezet. Ook de nazorg van de verkoper die belde of alles naar wens was verlopen heeft bij ons een goede indruk achter gelaten.

Snelle en correcte levering.

Prima keuze qua prijs- kwaliteitsverhouding. De geïmpregneerde blokhut was in vergelijk met andere leveranciers zeer snel leverbaar. Door de duidelijke bijgevoegde omschrijving was het opbouwen van de blokhut eenvoudig.

Een nieuwe jacuzzi

We waren op zoek naar een vervanging van onze oude jacuzzi. Zijn terecht gekomen bij Fonteyn en daar geholpen door Martijn. Prima voorlichting en direct gekocht. De levering is volgens plan uitgevoerd. Bij de aflevering bleek een onderdeel van de nieuwe jacuzzi defect. Geen probleem. Binnen een week vervangen en alles doet het perfect. Nu genieten maar!
Fam. Janssen, Elst

Fonteyn Outdoor Living Mall, wat een topbedrijf!

Het begon met het stellen van een vraag op de site. Direct de volgende dag teruggebeld met de juiste informatie en nog geen kwartier daarna een mail met nog meer info. Zelfs 's avonds na 21.00 uur per mail bereikbaar. Vlotte en correcte afhandeling. En drie dagen later heb ik mijn mooie loungeset Cordoba al in de tuin staan. Echt werkelijk fantastisch. Ik kan Fonteyn echt iedereen aanraden!

Het is fijn om weten dat er nog degelijke en betrouwbare firma’s bestaan!

Met deze wil ik de firma Fonteyn, jou (Reinout) en de medewerkers van Fonteyn even bedanken voor de super dienst na verkoop i.v.m. onze Passion Spa Pleasure. Het is fijn om weten dat er nog degelijke en betrouwbare firma’s bestaan, die hun beloftes nakomen!!! Daarom nogmaals dank voor de goede service!!!

Top Bedrijf!

Deze zomer hebben wij een Spa Solace gekocht bij Fonteyn Spas. Een groter model dan dat wij aanvankelijk in ons hoofd hadden, maar het is het absoluut waard: een fantastische spa, waarvan wij bijna dagelijks plezier hebben! Wij zijn afgegaan op Fonteyn na het ontvangen van hun reclamefolder. Op internet is duidelijk dat Fonteyn een 'grote speler' is. Wij hebben ons van te voren goed georiënteerd over de verschillende producten en inlichtingen ingewonnen bij andere spa gebruikers om te weten waarop wij moesten letten bij de aanschaf van een spa. Bij aankomst in de showroom van Fonteyn hebben wij direct om een medewerker gevraagd. Martijn Bruinsma heeft ons keurig geholpen om aan de hand van ons wensenlijstje tot een keuze te komen. Hij heeft veel tijd voor ons genomen, veel vragen beantwoord, veel laten zien, maar ook ons de ruimte gegeven voor overleg zonder zijn aanwezigheid. Niets was te veel moeite. Er is even een misverstand geweest over de prijs, maar dat heeft Martijn prima opgelost. De levering was helaas enkele weken later dan aanvankelijk gepland, maar toen de afspraak eenmaal stond, kwam het bad keurig op tijd. Zwaar werk voor die jongens, maar daarover zul je ze niet horen. Matthijs en Timo waren zeer netjes en de installatie verliep perfect. Zij hebben duidelijke instructies voor het onderhoud van het bad gegeven. Kortom: wij zijn zeer tevreden! NB Het extra optiepakket dat Fonteyn aanbiedt met o.a. ledverlichting is een absolute aanrader! Potentiele spa kopers zouden wij ook altijd een huisje of overkapping aanraden!

Geweldig!

Circa 3 weken geleden werd de spa Malta Luxery Comfort door Fonteyn geleverd en geïnstalleerd De aflevering en installatie verliepen geheel naar wens. Correct personeel die persoonlijk advies gaven over het gebruik en het onderhoud van de spa. Inmiddels heb ik regelmatig gebruik gemaakt van de spa, want juist in de herft en winter is het fantastisch om lekker warm buiten te zitten. Kortom volledig aanbevolen.

Vakkundig en klantvriendelijk bedrijf

Na op internet gezocht te hebben naar een buitenkeuken is de keuze gevallen op de website van Fonteyn. Eenmaal contact opgenomen hebbende met dit bedrijf zijn wij beleefd uitgenodigd. In de verkoopruimte hebben we gevraagd naar onze contactpersoon Wim Bos. Hij kwam ons snel verwelkomen en nam ons mee naar de afdeling waar onze interesse lag. Daar werd vakkundig en op een zeer klantvriendelijke wijze een advies gegeven, Na ons besluit werd de koop naar onze auto gebracht terwijl wij intussen waren genodigd voor een kopje koffie. We zijn zeer tevreden over de behandeling en het gekochte product . We voelden ons Koning als klant.

Mijn man heeft een ernstige vorm van artrose in de onderrug . Via een kennis hoorden wij van Fonteyn Outdoor . Daar telefonisch contact mee gezocht. Prima te woord gestaan, goede hulp en uitleg gehad wat de infrarood cabine kon bieden . Na betaling werd de cabine bezorgd na 2 werkdagen . Een onderdeel was stuk tijdens vervoer . Direct werd dit onderdeel zonder probleem nagestuurd .Na een paar dagen werden wij weer gebeld of alles na tevredenheid was .Prima service !!! Na een paar dagen voelt mijn man al enige verlichting in zijn rug. Fonteyn Outdoor Living Mall bevelen wij u aan . Klasse met een grote K.

Uitstekende service en afhandeling.

Zeer vriendelijk personeel in een prachtige winkel. Klantvriendelijk en professioneel. Super!

Netjes,keurig en betrouwbaar! Een aanrader...

We zijn keurig geholpen telefonisch. Wij zijn zeer tevreden, product is echt uitstekend en goede voorwaarden overeengekomen.

Heerlijke loungebank Connor

Loungebank Connor gekocht. Zeer snelle levering, en hij zit heerlijk. Ik heb hem voor een zeer scherpe prijs gekocht. Nogmaals bedankt voor deze geweldige aankoop!

Snel en vakkundig geholpen, zowel voor als na de koop!

Prettig telefonisch contact vooraf gehad met William en Diederick. Er waren enige complicaties te verhelpen, maar doordat beiden mee dachten werden die vlot afgehandeld. De blokhut is een prima product die intussen veel bewondering oogst. We konden de handleiding niet vinden, maar die werd meteen toegefaxt. De nazorg vond ik verrassend, met tevens oog voor de personal touch! Kortom: als u zaken doet met Fonteyn Outdoor geeft dat rust en vrede binnenskamers! Van harte aanbevolen!

Geweldige service

Geweldige service. Vriendelijk en behulpzame mensen die denken in oplossingen en niet in problemen. Absolute aanrader!

Topservice, topkwaliteit, Eerste klas bedrijf!

Dit is de Service waar je van droomt: Op een zeer vriendelijke, rustige en professionele manier te woord gestaan, zonder enige druk tot kopen uit te oefenen. Alle vragen geïnteresseerd en concreet beantwoord. Meedenkend en suggesties gevend, Zeer duidelijk bestelformulier. Alles wat was beloofd is gedaan en op tijd! Een aanrader: laat het Fonteyn in elkaar zetten, zij hebben de ervaring, een "gewone" timmerman niet en dat duurt veel langer!! Ik heb niets dan lof voor Fonteyn!

Mooie zaak met ruim assortiment, goede service en advies

Na een zoektocht op internet naar een barbecue bij de Fonteyn uitgekomen. Daar nog extra advies gekregen en goede service. Heel gelukkig met de keuze. Direct mee kunnen nemen. En tot grote verrassing een bos bloemen cadeau! Dat is nog eens leuk winkelen. Ook voor de accessoires is een ruim assortiment. Daar boven op is het een leuke winkel om rond te kijken. Met al die tuinmeubelen en zwembaden raak je niet uitgekeken.

Een tuinhuisje van Fonteyn Outdoor Living Mall is een aanwinst voor je tuin!

Na een speurtocht op internet kwamen wij bij de Fonteyn Outdoor Living Mall uit en vonden het huisje wat wij zochten. met onze vragen hebben wij telefonisch contact gehad.en werden goed geholpen. Na bestelling werd het snel geleverd, het huisje is van goede kwaliteit en met de handleiding is het eenvoudig om het zelf in elkaar te zetten...

Keurig afgehandeld.

Ik heb bij Fonteyn een prieel gekocht. Op de afleverdag stond de vrachtrijder al om half acht voor de deur. Kon hierdoor de gehele vrije dag al gebruiken voor het in elkaar zetten van het staande frame. Alles past keurig in elkaar en de instructies zijn goed te volgen. De volgende dag met drie man het dak erop gezet en het dakleer bevestigd. Jammer dat het aantal leerspijkers aan de lage kant was. ( Heb zelf mogelijk te dicht op elkaar geplaatst, maar hou van stevig.) Had er gelukkig nog voldoende in voorraad. Het resultaat mag gezien worden. Dik tevreden. Heb het hout van de pallet bewaard. Is ook geïmpregneerd en de zelfde kleur als het hout van het prieel.

Een dijk van een blokhut van Fonteyn

Duidelijke uitleg van Roelof over de voor- en nadelen van diverse blokhutten en mogelijkheden, ook informeerde hij waarvoor we blokhut gaan gebruiken. Duidelijke handleiding omdat we het zelf gingen plaatsen! Correcte levering op de dag van afspraak. Tijdens het opbouwen misten we 4 latten, na een telefoontje naar Roelof binnen 2 dagen nageleverd. (kunnen een hoop zaken een voorbeeld aan nemen). De volgende verbouwing weer naar Fonteyn!

van Zanden uit Naarden

Service en enthousiasme

Wat een keuze, je kijkt je ogen uit en wat een enthousiasme onder de medewerkers bij het begeleiden en adviseren naar onze zoektocht naar een blokhut met overkapping voor in onze tuin. Na een keuze gemaakt te hebben onder het genot van een kop koffie de details in orde gemaakt. Alsof je een dagje uit bent.Ook het transport werd vervolgens met goede afspraken geregeld en het bouwpakket voor de deur afgeleverd. Inmiddels al vele BBQ's onder de overkapping gehouden. Wanneer we tuinartikelen zoeken gaan we weer direct naar Fonteyn, want als zij het niet hebben heeft verder zoeken ook geen nut meer!

Fijne en betrouwbare leverancier.

Bij Fonteyn Outdoor hebben wij een prettig bezoek gebracht aan de showroom. Het verraste ons dat er zoveel verschillende producten aangeboden werden. Wij waren hier voor een tuinhuisje en zijn prima geslaagd. Op het moment dat wij in de showroom waren, was het druk , maar we werden prima opgevangen door de gastvrouwen voor een kopje koffie/thee. Ook de onderhandelingen en uiteindelijk de aankoop zijn naar wens verlopen. De levering via het transportbedrijf en de betaling per pin bij afleveren is een nette service. Een puntje ter verbetering: paklijst is in een vreemde taal, wij konden niet verifiëren of alle onderdelen aanwezig waren. Zo kwamen wij erachter dat wij geen borgschroeven bijgeleverd hebben gekregen. Een klein minpuntje wat met een bezoek aan de bouwmarkt is opgelost. Het na bellen na een aantal weken stel ik ook zeker zeer op prijs.

Wat een zaak!

Enkele weken geleden zaten we te zoeken op internet naar een laungeset. We hadden al een paar zaken gevonden met de modellen die we wilde bekijken. Toen kwamen we op de web site van Fonteyn. Daar hadden ze alle modellen onder 1 dak. De volgende dag naar Uddel en we zijn daar bijzondergoed geholpen met raad en daad om tot de juiste beslissing te komen. De hele set hebben we in de showroom bij elkaar gezet, er een kopje koffie op gedronken om te zien of de set ook voor een langere tijd lekker bleef zitten. Toen dat het geval was hebben we gekocht. De levertijd zou ongeveel 1 1/2 week zijn. We gingen naar huis met het idee dat we met een paar weken de set wel zouden krijgen. Binnen 1 1/2 werd de set geleverd, geheel volgens afspraak en alles werd in 1 keer geleverd zonder na leveringen. Bij deze, dank aan de verkoopster die kosten nog moeite spaarde om ons een goede keuze te laten maken en Fonteyn bedankt voor de snelle korrekte levering.

Fam Vermeulen

Topservice bij Fonteyn van aankoop tot aflevering van product

In de mooi opgezette ruime winkel zijn we prima geholpen door de verkoper (Niek) met het uitzoeken van een veranda overkapping. De verkoper (Niek) nam alle tijd om de verschillende mogelijkheden uit te leggen en ons advies te geven over wat voor ons de beste keus zou zijn. Nadat we de bestelling geplaatst hadden, hebben wij tot twee keer toe de afspraak voor aflevering en plaatsing verzet doordat het bij ons niet uitkwam. Dit werd probleemloos door Niek gedaan en werd er een nieuwe afspraak gemaakt. Het afleveren en plaatsen van de overkapping is vakkundig en snel gedaan en na afloop is alle afval netjes meegenomen. Ook kregen we na een paar dagen een telefoontje van Niek die informeerde of alles naar wens was en goed was verlopen. Dit is nu service van de bovenste plank. Wij zijn erg blij met de overkapping.

Wat een zaak!

Enkele weken geleden zaten we te zoeken op internet naar een loungeset. We hadden al een paar zaken gevonden met de modellen die we wilde bekijken. Toen kwamen we op de website van Fonteyn. Daar hadden ze alle modellen onder 1 dak. De volgende dag zijn we naar Uddel gegaan. Daar zijn we bijzonder goed geholpen met raad en daad om tot de juiste beslissing te komen. De hele set hebben we in de showroom bij elkaar gezet, er een kopje koffie op gedronken om te zien of de set ook voor een langere tijd lekker bleef zitten. Toen dat het geval was hebben we deze loungeset gekocht. De levertijd zou ongeveer 1,5 week zijn. We gingen naar huis met het idee dat we met een paar weken de set wel zouden krijgen. Binnen 1,5 week werd de set geleverd, geheel volgens afspraak en alles werd in 1 keer geleverd zonder na leveringen. Bij deze dank aan de verkoopster die kosten nog moeite spaarde om ons een goede keuze te laten maken en Fonteyn bedankt voor de snelle en correcte levering.
Fam Vermeulen

Niets dan goed, ze weten precies hoe het moet!

Hallo, wij waren al lang op zoek naar een overkapping maar de prijzen waren voor ons niet haalbaar. Nu waren we van de zomer op vakantie in Harderwijk . Via het internet zijn wij bij Fonteyn Outdoor Living Mall terecht gekomen. Wat we daar zagen was geweldig. Voor we weer buiten stonden hadden we een overkapping, die precies was wat we zochten. We hebben hem zelf geplaatst, in anderhalve dag zaten we er al onder! En het is genieten hoor. We willen jullie bedanken voor de fijne samenwerking. Wij zullen de FONTEYN OUTDOOR LIVING MALL zeker promoten. < br /> Vriendelijke groeten, < br /> Fam. van Gastel

Ondanks langer wachten op de veranda erg blij!

Omdat de veranda wat later werd geplaatst,kreeg ik 4 ledlampjes gratis . De veranda is prima geplaatst en ben er erg blij mee.
H.D.L. Woerts

Bron van inspiratie :-)

We waren al een tijdje op zoek naar een loungeset en omdat we een weekendje weg waren zaten wij in de buurt van Uddel dus mooie gelegenheid om Fonteyn even "snel" te bezoeken. Dat "snel" werd een paar uurtjes gezien de enorme showroom en uitgebreide keus. Maar het was geen straf om hier rond te wandelen (en even te pauzeren met een cappuccino en lekkere bonbon) want overal waren gezellige, sfeervolle aangeklede hoeken om inspiratie op te doen. We werden vriendelijk geholpen door Stephanie en zijn uiteindelijk geslaagd voor de loungeset Elizabeth met 4 mooie kussentjes en 2 heathers. Alles is deze week keurig afgeleverd en we hebben al heerlijk gelounged deze week :-). Wij zijn dik tevreden!
Gr. Jan en Thea
Friesland

Geweldig veel keus en fijn en kundig personeel

Wij waren op zoek naar een terras overkapping en wilde ons daarom goed oriënteren, het is natuurlijk iets wat jaren mee moet gaan. Toen we bij Fonteyn kwamen kijken waren we erg verrast over de grote keus van de diverse overkappingen. We werden geholpen door maarten de vries die hiervoor alle tijd voor ons nam en ons goed voorlichtte over alle mogelijkheden van de diverse materialen van de overkappingen. Uiteindelijk gingen we voor de terrasoverkapping van Karibu. Onder het genot van een kopje koffie werd het geregeld. Wij zijn super tevreden over Fonteyn en zitten heerlijk onder onze mooie overkappping.

Prima service en nazorg

Zijn heel enthousiast over onze veranda. Werden in de zaak op een prettige manier geholpen en zonder dwang. De monteurs waren prettig in de omgang en leverden prima werk, ook nadat wij constateerden dat de afvoer niet goed was. Dit werd meteen goed opgepakt en opgelost.
Vr. gr.
Jack Camphuijzen
Houten

Persoonlijke Professionaliteit!

Enkele weken geleden naar aanleiding van de folder in de showroom geweest. Werden daar ondanks de grote drukte op zaterdag snel geholpen en voorzien van alle informatie die we nodig hadden. Offerte traject doorlopen waarbij al onze specifieke wensen goed ingebouwd konden worden. Aflevering van het tuinhuis keurig geregeld en plaatsing door ervaren vaklieden, in 1 dag van niets naar volledig opgebouwd. Kortom, goed, gedegen, persoonlijk en professioneel!
Tom van der Beeke Zwolle

Wij zijn bijzonder blij dat wij Fonteyn gevonden hebben

Wij zijn enorm goed geholpen en goed geinformeerd, super blij zijn we!
We zijn enorm blij met onze overkapping Bjarne!!! Super Snel geholpen door Gerritjan Bronkhorst. Helemaal top binnen twee weken super vlot neer gezet ! Super aardige monteurs en binnen drie uur was de klus geklaard. Volgend jaar zijn wij zeker weer terug bij Fonteyn want we willen nog wat zonnewering voor in de overkapping. Wij zijn Super tevreden met de Firma Fonteyn. Graag tot volgend jaar en we weten dat de koffie dan ook weer voor ons klaar staat.
M.V.G. Henk & Yvonne Beumer.

Fonteyn is geweldig!

Bestelling eenvoudig, levering top en product meer dan verwacht .

Tevreden over blokhut!

Ik heb een Tuinhuis Fonteyn Boukje Groen Platdak Hogedruk Geïmpregneerd 246 x 246 cm gekocht bij Fonteyn. Vooral het Hogedruk Geimpregneerd spreekt mij aan omdat het 10 jaar mee zou moeten meegaan. Dat het geimpregneerde hout stugger is kwam ik vrij snel achter bij het in elkaar zetten omdat daar ter bescherming ongeimpregneerd hout bij zat. Bij Fonteyn is afspraak afspraak en zijn telefonisch altijd correct geweest met een naar mijn idee mooie prijs. Het kwam overeen met de foto's van de site. Het bouwplan lezen en begrijpen was vooral aan het einde (het afwerk gedeelte) wat lastiger. Het zou mooi zijn als ze van de bouw van elk showmodel een timelaps filmpje maken.

Mooi bedrijf, veel keuze!

Leuk tuinhuis gekocht, pakket opgehaald en zelf gemonteerd. Alles was mooi en compleet, daarnaast vriendelijk personeel!

Klantvriendelijk, service gericht

De aanschaf betrof een biohort tuinschuur. We zijn vriendelijk geholpen en kregen een scherpe prijs aangeboden. Leverering verliep volgens afspraak. De biohort handleiding kan op sommige punten wel verbeterd worden, maar dat is Fonteyn niet aan te rekenen. Vond het ook erg netjes dat we achteraf nog zijn gebeld om te vragen of alles naar wens is verlopen. Als we weer iets nodig hebben en het is binnen het assortiment van Fonteyn zou ik zeker weer gebruik maken van hun service.

We leven nu meer buiten dan binnen!

We wilden altijd al een overkapping. Toen we bij Fonteyn gingen kijken waren we meteen verkocht. Zoveel keuze en zoveel mooie ideeën. Het advies en de service zijn geweldig. Het is ons nog nooit overkomen dat je 2 maand na je aankoop gebeld wordt met de vraag; hoe bevalt je aankoop. Dat noem ik nog eens service!! Ik hoop dat we nog lang kunnen genieten van ons 2e huisje. Wij raden dan ook iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen. Het personeel is totaal niet opdringerig dus je kan heerlijk rustig rondkijken. Fonteyn super bedankt en wij kom zeker weer bij jullie om leuke ideeën op te doen.
Groet Robert jan Horst.

Fonteyn TOPkwaliteit en Fijn

Al tijdens de verkoop waren wij zeer tevreden. Levering en montage was niet anders. Zelfs een stukje aftersale vond plaats. Fonteyn is een aanrader.
Fam. Moerkerken, Lelystad.

Super service

Tuinhuis op juiste tijd en datum afgeleverd. Zeer vriendelijke medewerkers en goed geholpen. Ondanks de toch al scherpe prijzen, toch nog wat van de prijs af kunnen krijgen.

Fonteyn...........Daar moet je zijn!

Wij zijn al helemaal fan van Fonteyn, alleen al door de hulpvaardigheid en ook nog de kunde van de ervaren Fonteynpersonalias, dus nu onze jacuzzi nog even winterklaar laten maken door hen en dan gaan wij onbezorgd de winter door! De slogan luidt dan ook; Fonteyn...........daar moet je zijn!
groetjes,
Ilona en Sue

Fonteyn een zeer klantvriendelijk bedrijf!

Hallo, wij waren na 10 jaar toe aan een nieuwe spa.Omdat de kinderen het huis uit zijn kunnen we genoegen nemen met een tweepersoons spa.Maar de keus is zo groot bij Fonteyn, gelukkig was Martijn er om ons te helpen. Samen met Martijn viel de keus op de Oxford.Op een zaterdag kwamen ze hem plaatsen en 's avonds konden we hem al gebruiken. We zijn zeer tevreden met deze spa, alle luxe die je maar kunt bedenken zit erin.We werden zo goed geholpen dat wij het advies aan mensen, die de spa kapot hadden, hebben gegeven om naar Fonteyn te gaan.Die zijn wederom goed geholpen, met een week was ook hun spa weer in orde! Dus alle lof voor Fonteyn en Martijn!!! Groeten van een tevreden klant

Goed geholpen

We zijn goed geholpen door Martijn en kwamen al snel uit op onze droom jacuzzi. Na een test sessie in de winkel waren we meteen verkocht. Met een mooie aanbieding zijn we dik tevreden en genieten we er nu wekelijks van bij ons thuis. Bedankt voor de mooie aanbieding en service.

Fonteyn: Geen gekletter van water maar van vakkennis en service.

Op zoek naar een loungeset kwamen wij ook bij Fonteyn. Een bedrijf met een groot assortiment en dat niet alleen in lounchesets maar ook in tuinmeubels, zwembaden, tuinhuisjes enzovoort. Veel aanbiedingen van loungesets waren er te zien en onze keus viel op een hoekbank maar die was helaas voor ons te groot. De adviseur die ons zag dubben sprak ons aan en stelde voor om uit de aanbieding alleen die delen te selecteren die in onze situatie geplaatst konden worden. Zij gaf ons tijd om onze keus te maken en verdween, kwam na een tijdje weer terug en vroeg of wij een keuze hadden gemaakt. Vervolgens bekeek ze onze keus en kwam met een prijsaanbieding. Nadat wij de prijsonderhandelingen en de levertijd hadden afgerond kregen wij nog een bloemetje bij het verlaten van de zaak. Al met al een bedrijf dat weet hoe ze klanten moet bedienen. Na aflevering bleek bij het uitpakken van de zending dat een rugleuning verbogen was almede een poot van de zitbank. Contact gezocht met de adviseur van Fonteyn en haar (mevrouw Stephanie) foto's van de gebreken gestuurd. Zij reageerde direct dat de levering zo worden omgeruild . De volgende dag is alles omgeruild. De service van Fonteyn is geweldig.

Wij zijn zeer tevreden over geleverde producten, service en afwerking.

Een fijn bezoek aan de showroom gebracht waarbij we uitgebreid werden geholpen, ideeën hebben opgedaan en foto's hebben kunnen maken van diverse schuren. Thuis rustig alles kunnen bekijken, meten en via mail een bestelling geplaatst. Prima contact daarna over onze order en datum van plaatsen. Schuren zijn daarna binnen twee dagen geplaatst, prima afgewerkt en worden goed gebruikt. Overkapping heeft gezorgd voor langer gebruik van de tuin doordat wij nu ook bij regen buiten kunnen zitten. Na een eerdere aankoop van een zwembad bij Fontein hebben we nu echt een relax plek aan huis.

Een kapschuur kopen bij Fonteyn: een 5 sterren ervaring!

Via internet Fonteyn en hun grote assortiment gevonden. Kapschuur Lisa bleek exact aan onze wensen te voldoen. Prijsopgave aangevraagd. Snel gebeld door Bastian van Fonteyn. Op zijn advies shingles extra besteld voor een mooiere uitstraling/afwerking en een leverdatum afgesproken. Op de afgesproken datum werd het bouwpakket gebracht. Ideaal dat we bij de chauffeur konden pinnen. De kwaliteit van de kapschuur bleek nog beter dan verwacht. Bij het pakket een opbouwbeschrijving a la Ikea, waardoor we de kapschuur binnen 2 dagen hadden opgebouwd. Alles paste perfect in elkaar. We hebben de kapschuur voorzien van twee steigerhouten banken met royale kussens en een terrashaard. We zitten bijna dagelijs in onze kapschuur en hebben al veel complimenten gekregen... Kortom een 5 sterren ervaring met een 5 sterren resultaat!

Kennis, klantvriendelijkheid en goede aflevering, alles in 1 bij Fonteyn!

Zeer goede behandeling bij een aanschaf van een tuinschuur. We kregen zelfs een bos bloemen!!! Snelle levering door een zeer plezierige vervoerder. Alleen maar goede en plezierige ervaring. Juiste adviezen met name qua ondergrond. Met plezier in elkaar kunnen zetten. Maar let op, kijk goed naar de bouwtekeningen! Verder niets dan lof. Chapeau voor Fonteijn. Zeer mooie zaak, plezierig en goed personeel. Een waar genoegen hier iets gekocht te hebben.

Der beste Whirlpool den wir je hatten

Nicht nur das Personal sondern auch die Qualität und Kompetenz sind hervorragend. Wir kaufen und empfehlen dieses Unternehmen weiter. Es ist unser 4. Pool und wird der letzte sein.

Een tuinmetamorfose in het verschiet, dan is het Fonteyn Outdoor die zeker onze voorkeur geniet!!!

Afgelopen voorjaar zijn we eindelijk begonnen met het herinrichten van onze tuin. Dat moest er nu eindelijk maar eens van komen. Na diverse tuincentra's te hebben bezocht voor materialen en ideeën kwamen we via via bij Fonteyn terecht. Dat is me nog eens een MEGA store zeg. En alles onder 1 dak. Je kan het zo gek niet bedenken. Wij keken onze ogen uit. Door de enorm grote showroom krijg je ook een beter beeld van hoe iets er uit zou kunnen komen te zien. Onder het genot van een kopje koffie kregen wij de uitgebreide mogelijkheden voor een blokhut en plantenkas. Voors- en eventueel tegens van de diverse materialen enz. Een uitgebreide beschrijving en tekening zouden wij met de mail ontvangen wat ook keurig is verzorgd binnen een paar dagen zoals beloofd. Ook meerdere telefoontjes of alles naar wens was ontvangen en of er nog vragen waren. Hoe fijn is dat?! Een blokhut gaan we nog even voor sparen maar een plantenkas hebben we aangeschaft. Want dat was een grote wens van de kinderen. Een gezellige plantenkas waar ze zelf tomaten, aardbeien, paprika's etc. in zouden kunnen verbouwen. En dat is gelukt. We hebben een gezellige plantenkas in de tuin en er wordt in toerbeurten gezorgd voor water geven en verzorging. De groei wordt op de voet gevolgd. Hartstikke leuk. Wij komen zeker terug want met de tuin zijn we nog lang niet klaar!!
Tot snel.

E. Warmenhoven uit Heiloo

Het gebruik van de spa overtreft al onze wensen!

'Martijn van Fonteyn' heeft onze droom waar weten te maken. Woensdag 6 augustus 2014 heb ik een beoordeling achtergelaten waarbij ik met de muis moest schuiven om onze beoordeling in sterren uit te drukken. Bij mijn weten had ik de hoogstmogelijke beoordeling, dus alle sterren, geselecteerd. Echter bij de uiteindelijke beoordeling waren er maar drie geselecteerd, dat was spijtig genoeg aan mijn aandacht ontsnapt. Bij deze dus alsnog een juiste beoordeling op waarde, 5 sterren! We zijn namelijk heel content met onze aankoop waarbij Martijn ons heel plezierig en correct heeft geadviseerd. Het gebruik van de spa overtreft al onze wensen!

Alles prima geleverd op het juiste tijdstip en alles klopte!

Het schuurtje staat, was niet moeilijk om in elkaar te zetten. Hij werd geleverd op een nieuwe pallet, die wij hergebruikt hebben om er een vloertje in te leggen, bespaart ook geld. Alle afspraken zijn goed nagekomen en als ik vragen heb kan ik Fonteyn altijd bellen. Ben zeer tevreden over Fonteyn!

Kennis van zaken

We hebben een vuurtafel gekocht eigen merk een fantastisch ding. Verkoper had kennis van zaken en drong niets op.Ga zo door! Hij kwam zelf ook naar het magazijn om e.e.a. af te leveren en te controleren of alles compleet was.
Groet,
Elvira Wolff

Zeer tevreden!

We zijn gastvrij ontvangen,goede voorlichting gehad.Gezellig met een kopje koffie de overkapping gekocht. We zouden 4 weken moeten wachten voor het zetten,maar naar 3 dagen belde ze al op of ze de zelfde dag nog konden komen (ze hadden een gaatje over). Met 3 man zijn ze gekomen, de overkapping netjes gezet...Onze complimenten! Wij raden een ander zeer aan om eens te gaan kijken.

Geweldige service


Fonteyn heeft een prachtige showroom en zeer vriendelijke en bekwame verkopers.
Als klant wordt je in je waarde gelaten en niet gepushed.
Als het product is geleverd geeft men zelfs nog nazorg.
In één woord : GEWELDIG!!! Ga zo door.

Heel tevreden klant!!!

Leuk ontvangst en een vakkundig advies!

Wij hebben bij Fonteyn Outdoor een terras overkapping gekocht.
Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Leuk ontvangst en een vakkundig advies.
Een geweldige prijs kwaliteit verhouding.

Wij zijn erg blij met onze aanwinst.

Gr Benny en Ineke Gerritzen

Een zaak die er voor de klant is!!!

Geweldig, we hebben dik 2 jaar terug via internet een infraroodcabine gekocht. Hier was ik wat huiverig voor wat betreft de afstand. Mochten er problemen voordoen zijn we niet moeilijk werd er gelijk vermeld. Nu buiten garantietijd, helaas de cabine zei: ga lekker zelf voor de warmte zorgen. Komen we in onze vakantie toevallig de prachtige, echt geweldige zaak Fonteyn voorbij en er gelijk naar toe. Wat een service en wat een enorme prachtige winkel (zo mag ik het geloof ik ook wel noemen), want wat is hier een luxe en mooi assortiment wat betreft het buiten wonen en de verwenwereld met sauna's en jacuzzi's en wat een keuze in tuinhuisjes, tuinmeubelen (niet te geloven!) en kookgerei en ja teveel om op te noemen. Dit was een uitje voor onze vakantie. Maar de service en het contact is helemaal klasse voor Fonteyn!!! Echt een aanrader om hier naar toe te gaan!

Goed advies, professionele en adequate aanpak!

Op zoek naar een goede kwalitatieve tuinset kwamen wij via de internet site van Fonteyn terecht in Uddel. Voor ons een heel eind uit de buurt maar we hadden op de site genoeg gezien om de tocht te ondernemen. Daar aangekomen werd ons duidelijk dat er wel heel veel mogelijkheden waren. Na een prettig informatief en adviserend gesprek kwamen we tot een aantal keuzes die ons op dat moment het meest aanspraken. Met een nette prijsafspraak besloten we onze tuinset aan te schaffen. De levertijd en aflevering verliepen probleemloos. Toch bleek er bij het uitpakken helaas een element niet van de juiste kleur te zijn en kregen we twijfels over een deel van onze aanschaf. Het ruilen van het verkeerd geleverde element en het aanpassen van onze bestelling waren direct bespreekbaar en geregeld. Nu staat er een prachtige tuinset die volledig aan onze wensen voldoet. Onze tuin is nu compleet.

je bent thuis bij Fonteyn

Drie weken geleden waren wij even aan het kijken bij Fonteyn naar een terrasoverkapping, wat een keus! Na enig zoeken werden wij geholpen door iemand van de verkoop: Nee geen verkoper die aandringt, maar aan jou de keus laat en ook de prijs, dus geen duurdere aanpraten maar gewoon wat jij wil hebben. Hij bespreekt onder het genot van een kopje koffie de verdere mogelijkheden met je en gaat kijken of jou wensen mogelijk zijn en negen van tien keer is alles mogelijk fantastisch. Wat ook een heerlijk gevoel was, als je binnenkomt komen ze niet gelijk naar je toe maar laten je eerst even rustig kijken, dat gaf mij het gevoel alsof ik thuis liep. Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Fantastisch bedrijf!

Ik heb geen woorden voor hoe goed dit bedrijf is, alles ging correct. De opbouw van ons tuinhuis ging gemakkelijker dan ik vooraf gedacht had. De handleiding was zeer gemakkelijk. We gaan veel plezier beleven van onze blokhut, Diederick heeft ons goed geadviseerd in onze juiste keuze. We komen snel weer terug voor een barbeque.

Fonteyn doet wat wij verwachten

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Fonteyn, het personeel is zeer klant vriendelijk, de loungeset zit goed en we maken er met dit mooie weer vaak gebruik van! De levering is ook super gedaan.

Alle aandacht voor de klant

Kopje koffie en alle tijd voor advies en informatie. Snelle levering waarna ik al snel van de lounche set kon genieten.

Goed

Wij hebben een bioaktiv sauna kachel besteld. Na wat problemen en gebrek aan terugkoppeling heeft Fonteyn zich hersteld en alles keurig opgelost. Wij zijn tevreden over dit bedrijf. Ruime keus en probleemoplossend.

Top bedrijf met Top producten. Van info-aanvraag tot en met nazorg, perfect geregeld

Echt een top-product voor een scherpe prijs. Na de online offerte aanvraag, werd ik nog de zelfde dag door een uiterst vriendelijke verkoper teruggebeld, en kreeg ik een mooie aanbieding. Het tuinhuis werd precies op mijn wens voor de deur afgeleverd. Goed verpakt, en dus onbeschadigd. Voorzien van een zeer uitgebride en duidelijke bouwbeschrijving met tips en foto's. Mede door de perfecte maatvoering was de opbouw echt een feestje.

Fonteyn: uitmuntend!

Van binnenkomst in de showroom in Uddel tot oplevering (sauna) aan huis is een showcase van professionalisme. Deskundig en vriendelijk personeel (Anton Davelaar), afspraak is afspraak, goede en snelle communicatie (dezelfde dag antwoord op mail), prima bouwploeg en een kwalitatief hoogstaand product. Fonteyn ontzorgt en regelt alles. Meer dan tevreden!

Goed geregeld, deskundig en prettige sfeer

Tuinhuis met overkapping gekocht. fijne sfeer bij de koop, niet gehaast en het gevoel krijgen dat de mannen en vrouwen er alleen voor omzet zitten.
geleverd volgens afspraak.
door de duidelijke uitleg in de bijgeleverde papieren is het inderdaad makkelijk in elkaar te zetten. het zou volgens de verkoper in 2 a 3 dagen kunnen en dat klopte ook.

tijdens het bouwen kwamen wij erachter dat we een paar latten te weinig hadden, gebeld en geen probleem de volgende dag werd er een pakketje gebracht met de ontbrekende latten. top geregeld allemaal.

Als ik de ruimte had en nog een huisje kon plaatsen dan zou ik direct weer naar Fonteyn gaan. en op verjaardagen zal ik jullie zeker aanbevelen.


Groet, Peter Jansen

Blokhut aangeschaft, voor herhaling vatbaar

Vanaf het eerste moment dat we met Fonteyn in contact kwamen werden we perfect geholpen. De overheerlijke koffie, het goede advies, de grote showroom: Dit is precies wat elke klant wenst. We waren helemaal verrast toen we een aardigheidje mee kregen toen we naar huis gingen. We maken elke dag gebruik van de blokhut, gisteravond nog een wijntje gedronken onder het zitgedeelte!

"Dat er nog zulke bedrijven bestaan"

Wat een leuk gezellig personeel, wat een geweldige producten. Zo'n gezellige sfeer heb ik nog nooit ergens mee gemaakt. We zijn heel tevreden over Fonteyn.

Fantastische service

Bij Fonteyn geweest en wat een ruime keuze. Gelukkig was Wilfred daar om ons te helpen en de keuze makkelijker te maken. We gaven onze wensen aan bij hem en hij bracht de keus naar 2 spa's. Waarvan de eerste die hij presenteerde al gelijk onze voorkeur had, goed gedaan Wilfred. Met de levering ging het ook super, inmiddels genieten we al een poosje van de heerlijk spa! Fonteyn ga zo door!

Groetjes,
Michel en Yvonne

Zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe schuur "Martje"

Onlangs kochten we een nieuwe houten schuur voor onze gerenoveerde tuin bij Fonteyn. We zijn zeer te spreken over:

1) het advies- en koopproces,
2) de kwaliteit van de schuur,
3) de betrouwbaarheid van afleveren (volgens afspraak, zelfs iets vroeger),
4) de vriendelijkheid en deskundigheid van de Fonteyn medewerkers en transporteur.

Het enige verbeterpunt dat we kunnen verzinnen is de duidelijkheid / leesbaarheid van de montagehandleiding. Op sommige punten spraken de online handleiding en de meegeleverde (papieren) handleiding elkaar tegen. Dat is echter voor ons geen reden om geen 5 sterren te geven aan deze transactie. Aanrader dus, zowel "Martje" als Fonteyn.
Rob H. / Weesp

De fonteyn heeft onze droom werkelijkheid gemaakt!

Beste Fonteyn, Wij zijn ontzettend blij met onze blokhut en overkapping, we werden hartelijk ontvangen met koffie en heerlijke bonbons en hadden een fijn persoonlijk gesprek over onze wensen. We hebben onze bestelling geplaatst en werden altijd vriendelijk terug gebeld of gemaild om onze vragen te beantwoorden. Het plaatsen van de overkapping is naar grote tevredenheid gebeurd, we hadden twee zeer vriendelijke hard werkende mannen die onze wens in twee dagen in vervulling lieten gaan. Nu genieten we onder onze overkapping van heerlijke lange avonden met ons gezin en vrienden en zijn we moe omdat iedereen zo gezellig zit en het dus voor we het weten midden in de nacht is! Het is mooier geworden dan we hadden gehoopt en wij willen jullie daarom bedanken voor de goede service en adviezen die we van jullie mochten ontvangen. PS: omdat de koffie en wijn altijd goed smaken zouden we het toch wel erg leuk vinden als we als klap op de vuurpijl ook de cheque zouden winnen want een buitenkeuken is nog onze laatste wens!

Keurig netjes!

Ruime parkeer mogelijkheid , keurig personeel en goed geholpen .Ik zou zeker weer terug gaan en beveel het ook aan om daar te gaan kijken.Geweldig aanbod met super service.

Ik heb een tuinhuisje besteld en ik kan niet anders concluderen dan dat dit allemaal super geregeld is. Van bestelling tot levering en zefs nog achteraf vragen of alles goed gelukt is. Een echte aanrader!

Gr Bart

Zelfs voor een recept !

Jammer dat ik geen ster meer kan geven,maar wat ben ik leuk benaderd door 1 van jullie medewerkers via e-mail.Ik had na met pinksteren een hapje te hebben gekregen,gevraagd om evt;het recept.De persoon die het had gemaakt,zou het recept toesturen.Maar Joucke vondt het ook te lang duren.En heeft zelf tussen recepten zitten zoeken,en vondt uiteindelijk iets,en heeft mee dat toegestuurd.HELEMAAL SUPER !!!!! Wat een service !

Prima product, perfecte levering!

Een metalen tuinhuisje besteld, duidelijke website en ook het telefonisch beantwoorden van mijn vragen was uitstekend. Vooraf bepalen van de bezorg datum was uitstekend. Ook de aflevering was prima, het pakket werd tot in mijn tuin bezorgt en ook op tijd. Totaal plaatje prima perfect.

"Staat als een tuinhuis"

We kwamen kijken voor een simpele bergruimte (kast) in de tuin. Bij binnenkomst waren we meteen verkocht door het gigantische aanbod aan tuinhuisjes. Na een goed advies, waarvoor ruimschoots de tijd werd genomen door adviseur Thijs, besloten we een BioHort tuinhuis te kopen. Na enkele weken keurig afgeleverd en zeer goed en vakkundig in elkaar gezet door monteurs van Fonteyn.

Er kan altijd iets fout gaan....

Er is bij de bestelling en bij de levering het één en ander fout gegaan. Dat kan gebeuren. Maar Fonteyn is trots op zijn goede naam en probeert deze zo te houden. Daarom worden niet alleen tevreden klanten, maar ook ontevreden klanten teruggebeld (door Diederik) en probeert Fonteyn voor deze klant tot een goede oplossing te komen.
Bij mij was sprake van de wet van Murphy ( wat fout kan gaan, ging fout) en het is dan ook extra knap dat ik na alle ellende Fonteyn toch 4 sterren geef! Dit geeft aan dat wanneer er niets fout gegaan was, ik Fonteyn 5 sterren gegeven had.

Prima winkel, veel aanbod en goed advies!

De adviseur nam alle tijd en ruimte om mee te denken wat precies de behoefte was en welke oplossingen daarbij pasten. Uiteindelijk gekozen voor een metalen schuurtje. De montage was prima te doen. Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de optionele uitbreidingsset en ook deze weer inruilen was geen enkel probleem. Prima zaak!

Alles klopt, geweldig !!!

Vanaf de dag dat ik binnenliep bij Fonteyn Outdoor Living Mall, de goede en professionele uitleg van verkoper Maarten Jansen van de Berg, tot aan de dag van levering, zoals beloofd, en de dag dat ik onder mijn veranda, droog zit te genieten van mijn tuin, kan ik zeggen ; wàt een geweldige Firma, Fonteyn Outdoor Living Mall!

Aanbevelingswaardig

Wij hebben ongedwongen samen met de verkoper onze keus kunnen bepalen en het gekochte is in goede staat afgeleverd. Het in elkaar zetten vraagt wel wat kennIs van zaken, maar dat hadden we gelukkig in huis. Wij hopen nog lang plezier te hebben van onze blokhut.

Fonteyn maakte onze grote droom waar!!!

We gingen naar Fonteyn om ons te verdiepen in een spa . Dit bleek niet zomaar iets te zijn. De adviseur van Fonteyn heeft ons zo goed geínformeerd zodat we uiteindelijk maatwerk hadden voor een scherpe prijs . De gezondheid van mijn vrouw is gebaat met het ontspannen in onze eigen spa. En de slaap problemen zijn bijna verdwenen ,wij schrijven dit toe aan de totale ontspanning die we steeds opnieuw beleven . Ook mijn cliënten in ons bedrijf Alcar Coaching genieten tijdens de workshop dagen van de infrarood sauna en de spa . Zodat ze als herboren weer tevreden naar huis gaan.

Mijn ervaring met Fonteyn Outdoor is makkelijk, snel en betrouwbaar.

Mijn ervaring met Fonteyn is goed. De site is makkelijk te bedienen en er is een ruime keus uit diversen producten. Er wordt op tijd geleverd en dit wordt ruim op tijd gecommuniceerd. De mensen zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je van dienst te zijn.Dit is een goed voorbeeld hoe het internet winkelen zou moeten zijn.

Zeer tevreden met Fonteyn!

Prima en goede uitleg zo dat wij een goede beslissing konden nemen. Wij zijn zeer tevreden en konden uw adres dan ook doorgeven aan de heer Oudhuyzen en de fam Paridon daar wij zeer veel vertrouwen hebben in uw firma!
Groeten fam Groen

.... en nog een leuk bloemetje toen we weg gingen!

Om helemaal vanuit Friesland naar Fonteyn in Uddel te rijden .... dat moet toch wel wat zeggen. We hebben het al vaker gedaan dus weten we dat we er een uitje van kunnen maken. Dit keer dus ook! We gingen voor een teaken tuintafel en natuurlijk slaagden we. Na wat over de montage, het vervoer en de prijs gebabbeld te hebben kwamen we tot een deal. Wij blij en Fonteyn blij, wat wil je nog meer? Na het afrekenen moesten we nog even wachten en kregen we nog een leuk boeketje in onze handen gedrukt.

Geweldig bedrijf,Prima service en Vakbekwame medewerkers.

Beste Geert van Raaijen, Fonteyn verkoop.

Je hebt ons uitstekend geholpen. Het heeft best wel enige moeite gekost om de juiste parasol te vinden. Ondanks dat jullie ook niets aan fabrieksfouten kunnen doen. Geen moeite was je teveel.
Ook je vrouwelijke collega heeft een pluim verdiend,door zonder moeilijk doen een oplossing aan te dragen.

Uiteindelijk zijn we geslaagd,naar volle tevredenheid, het was mooi weer vandaag dus de parasol heeft uitstekend dienst gedaan.

Met enige regelmaat komen we bij De Fonteyn. Ook onze volwassen kinderen slepen we dan mee! Je weet maar nooit waar dat goed voor is .

Overigens ,onze Fonteyn tuinset bevalt al enige jaren prima !

Nogmaals bedankt voor je hulp.
En wie weet tot ziens !

met vriendelijke groet,

Els & Dick Pijpers

Fonteyn maakt zijn naam waar.

Vanaf het moment dat wij onze Renew Spa kochten tot aan de plaatsing van onze jacuzzi in de tuin zijn wij met volle tevredenheid geholpen. Arno, Reinout, Maarten en Rob hartstikke bedankt voor het verwezenlijken van onze droom.

Goed geholpen door verkoper, prima product, alles conform afspraak

In juli hebben wij bij Fonteyn een hoekmodel outdoor Cabin Excellent gekocht. Bij de aankoop zijn wij geholpen door William. Hij heeft ons op een nette rustige manier goed geïnformeerd over het product. (compliment voor William) De aflevering van het bouwpakket was conform afspraak. Het in elkaar zetten van het bouwwerk hebben wij zelf gedaan en was vrij gemakkelijk. Samengevat : Wij zijn erg tevreden. Een tien moet je nooit geven , want dan gaan mensen naast hun schoenen lopen. Daarom geven wij een negen.

Aangenaam buiten chillen op de loungeset in het tuinhuis van Fonteyn Outdoor, ook bij regen zit je droog en bij zonneschijn;is het extra fijn!

Wij hebben eind mei bij Fonteyn Outdoor een loungeset en tuinhuis met veranda aangeschaft. De loungeset kon eerder geleverd worden dan het tuinhuis. We zijn keurig en vriendelijke geholpen door een dame voor de loungeset en een heer voor het tuinhuis. De levering is goed verlopen, het tuinhuis kwam een paar dagen later dan eerst was aangegeven. Het pakket met het tuinhuis en het was goed te bouwen. Een klein minpuntje, de stelpoot voor de hoekpaal van de veranda had de verkeerde maat. Gelukkig konden we dat zelf oplossen door het vierkant af te slijpen, waardoor we snel met de bouw verder konden. Nu is het tuinhuis helemaal af, voorzien van elektra, dakgoot en zelfs wifi. Kortom zeer tevreden over her geheel en heel blij met het resultaat, al werkt het weer van augustus niet echt mee. maar, ondanks de vele regen blijven de kussens op de bank droog.en kunnen wij loungen als de zon er weer even doorpiept.

Wil je buiten op je terras droog zijn neem dan een veranda bij Fonteyn

De plaatsing van de veranda ging uiterst snel en vakkundig door Willen en Wouter. De koffie ging er goed in als doping, ook was er tijd voor een grap en een grol. De verkoper Niek heeft ons prima advies gegeven en ook was hij een goede gastheer.

Piko bello, niets op aan te merken.

We hebben een blokhut Heleen besteld, keurig op tijd geleverd. Alles in een dag in elkaar gezet, is prima zonder hulp door één persoon te doen. Bij aflevering zag ik dat de verkeerde kleur dakplaten geleverd waren, maar dat was na 1 telefoontje ook weer opgelost. Kortom: goede kwaliteit, prima service. Toch nog een puntje van kritiek, de handleiding mag duidelijker. Krijg je bij een simpele Ikea kast als gauw 10 pagina's, bij de blokhut kreeg ik slechts 2 A 4-tjes met zeer onduidelijke tekeningen/instructies. Vergrootglas en/of goede leesbril is daarbij vereist.

Netjes behandeld en goede kwaliteit van het tuinhuis!

Het materiaal is op de afgesproken datum geleverd. Bij de start van de opbouw bleek er een lat verkeerd ingekeept te zijn. Na telefonisch contact kregen we gelijk een oplossing. De opbouw is keurig omschreven op de bijgeleverde tekeningen. kwaliteit en uitstraling zoals op de site is weergegeven!

Onze droom heeft fonteyn waar gemaakt!

Wij wilden graag een mooie blokhut,om heerlijk in te zitten! Het hele internet afgezocht, en telkens kwamen wij uit bij fonteyn! We zijn er naar toe gegaan om een kijkje te nemen en we waren Meteen verkocht! Wat een keuze, en erg aardige behulpzame verkoper! Voor een leuke prijs een prachtige blokhut kunnen vinden. Fonteyn is echt een aanrader! Ook zijn wij nog gebeld of alles naar wens was, waar maak je dat nog mee? Ik kan het iedereen aanbevelen! Wij zitten heerlijk, en het is super mooi! Fonteyn bedankt!

Prima service en afwikkeling!

Via een tevreden buurman over zijn aankoop ben ik bij Fonteyn terechtgekomen en heb via hun website, duidelijk en uitgebreid, een tuinhuis uitgezocht. Mijn vrouw en ik zijn daarna naar Fonteyn geweest om het te kopen. We werden prima en vlot geholpen en de koop was snel geregeld. Enige weken later werd in de afgesproken week het grote bouwpakket, netjes verpakt, bezorgd. Tijdens het opbouwen miste ik een onderdeel en na te hebben gebeld werd het dezelfde dag nog en op tijd geleverd. Niets dan lof over die vlotte afwikkeling! F.Heinicke

Superkwaliteit gecombineerd met superservice

Wij hebben een tuinhuis met overkapping gekocht bij Fonteyn en hebben daar de hele zomer enorm van genoten. Het is een stevig, solide huis en alles klopt eraan. In het begin lijkt het een enorm gevaarte in je tuin maar als het eenmaal staat 'verdwijnt' het door het design in je tuin. Door het warme hout en de stoere uitstraling wordt het onderdeel van de tuin. Ik kan het iedereen aanraden. We hebben het bouwpakket ontvangen en zelf in elkaar gezet. Ik heb hierover gebeld met Fonteyn en zij kwamen met allerlei handige tips en adviezen. Of ik nu 's avonds belde of tijdens lunchtijd; ze nemen echt de tijd voor je en bellen ook gewoon terug als ze dat beloven. De service en de kwaliteit die wij bij Fonteyn vonden is echt wel uniek te noemen. We kregen nog zelfs een belletje van onze contactpersoon Edward na een paar weken om te vragen naar het resultaat, of we blij waren met onze keuze en of we nog tips hadden waarmee zij nog een en ander konden verbeteren. Die hadden we niet. Ja: ze moeten het ons niet zo moeilijk maken met al die prachtige huisjes, overkappingen et cetera. De keuze is echt enorm. De showroom biedt een goede indruk maar de website doet dat ook. Wanneer we weer iets nodig hebben op dit gebied, kijken we eigenlijk liever niet verder. Fonteyn heeft alles in huis!

Een hele fijne service maak je niet veel meer mee

Is een fijne zaak kreeg gelijk koffie met wat er bij! Vind ik wel belangrijk aangezien we een aardig stuk gereden hadden. Dus trek in koffie, en thee mijn vrouw. We zijn goed geholpen en er was wat met de prijs, dit had die meneer ook gelijk recht getrokken! Het was niet de bedoeling gelijk iets duurs te kopen, maar we waren zo goed geholpen dat we de knoop doorhakten! Ik raad het veel vrienden aan deze zaak te bezoeken! Groeten Willem Kreuk

Fantastisch bedrijf!

Zeer persoonlijke benadering, ze nemen de tijd voor je. Ze denken met je mee. Ik had een flink aantal problemen met mijn blokhut, maar ze hebben dit iedere keer fantastisch opgelost! Service is top! Aanrader voor iedereen.

Behandeling en levering zoals je hoopt.

Na ons bezoek aan de winkel en bijzonder goed geholpen door William Vogel, hebben wij thuis de beslissing genomen het desbetreffende tuinhuisje te bestellen. Even een Email en gerefereerd aan ons eerdere gesprek en alles werd geregeld. Levering perfect , helaas van 1 artikel iets te weinig, keuze of na laten leveren of zelf regelen en doorgeven . Voor het laatste gekozen en bedrag wordt terug betaald. Kortom ; hier kan je met een gerust hart iets bestellen!

Groot assortiment en snelle levering!

Bij Fonteyn maken ze de term mall meer dan waar. Het assortiment is groot en ook ruim en sfeervol geplaatst. T.b.v. onze bestelling zijn we prettig geholpen door Mariska die alles regelde terwijl wij van een kopje koffie konden genieten.

Goede en persoonlijke service!

Twee weken geleden voor het eerst bij de Fonteyn Outdoor geweest voor informatie over een overkapping. Gelijk goede uitleg en persoonlijke informatie! Geen opdringerige verkoop, maar juist rustige omgang en de medewerkers nemen alle tijd voor de klant. Afgelopen zaterdag opnieuw langs geweest en wederom bovenstaande ervaringen. De overkapping is twee dagen na de bestelling geplaatst (uitzonderlijk snel) en ook de plaatsing is zonder problemen verlopen. De monteurs denken goed mee en ze werken erg netjes. Alles wordt opgeruimd en meegenomen.

Ik kan iedereen de Fonteyn aanraden!

Gewoon een feestdag de bestelling en de levering !!

Fonteyn Outdoor Na lang zoeken toch een mooie tuinset gekocht . De service / ontvangst bij de aankoop was perfect! . Alles wat besproken was is waargemaakt . De bezorging volgens de planning was ook goed . Vandaar een feestdag een aankoop zonder omkijken of problemen ,dat hoor of maak je niet vaak mee !!

In 1 woord geweldig

wij hebben een tuinhuisje gekocht bij Fonteyn Outdoor, wij raden het iedereen aan om dat ook te doen, goede service en zeer klantvriendelijk

Prima spullen met een prima prijs en goede service

Onlangs twee tuinkassen aangeschaft bij Fonteyn. Materialen zijn degelijk verpakt en compleet. Het bouwpakket is eenvoudig en met veel plezier te monteren. De materialen zijn goed gecodeerd en wat vooral belangrijk is: compleet. Ook het bijgeleverde glas heeft een perfecte maatvoering. Kortom prima spul voor een prima prijs.

Fantastisch bedrijf

Wij hebben bij Fonteyn een blokhut met overkapping gekocht, we zijn super tevreden! Van A tot Z helemaal geweldig. We maken er elke dag volop gebruik van. Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen. GA ZO DOOR!!

Sauna gekocht bij Fonteyn. Goede service en prima levering. Erg tevreden met het eindresultaat. Klantvriendelijk. Hoop lang van deze sauna te mogen genieten.
Goeie indruk,maar zowel levering en aflevering maakt het net niet volledig. Eerste ontmoeting: Adviseur liet op zich wachten omdat ondersteuning vergeten was te melden dat op het moment niemand kon adviseren. Overleg en keuze over blokhut verliep prima. De voorkennis die we hadden over het model en vragen hierover gesteld werd soms met derden goed beantwoord. Koop was accoord en toelichting over levering prima uitgelegd. Levering van het pakket werd niet op plaats gebracht. Chauffeur en wij verschilden van mening. Achterweg welke toegang biedt en ook door bestelbussen wordt gebruikt zal te smal zijn geweest volgens chauffeur. De plaats waar het is neergelegd hebben wij met een aanhangwagen het pakket weggehaald. (Hiervan zijn naderhand foto,s over deze situatie getoond aan jullie adviseur). Verder ontbrak het dakleer en hoeksteunen en waren 3 tal beschadigingen aan het houtwerk. Hierover gebeld en tot een oplossing voor ontbrekende onderdelen gekomen.Beschadigde hout hebben wij geaccepteerd om de voortgang in het bouwen niet te laten stagneren. Compensatie voor de ontbrekende produkten was prima maar het laten ophalen wat niet werd vergoed wat ik geen geen meerwaarde vindt. Algemene indruk adviseurs is prima. Vanuit de organisatie voldoende (beetje meer loyaliteit naar de klant zou prettig zijn) Ik geloof dat wanneer het pakket door de fabrikant of derden zonder mankement was geleverd ik een geheel tevreden klant was. Mijn positieve insteek, durf ik en zal ik de organisatie Fonteyn als prima durven promoten en weergeven als een tevreden klant. Ik hoop dat mijn opmerkingen en opbouwende kritiek kan bijdragen aan verbeteractie of doelstelling .

Niet helemaal tevreden met service

Hallo, hier een iets minder prettige ervaring.
Na een prima levering van het zwembad (hier geen kwaad woord over) zou een week later het zeil daarvoor geleverd. worden. Dit was afgesproken voor begin mei.
Nu is het 18 Juli en hebben wij deze nog steeds niet ontvangen.
Op het moment zijn we vaak aan het bellen naar het bedrijf in kwestie met elke keer de valse belofte om dezelfde dag nog terug gebeld te worden.
Het word afgewimpeld met het excuus dat het 'te druk' is in de winkel en krijgen wij dus ook alleen maar een receptie medewerker aan de telefoon.
Ik hoop dat hier heel snel een oplossing voor gevonden kan worden.

Daarnaast is de kwaliteit van het zwembad heel erg goed! En zijn we daar erg tevreden over.

De Fonteyn Oersterk in Service.

Hallo, Na langdurig zoeken voor het aanschaffen van een Veranda is onze keuze gevallen op de Fonteyn. Vanaf het eerste moment dat we er binnen kwamen werden we prettig geholpen door Diederick van de Pol. Onze keuze is gevallen op een veranda Rafter XL van Trendhout. Zowel de offerte als de afspraken t.a.v de levering is erg duidelijk voor ons geweest . Het plaatsen is gebeurd door medewerkers van Trendhout. Hier deed zich een probleem voor maar ook hierin heeft Diederick naar tevredenheid bemiddeld. Wij zullen wanneer er gevraagd wordt waar we deze veranda hebben gekocht zeker de Fonteyn aanbevelen en vraag dan naar Diederick van de Pol. In onze kennissen kring is er al een aankoop gedaan op ons advies . Wij hopen dat we lang van onze veranda mogen genieten en zullen zeker weer terug komen om door de winkel te struinen om onze veranda "aan te kleden".

fam Linthorst

Perfecte services

Wij hadden een blokhut besteld. De blokhut werd exact op de afgesproken datum geleverd. Helaas waren er bij de levering een aantal planken beschadigd. Wij hebben contact opgenomen en direct die zelfde dag werden er nieuwe planken toegestuurd via een aparte zending! Ik vind deze service in een woord top! Ik zeg de warme douche voor Fonteyn!

Zo wil ik overal behandeld worden!

Eindelijk eens bedrijf/winkel die mij WOW! laat zeggen. Fonteyn personeel is in staat om de simpele dingen in 1 keer goed te doen. Belofte waarmaken, koffie aangeboden krijgen, de oprechte behandeling aan de kassa, toch nog even net iets meer vragen om te weten dat het product mij zal bevallen. Niet zo moeilijk, maar ze DOEN het. Van harte aanbevolen, je zult er weer klant van gaan voelen.....

Alles naar wens verlopen

Met fietsen kwamen we langs jullie bedrijf. Het nodigde uit om even binnen gaan te kijken en we zijn met een lounge-set naar buiten gegaan. Niet letterlijk natuurlijk maar is later thuis bezorgt. We zijn er heel blij mee en hopen er nog lang van te genieten.

Wij zijn geen 100, maar 150% tevreden over de aangekochte blokhut bij Fonteyn.

De blokhut welke wij bij Fonteyn hebben gekocht en in de tuin is geplaatst door mijn man is helemaal geweldig. Alles zat erbij en ook de bouwtekening gaf alles duidelijk aan het hoe en wat en onze tuin is daardoor prachtig geworden en een lust om er in te zitten.

Buitengewoon vriendelijk en service gericht

In allerijl had ik een tuinhuisje nodig zonder enige kennis van zaken. Gebeld en werd kundig en geduldig geholpen. Bovendien deed medewerker z'n best om leverdatum te vervroegen; nog gelukt ook. Kortom: service op z'n best

Fantastische Service! Deskundige uitleg en vriendelijk personeel.

Wij zijn erg tevreden met het tuinhuis en de loungeset die wij bij de Fonteyn hebben aangeschaft.Het personeel heeft ons uitstekend geholpen en is absoluut niet opdringerig. Het tuinhuis is zeer netjes afgeleverd en alle materialen waren aanwezig. De praktische handleiding was compleet en makkelijk te volgen voor ons als leek. Dat gold ook voor aanschaf van de loungeset waarbij wij zeer kundig advies hebben gekregen van een vriendelijke medewerkster. Wij zijn dus erg blij met deze aanwinst voor onze tuin en genieten er dagelijks van!

Tevreden met aankoop bij Fonteyn

Nieuwe tuinstoelen bij Fonteyn gekocht. We werden zeer vriendelijk geholpen in de showroom (ook nog met koffie en chocolaatjes). Aflevering van de stoelen ging ook precies zoals afgesproken, dus we zijn tevreden met de aankoop bij Fonteyn.

Mooi en degelijk tuinhuis voor een lage prijs

Hallo Peter, ik heb een mooi tuinhuis via internet gekocht bij Fonteyn. Dit is reeds geïmpregneerd en daarom heeft het weinig onderhoud nodig. Ik ga het nog in een mooie grijze kleurbeits schilderen. Een aanwinst naast ons mooie nieuwe chalet. Met de bouwinstructie was het in elkaar zetten niet moeilijk.Levering en betaling ter plekke was simpel. Ga zelf maar eens kijken in Uddel.

In een hut van Fonteyn zit je fijn!

wij hebben een blokhut gekocht bij Fonteyn. Personeel is erg vriendelijk, geven goed advies en zijn gastvrij. Service was top! Ook na de levering bellen ze op of alles verloopt zoals wij het verwacht hadden. kortom top. Familie van Nieuwamerongen.

Een perfect product voor een juiste prijs

Wij konden de unit zoals was beloofd inderdaad binnen de kortste keren in elkaar zetten. Wat ons daarbij opviel was dat alles perfect was afgewerkt en naadloos op elkaar aan sloot. Daarbij viel ons ook op dat in geval van het willen verplaatsen van de unit dit eveneens weer heel snel te regelen zou zijn. Je moet wel over enige handigheid beschikken om e.e.a. in elkaar te zetten en daarbij zou een Nederlands-talige handleiding niet mogen ontbreken. Wij hebben inmiddels al met veel plezier gebruik gemaakt van onze eigen sauna en concludeerden hierbij dat we dit veel eerder hadden moeten doen. Een echter aanrader dus voor iedereen die overweegt een eigen sauna aan te schaffen.

Fonteyn is een goed klantvriendelijk bedrijf, wat ik iedereen aan kan raden voor de aanschaf van alles wat in je tuin hoort.

Fonteyn is een goed bedrijf. We hebben er een tuinhuisje gekocht en we zijn er prima geholpen. De ontvangst was perfect erg vriendelijk personeel en dat is voor mij al heel belangrijk. Jammer alleen dat de handleiding die erbij geleverd werd niet erg gebruiksvriendelijk is, maar ok het is allemaal gelukt. Alleen het afsluiten van ons tuinhuis is een probleem het hang en sluitwerk ontbreekt. Voorlopig een noodoplossing bedacht, moest nog steeds hierover bellen en wat schets dan onze verbazing. Wordt er ineens door het bedrijf met ons contact opgenomen met de vraag of alles naar tevredenheid is. Heb toen aangegeven dat alles ok is maar dat het hang- en sluitwerk ontbreekt. Er is toen toegezegd, dat er alles aangedaan zou worden om dit in orde te maken, alleen jammer tot nu toe niets ontvangen.

De Service van Fonteyn Outdoor Living

Vorig jaar hebben wij bij de firma Fonteyn diverse dingen aangeschaft, een luxe terrasoverkapping, een luxe eettafel set met 4 luxe stoelen, een lounge set en als laatste een BBQ van het merk Boretti. Wij zijn tot de aankoop gekomen omdat we zeer goed en kundig zijn geholpen door de verkoop adviseur daar ter plaatse. Maar kopen is 1, maar als er service gegeven moet worden heb ik ondervonden dat de firma Fonteyn ook zeker vooraan staat. Na ongeveer 1 jaar kwam op de spijkertjes die op onze eettafel gespijkerd zitten roestvorming, hierop heb ik via een e-mail contact gezocht met de firma met de vraag en ook foto’s daar bij hoe dit opgelost kon worden, ik kreeg de volgende dag een telefoontje met de mededeling dat ze dit betreurde en als service de volgende week de tafel geheel komen omruilen voor een nieuwe. Nou dat noem ik nu service van de bovenste plank, door deze ervaring zal ik nog meer reclame maken voor fonteyn. P.S. het is jammer dat ik maar 5 sterren kan uitdelen, want jullie hebben er zeker 10 verdiend. Vr.Gr Rinus Nijenhuis uit Zaandam

Wat een feest om hier te winkelen

Een prachtige winkel en heerlijk om rond te kijken. Onder het genot van een drankje en wat lekkers advies ingewonnen over de Weber gasbarbeques. Aangezien wij eerder een grote aankoop hebben gedaan en zeer tevreden zijn over de gegeven adviezen en service, is het vertrouwen zeer groot. Wij hebben er dus voor gekozen om een Weber gasbbq bij de fonteyn te kopen en zijn wederom zeer tevreden over de service, de bbq werd in onze kofferbak afgeleverd. Hier rijden wij vanuit Lelystad graag voor om

Fam. de Weerd

Tuinhaard Buschbeck Carmen‏

Het bestellen was gemakkelijk via de site, en ook de extra vragen die normaal alleen telefonisch kunnen hebben wij zeer netjes via de mail kunnen afhandelen, omdat dat voor ons op dat moment beter uitkwam. Dat was echt super. De levering van de haard was goed en op tijd. Het opzetten van de haard moet je wel met 2 man doen vanwege het gewicht van het beton. De haard is wel gemakkelijk in elkaar te zetten. Na het opzetten hebben we hem na de 24 uur drogen gelijk laten branden op hout en dat was heerlijk. Inmiddels hebben we hem al meerdere keren laten branden. Hij brand makkelijk en mooi en geeft lekker veel warmte af. Ook het bbq-en op hout geeft een nieuwe dimensie aan het eten. Ook de marshmallows zijn heerlijk zoals ze bedoelt zijn :-) Echt een aanrader! De haard was overigens na ons tuinhuisje het 2e product dat we bij Fonteyn hebben besteld en wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en personeel en als we weer iets voor de tuin nodig hebben gaan we zeer zeker terug.

Zeer tevreden

Wij hebben twee Valencia sets aangeschaft en er één lounge hoek van gemaakt. Ondanks dat er twee keer iets verkeerd is gegaan met de levering gaat Fonteyn hier zeer klantvriendelijk en professioneel mee om. Ik kan daarom ook niet anders zeggen dan dat we nog steeds tevreden zijn. Super vriendelijk personeel en een bedrijf met een top service!

Uitstekende service na probleempje

Na levering van de overigens stevig verpakte sauna bleek de saunadeur in een miljoen stukjes gebroken te zijn. Slechts één telefoontje naar Fonteyn was nodig om een nieuwe deur aan huis geleverd te krijgen. Omdat dit helaas iets langer duurde dan was afgesproken, werd met excuses nog een heerlijk fles Prosecco bezorgd. Klasse! Prima sauna en eenvoudig te monteren. Ook de follow up door deskundig en vriendelijk personeel maakt dit bedrijf in deze tijd bijzonder.

FON TASTISCH

Ik heb ongeveer 3 weken geleden een mooie buiten keuken bij jullie aangeschaft van het merk Weber,€ 1700,00. Was nog nooit bij jullie geweest, maar had vorig jaar via internet een heater gekocht, ook dit was prima verlopen. Aan de hand van deze bestelling zijn wij dus ook naar Uddel afgereisd om te kijken naar een buitenkeuken, zoals eerder gemeld zijn wij daarin geslaagd, mede door de goede raad en service van de verkoper. Hebben eerset geprobeerd om de Weber in onze auto mee te nemen maar helaas mocht dit niet lukken, maar de verkoper had een goede oplossing gevonden voor dit probleempje. ( Omdat we twee dagen later een feestje hadden) Hij zou zorgen dat de volgende dag de Weber bezorgd zou worden, Kosteloos! ( FON TASTISCH!). Dit is ook gelukt, voordat ze bij jullie vertrokken is er nog contact geweest over de bezorg tijd en ook dit klopte helemaal. Mocht ik weer wat nodig hebben voor de buiten(tuin) dan weet ik waar ik zijn moet!

WE ZIJN ERG TEVREDEN MET DE WEBER EN DE SERVICE VAN HET PERSONEEL. ( FONTASTISCH!)

Alles was goed verlopen, van bediening tot levering

Ik vond de winkel heel mooi, groot en veel keuzes, bediening was heel goed en uiteraard de vriendelijkheid zelve. Wij zijn altijd heel tevreden over de bediening in Nederland, mogen sommige winkels in België wel is iets van leren. Van bestelling tot levering is alles heel vlot verlopen, communicatie ging heel goed. ik zou er zo terug iets kopen enkel spijtig dat het voor ons best wel ver rijden is, misschien het enigste nadeel, aar op de site vind je alles ook terug en als je er dan besluit van naar toe te gaan kan je er altijd een daguitstap van maken.

Vakantie thuis

Nadat we op een prettige manier zijn geholpen in de showroom, hebben we een Spa gekocht. De manier waarop alles geregeld werd gaf ons een goed en vertrouwd gevoel. Alle vragen die wij hadden werden vlot en volledig beantwoord. Nadat de Spa geïnstalleerd was, werd er weer met ons contact opgenomen om te informeren of alles naar wens was verlopen en of wij nog vragen hadden. Ook toen bleek dat een printplaat kapot was, was een telefoontje genoeg om het binnen twee dagen te vervangen. Dit is service. Nu alles klaar is voelen wij ons als een vis in het water. Blij dat wij het besluit hebben genomen om tot de aanschaf van de Spa over te gaan.

Zeer tevreden over onze Full spectrum infrarood 2 persoons sauna gekocht bij Fonteyn Outdoor

We hebben een Full spectrum infrarood sauna gekocht bij Fonteyn En zijn hier zeer tevreden mee . Er zat geen nederlandse beschrijving bij bleek bij thuis komst maar dit is snel opgelost door deze via mail te sturen ook van de radio idem dito . Ook hebben wij een geurlamp erbij deze was op het moment dat we de sauna haalden even niet te vinden in het magazijn maar is netjes nagestuurd . verder gewoon zeer te spreken over de behandeling . zeer nette winkel heerlijk kopje koffie en goed te woord gestaan en geholpen door Anton . al met al tevreden klant.

Een warmer onthaal en zo'n behulpzaamheid is niet te evenaren!

Wij gingen op zoek naar een zwembadoverkapping en kwamen op internet Fonteyn tegen en waren eigenlijk al direct verkocht. Toen onze buurman ons vertelde daar pas ook zijn tuinset gekocht te hebben, stapten wij de auto in voor een autorit van een uur om bij Fonteyn de mogelijkheden te bekijken. Bij binnenkomst waren we al weer verkocht en voordat we met iemand hadden gesproken van Fonteyn, had Fonteyn zonder dat men het wist de overkapping al verkocht. Door zo'n warm onthaal, zo'n behulpzaamheid en zo'n uitstraling van de winkel en de medewerkers, ben je direct verkocht. Voor zo'n bedrijf hebben wij graag een autorit van een uur zeker wel over, ga zo door.

Spetterende klantenservice

Dat spetterende begon al op de vrijdagavond die wij hadden uitgekozen om ons te orienteren op een lang gekoesterde wens; een spa in onze achtertuin. Bij aankomst bleken de lichten uit, het hek was nog wel open en een lieftallige dame, kwam op ons af. De winkel bleek geen koopavond te hebben op de door ons gekozen avond.... maar geen probleem. Jeremy bleek nog aanwezig, dus de lichten van de winkel gingen aan en Jeremy besloot zijn weekend nog even uit te stellen om alle tijd te nemen voor ons. Wauw! Hij vroeg naar onze wens, bleef uiterst geduldig, ook terwijl mijn man en ik toch duidelijk andere wensen bleken te hebben en zelfs de spa's proberen behoorde tot de mogelijkheden. Bij een kopje koffie hebben wij aangegeven wat we wilden, na "Onee, doe toch maar die...", kwam Jermey gewoon met een ander overzicht. Zijn vrijdagavond kroop voorbij, maar zijn geduld en klantvriendelijkheid kende geen grenzen. Dolbij zaten wij in de auto. We moesten zelf nog wat voorbereidingen in de tuin treffen en in overleg met de planning hebben we de spa laten plaatsen. Het is nog veel fijner dan dat we van te voren hadden bedacht. Elke avond zitten we te genieten, maar dat leuke watervalletje deed het ineens niet meer. Na een telefoontje met Fonteyn bleek dat de filters wel eens verstopt konden zitten. Dezelfde avond hadden we nieuwe filters! Kortom, wat een spetterende indruk heeft Fonteyn op ons gemaakt. We zijn super blij met de keuze die we hebben gemaakt, dus had je die spa al een tijdje op je verlanglijstje staan; doen!

mooi bedrijf

bezoek prachtige showroom met als doel een idee op doen voor terrasoverkapping. Keuze genoeg. met de Pasen een terrasoverkapping gekocht, verkoper eerlijk en netjes.(dank je wel Niek) prima service. Levering erg netjes..in elkaar zetten was meer werk dan we dachten. .Telefoontje verkoper naderhand of alles goed was verlopen. helemaal top. Wij zijn blij met Fonteyn Outdoor Living Mall en zouden het bij iedereen willen aanraden.

We zijn alleen maar tevreden

We waren op zoek naar een tuinhuisje,we zaten aan maten gebonden. Bij fontein was veel keus, we vielen op kapschuur lisa scherpe prijs. We werden bijzonder fijn geholpen door Roelof Alles is binnen de afgesproken tijd geleverd. We zijn heel trots op ons kapschuurtje,we genieten er elke dag van

Bij Fonteyn weten ze de klant op alle fronten te verrassen.

Ons bezoek aan de showroom was verrassend. Een groot assortiment en veel beleving. Klantvriendelijk en servicegericht geadviseerd. Het hele proces klopt.
Ook het plaatsen van ons tuinhuis gebeurde met de nodige zorg en prima binnen de afspraken. Wij kunnen Fonteyn oprecht aanbevelen.

Formidabel dit moet je echt zien en beleven !!!!!!

beste firma afgelopen zaterdag naar fonteyn in uddel, dit nadat wij op internet jullie completen advertentie hadden gezien , maar in werkelijkheid kan hier geen advertentie tegenop wat een moien showroom en wat een assortiement en vooral wat een vriendelijk en behulpzaam personeel wij waren op zoek naar een varanda voor onze stacaravan met behulp van een deskunde van fonteyn 100 procent geslaagd, door het heen en weer lopen van de varanda naar de koffie bar onder weg(heerlijke koffie) een launce set gekocht wat eigenlijk niet de bedoeling was ps deze firma is een echte aanrader bij andere mensen met vriendelijke groet fam jungen uit kwadijk .

super klantvriendelijk en behulpzaam !

We zijn zeer goed geholpen. Bij ons eerste bezoek werd er geen koop verwacht ze willen vooral dat je een juiste keus maakt. Ook de reservering goed afgehandeld alles was mogelijk. Kortom zeer klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding. De showroom is een echte aanrader een enorme mooie collectie en voor ieder wat WILS!

Een overkapping van Fonteyn

Enige tijd geleden waren we op zoek naar een gezellige loungehoek voor onze tuin. We hadden eigenlijk een overkapping gewild, maar hadden ooit ergens een offerte aangevraagd die veel duurder uitviel dan we hadden verwacht. Dus wilden we gewoon een gezellige hoek creëren in de tuin om ons lekker te ontspannen.

Nadat we even hadden gezocht op internet kwamen we uit bij Fonteyn.  Daar zagen we leuke spullen die ook nog eens betaalbaar waren. Toen we nog wat verder keken op hun site, zagen we ook overkappingen die een stuk betaalbaarder waren dan wat we eerst hadden gezien. We besloten een keer naar Uddel te rijden om eens rond te kijken in de showroom.

Voordat we naar Uddel gingen, kwam ik toevallig een actie tegen op Facebook van Fonteyn, waarmee je een zogenaamde tuinhaard kon winnen, een soort salontafel waarbij je in het midden een vuurtje kunt stoken. Ik besloot mee te doen, maar heb daar later eigenlijk niet meer echt over nagedacht.

Op een zaterdagmiddag in de showroom hadden we al snel een mooie loungehoek gezien, inclusief de eerder genoemde vuurtafel. We werden geholpen door Mariska Kersbergen, die ons zeer vriendelijk te woord stond. Na een heerlijke kop cappuccino besloten we de loungehoek te kopen en vroegen gelijk of we iemand konden spreken over een overkapping voor ons terras. We werden naar een gezellige koffiehoek gebracht, waar allerlei lekkere spullen klaarstonden en daar werden we geholpen door Diederick van de Pol. Samen met hem hebben we bekeken wat de mogelijkheden voor ons waren en hij beloofde ons een prijsindicatie toe te sturen.

Na ons bezoek aan de showroom kregen we op een vrijdagavond telefonisch bericht dat ik via de Facebookactie de tuinhaard had gewonnen. Dat was de eerste grote meevaller. Ik had dezelfde tuinhaard al besteld, maar die werd gelijk in mindering gebracht op de factuur.

Toen we later de offerte voor de overkapping kregen toegestuurd, viel die ons enorm mee. We maakten al snel een vervolgafspraak. Daar maakten we onze plannen wat concreter. We bestelden een glazen overkapping met aan één kant een glazen schuifwand. Zo kunnen we altijd beschut zitten, maar als we willen, kunnen we die kant bijna helemaal openzetten. Dat leek ons de beste oplossing. Na wat discussie over de heaters, of we die konden plaatsen of niet, kregen we die ook nog eens cadeau.

Een week of tien later werd eerst het dak van de overkapping geplaatst, zodat de monteurs aan het einde van de dag de schuifwand konden inmeten. Deze mannen hebben die dag hard gewerkt om nog voor de feestdagen de overkapping vast zover klaar te krijgen, inclusief verlichting. Toen ze de maten opnamen voor de schuifwand, gaven ze ons ook de tip om toch de andere kant ook dicht te maken, om nog vrijer en beschutter te zitten. Na een telefoontje met Fonteyn had ik binnen een dag ook daar al een offerte van binnen. We besloten om dit te doen, dan was het ook gelijk helemaal af.

Een aantal weken later werden ook beide zijwanden geplaatst. De twee overigens zeer vriendelijke monteurs deden weer enorm hun best om alles op tijd, maar vooral ook netjes en nauwkeurig voor elkaar te maken. Ze hadden zelfs een nieuwe dimmer meegenomen omdat de elektricien zijn dimmer niet goed kon aansluiten. Aan het eind van de dag was alles zover klaar dat we zelf bezig konden gaan met de inrichting.

Inmiddels zijn we er al behoorlijk gesetteld. Het woord overkapping vind ik nu zelfs een understatement. Ik zie het eerder als een soort tuinkamer. We kunnen er bij verschillende weersomstandigheden zitten en als we het fris vinden steken we de tuinhaard en eventueel de heaters aan. Zeker in combinatie met een lekker wijntje is dat puur genieten. We hadden even tijdelijk onze buiteneettafel er neergezet, maar dit bevalt ons zo goed, dat we hebben besloten om er toch nog een leuke hoge tafel te plaatsen met wat barkrukken. Zo wordt onze ‘tuinkamer’ nog een stukje huiselijker.

Al met al zijn we enorm tevreden over onze overkapping en over hoe alles gelopen is. We werden telkens zeer vriendelijk ontvangen bij Fonteyn. Toen bleek dat we wat te veel meubeltjes hadden besteld voor de beschikbare ruimte, konden wie die zonder problemen inruilen voor wat anders. Fonteyn kan voor ons niet meer stuk. Als ik nog eens iets nodig heb voor de tuin, dan ga ik helemaal niet meer verder zoeken. Want Fonteyn is niet alleen zeer vriendelijk en behulpzaam bij het leveren van een offerte, ook bij de montage en afhandeling van alles werd overal een prima oplossing voor geboden.

We zijn niet alleen zeer tevreden over Fonteyn, maar zullen dit bedrijf ook zeker aanraden aan iedereen die iets voor de tuin zoekt. Wat mij betreft komt Fonteyn zeker in aanmerking voor een warme douche ;-).

Toen ik in Uddel aankwam, was ik aangenaam verrast door de enorme keuze in sauna’s, jacuzzi’s, tuinhuizen etc.
Door adviseur Gerbert Bronkhorst werd ik positief geholpen bij de aanschaf van een robuuste sauna.
Mede door zijn gemoedelijkheid, ervaring en expertise,
geniet ik nu 2x per week van de Finse sauna en infraroodstralers die gecombineerd zijn.

Met vriendelijke groet,

Danny van der Giessen 

 

Met grote dank aan Gert-Jan Kroes die ons keurig heeft geholpen. Dankzij zijn goede advies zijn we erg tevreden over het eindresultaat.

Uitstekend advies van Gert-Jan Kroes. Dacht goed met je mee zonder iets op te dringen. Nam alle tijd er voor. Het kwam op ons heel plezierig over! Keurig op de afgesproken datum netjes voor de deur afgeleverd! Zeer tevreden.

We hadden op internet gekeken maar wilde toch graag een indruk krijgen van de blokhutten. Het is goed om daar eens te gaan kijken. Krijgt een goede indruk, zijn gastvrij en je wordt heel vriendelijk geholpen.

Helemaal tevreden, al de gemaakte afspraken zijn prima na gekomen en ben echt super geholpen. Bouke Bouma de adviseur, heeft zich ten volle ingespannen om het mij helemaal naar de zin te maken en het best passende product voor mij te vinden. Echt hartstikke fijn!
Ik ben bij Fonteyn geweest na een bezoek aan de website. Na een zeer deskundig advies van de adviseur heb ik een Brighton tuinhuis besteld.
Tijdens het bestellen is mij gevraagd wanneer ik het graag geleverd zou willen hebben. Heb toen aangegeven dat ik het zo snel mogelijk geleverd wilde hebben. De adviseur is meteen gaan bellen met de mensen die het kunnen komen plaatsen en die gaven aan dat ze afgelopen 6 mei tijd hadden om te plaatsen dus die datum is besproken als leveringsdatum. Een paar dagen voor levering ben ik gebeld door de mannen van de plaatsingsploeg met de vraag of het ook een andere datum mocht worden omdat ze zich hadden vergist in hun planning. Voor mij geen enkel probleem dus hebben we een dag later afgesproken. De heren zijn smorgens gekomen en meteen begonnen met opbouwen. Het zou in ongeveer 4 uren klaar zijn maar dit is niet gelukt omdat ze niet zo vaak een kunstof tuinhuis opbouwen. Ze zijn tot 18.30 uur bezig geweest, maar het resultaat is er dan ook naar. Het is prachtig geworden en ben 100% tevreden. Ik zal dan ook Fonteyn aanraden bij iedereen die een tuinhuis wil kopen.

Echte specialisten en zeer klantvriendelijk, TOP!

Geweldige winkel, met prachtige tuinartikelen. Personeel is bijzonder vriendelijk, is zeer attent, luistert goed naar wat de wensen zijn en denkt zeer goed mee. Men neemt de tijd om je op je gemak te stellen en daardoor is de aankoop van tuinartikelen hier een ontspannen bezigheid. Speciaal complimenten aan Mariska die met haar aandacht voor wat de klant wil ons heeft kunnen overtuigen! Makkelijk vanuit de luie stoel orienteren op al het moois wat Fonteyn te bieden heeft. Goede informatie op de website, duidelijke omschrijvingen en makkelijk om te gebruiken. Leuke vlotte levering, maar planning had beter gekund. Om 0700 uur uit bed gebeld worden is niet prettig! Maar zeer vriendelijke chauffeur en goed meedenken over het neerzetten van de enorme dozen.
Na een vergissing in de beslissing mijnerzijds, was het geen probleem om te ruilen...dat verliep zonder probleem! De ontvangst in de showroom op een vroege maandagmorgen was zeer gastvrij...en niets teveel om mij allerlei mogelijkheden te laten zien voor een loungeset die ik wilde aanschaffen op mijn terras op zes hoog van een flatgebouw! Dat is toch iets anders dan een tuin ! heel snel...keurig ..en op de tijd die was afgesproken ! tot aan de deur en niet verder....dat is de afspraak...desondanks toch een beetje hulp gehad met net iets verder dan de voordeur ! geen contact gehad met de klantenservice....wel rechtstreeks met de persoon met wie ik zaken heb gedaan. Dat ging heel keurig, snel en vlekkeloos !

Op 6 februari 2013 hebben wij na zeer uitgebreide voorlichting en uitstekende hulp van Wim Bos bij Fonteyn in Uddel een buitenkeukens aangeschaft. Naderhand hebben wij ook de mooie terrasverwarming opgehaald. Wij hebben de keuken met mooi weer uitgeprobeerd en hij heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Wij zijn een zeer tevreden klant van uw geweldig mooie outlook living mall waar we graag terug komen als we iets zoeken voor onze tuin.
Bedankt voor de uitstekende hulp.
Martin en Cecile Rijnbeek

Een mooie zaak met heel veel keus en waar je op een prettige manier geholpen wordt Het heeft ons zo geinspireerd dat we meteen hebben besloten om een bezoek te brengen aan de showroom met als resultaat dat we een prachtige lounchset hebben gekocht. We zijn op een byzonder prettige manier geholpen door een ervaren verkoopster, zij gaf ons goede voorlichting en informatie, we zijn goed geslaagd en de set is keurig volgens afspraak afgeleverd. Gisteren onze lounchset ontvangen, alles is volgens afspraak verlopen, we kunnen nu lekker gaan genieten
Men zegt wel eens wat je van ver haalt is lekker, en dat geldt zeker voor dit tuinhuisje. Wonend in Brabant loonde het zeker de moeite om naar de winkel van Fonteyn te gaan om een tuinhuisje uit te zoeken. bediening was uitstekend en we hebben er een geweldig mooi tuinhuisje aan over gehouden Site nodigde ons uit voor een bezoek aan de winkel zelf. Alles precies volgens afspraak waarbij vooraf de juiste aflever tijd werd doorgebeld.
Als tennisvereniging zijn wij zeer tevreden over Fonteyn. We zijn keurig geholpen door Gert-Jan Kroeze en het eind resultaat mag er zijn. Alle leden die langs onze blokhut lopen vinden het een plaatje!! Duidelijke site met uitgebreide informatie. En als iets niet duidelijk is, je wordt aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan met kennis van zaken. Als vereniging hebben wij een blokhut met overkapping besteld, keurig geleverd met de benodigde materialen. Tussentijds nog een keer gebeld over hoe iets bevestigd moest worden, ook nu weer perfect geholpen aan de telefoon. Het is een plaatje geworden!! Tijdens het in elkaar zetten van de blokhut was er een vraag onzerzijds. Even gebeld en we kregen nog meer tips met betrekking tot de blokhut.

We moesten een uur rijden om bij Fonteyn te komen. Dit was het echter dubbel en dwars waard.
Erg grote keuze en een super bediening. Top.

De site heeft een erg ruime keuze. Van de loungeset die ik in gedachten had stond op de site jammer genoeg alleen maar de fauteuil. Na een telefoontje wist ik dat ik de hele set bij hun in de winkel kon bekijken.
De set werd, in goed overleg, snel geleverd. Helaas was de bank echter wat beschadigd.

Naar aanleidng van de beschadiging heb ik een foto hiervan gemaild en direct gebeld. Ik werd hierbij goed geholpen. Er moest een nieuwe bank besteld worden. Nadat deze bij Fonteyn geleverd was is de bank, ook weer in goed overleg, snel bij ons omgeruild. Ondertussen mochten we gebruik maken van de beschadigde bank.

Alles goed verlopen, attent en beleefd.

Bestelgemak
Via internet en telefonisch contact hebben we een infrarood cabine besteld en deze is door de monteur van de firma Fonteyn geplaatst, na 1 dag viel de radio van de wand en na 1 telefoontje kwam wederom de monteur en heeft dit hersteld. Wij hebben de cabine aangeschaft om wat verlichting te hebben voor mijn reuma, dit is inderdaad wel het geval, zeker met regenachtig weer! Verder is de verkoop en het gehele plaatje keurig verlopen.

Onze dank hiervoor, Ria Fonteijn (geen familie van de firma)!

Een prima bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen, en dan ben ik er nog niet eens geweest. De site is ook erg overzichtelijk. De Fonteyn-medewerker waar ik mee te maken had is telkens zijn afspraken nagekomen en heeft mij voortdurend op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bij telefonisch contact was hij altijd even vriendelijk. De levering was keurig op tijd en snel gedaan. Ik hoefde er geen hele dag voor thuis te blijven. Mijn bestelling werd later geleverd dan bedoeld, maar Fonteyn heeft dit keurig gecommuniceerd en uiteindelijk kwam het toch nog eerder dan verwacht.
Een prima bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen, en dan ben ik er nog niet eens geweest. De site is ook erg overzichtelijk. De Fonteyn-medewerker waar ik mee te maken had is telkens zijn afspraken nagekomen en heeft mij voortdurend op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bij telefonisch contact was hij altijd even vriendelijk. De levering was keurig op tijd en snel gedaan. Ik hoefde er geen hele dag voor thuis te blijven. Mijn bestelling werd later geleverd dan bedoeld, maar Fonteyn heeft dit keurig gecommuniceerd en uiteindelijk kwam het toch nog eerder dan verwacht.
prima site, hierdoor naar de winkel gegaan om het produkt te zien. DIederick heeft ons goed advies gegeven en tijdens een prettig gesprek hebben we besloten de blokhut te kopen
We hebben nog geen gebruik kunnen maken van onze nieuwe aankoop maar tot zover is alles naar wens verlopen.
Een uitstekende keus geweest om hier onze loungeset te kopen. Wij hebben er 1,5 uur voor heen gereden, maar was zeker de moeite waard. Uiteraard ontbrak de koffie en frisdrank niet en een mooie bos bloemen voor thuis. Andere winkels kunnen hier nog wat van leren! Wij hebben naar aanleiding van de website een bezoek gebracht aan de winkel. Een loungeset moet vooral lekker zitten en dat kan alleen in de winkel. Niks op aan te merken. Chauffeur was keurig binnen de afgesproken tijd bij ons. Bood aan te helpen om de spullen in de tuin te zetten en bood aan om de transportpallet weer mee retour te nemen. Wij hadden geen klachten of opmerkingen. Zijn gebeld door verkoopster Mariska welke ons ook perfect heeft geholpen in de winkel of alles naar wens was verlopen. Dit was zeker het geval.
Ik ben een zeer tevreden klant, ontzettend blij met mijn bestelling en de snelle en nette levering. Via de website, een loungeset bij Fonteyn gekocht. Het was heel fijn om 1 contactpersoon te hebben, die mij alles kon vertellen over de set, al mijn vragen beantwoorde en ik zelfs s avonds kon bereiken per telefoon. Op woensdag besteld, op zaterdag geleverd, eveneens door een zeer vriendelijke werknemer van Fonteyn, die de loungeset helemaal in elkaar heeft gezet. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel waarbij een klant zich koning voelt, goed te bereiken (per email en telefoon zeer snel reactie) en ontzettend tevreden met mijn aankoop.

Ik ben zeer tevreden over de aankoop, inlichtingen en de aflevering van het bestelde. Mensen die mij gevraagd hebben waar ik dit tuinhuis heb uitgehaald heb ik naar jullie site verwezen. Dit mag gezegd worden omdat er nogal wat schort aan online bestellen. Was op zoek naar meer bergruimte en tevens een leuk tuinhuis en kwam dus op jullie site terecht. Prima, een ruime keuze uit veel soorten tuinhuizen. Alles was goed verpakt en het zag er zeer verzorgd uit. Chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik zeer goed door uw verkoper Warner Wielink geholpen. Met vriendelijke groet, Guy Piters

Een aanrader. Telefonisch verder geholpen met de bestelling omdat de gezochte sauna niet op de site voorkwam.

Omdat de bestelling nog niet in nederland was duurde het iets langer.

Eenmaal in nederland was de levering zeer snel en in goed overleg afgeleverd.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Aanrader gezien het grote aanbod.

Eigenlijk kan het niet beter en zijn wij zeer tevreden.

We hebben eerst op de duidelijke en uitgebreide site gekeken. Naar aanleiding hiervan een bezoek gebracht in de zeer grote showroom van De Fonteyn. Op een loungeset moet je toch even gezeten hebben om te ervaren wat lekker zit en hoe de kwaliteit is. Bij aankomst werden we zeer goed en netjes ontvangen en er werd verschillende keren een bakje koffie of frisdrankje aangeboden. We werden geholpen door Willemijn Polinder, zij had veel kennis van zaken en dat winkelt toch wel erg prettig.

De loungeset werd al na 4 dagen bij ons bezorgd door de grote voorraad die bijna altijd aanwezig is bij De Fonteyn. De chauffeur kwam op de afgesproken tijd en was erg vriendelijk en behulpzaam.

Prettig bedrijf om aankopen te doen. zeer snelle levering. Ook werden we na levering nog gebeld door de verkoopster of alles goed is verlopen en er eventueel nog vragen waren.

We zullen jullie bij alle vrienden, kennissen en familie aanbevelen!

Uitstekende service zowel via de mail als het persoonlijk bezoek in Uddel. We moesten 2 uur heen en 2 uur terug reizen om de meubels te zien maar we hebben er geen spijt van. Willemijn had ons een adres in Andijk opgegeven waar we ook de meubels konden zien, maar we zijn blij dat we toch geweest zijn naar Uddel. We zullen zeker weer bij jullie terugkomen voor onze volgende aankoop en jullie bij vrienden, kennissen en collega's aanbevelen.

Ik was wel teleurgesteld dat Willemijn mij belde dat het factuurbedrag op de dag voor de levering nog niet voldaan was. De levering kon dan niet plaats vinden. Blijkt achteraf dat de fout bij de ING bank lag. Mijn advies is "voortaan eerst bij de bank informeren"

Communicatie verliep vlot en correct, alle afspraken zijn nagekomen, we zijn dik tevreden met ons tuinhuis! Complimenten voor Wim Bos Vlotte en correcte levering, behulpzame chauffeur Keurige behandeling en afhandeling
Communicatie verliep vlot en correct, alle afspraken zijn nagekomen, we zijn dik tevreden met ons tuinhuis! Complimenten voor Wim Bos Aanbieding, via de site besteld Vlotte en correcte levering, behulpzame chauffeur Keurige behandeling en afhandeling

De fa. Fonteyn is zeker een aanrader.

Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooie grote zaak in een prachtige bosrijke omgeving.

Je kunt er zelfs een dagje uit van maken. Je kijkt je ogen uit m.b.t. het complete assortiment.

Omdat ik in de buurt woon, heb ik de set zelf afgehaald.

De gehele set werd bij mij door het personeel in de aanhanger geplaatst.

Wij komen zeker terug! Prima service, uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen.

We kregen een voetbank extra, zonder dat we hiervoor hadden betaald.

Thuis aangekomen zagen we dat de glasplaat van de tafel licht beschadigd was, ook dit kon probleemloos omgeruild worden. In 1 woord geweldig!!  

Prima geholpen! Fijn dat je gelijk per mail bericht krijgt, en via je mobiel precies hoort wanneer iets geleverd wordt.

Goede koffie en fijne sfeer! Op de site hebben we een blokhut uitgezocht die ons wel geschikt leek.

Uddel is maar een stukje bij ons vandaan, dus toen ben ik de blokhut in het echt gaan bekijken.

Alle blokhutten staan ook in juiste formaat uitgestald.

De blokhut die wij op het oog hadden is het ook geworden.

Wij hadden de pech dat er de eerste twee weken van januari niet geleverd werd.

Dit werd ons ook verteld, en week drie werd de blokhut keurig geleverd.

Je moet wel goed onthouden door wie je geholpen bent, of een ordernummer hebben ( deze waren wij kwijt) anders is het moeilijk om iets terug te vinden. Verder prima !

Fonteyn kan ik bij iedereen aanraden Leuk geholpen door enthousiaste adviseurs Diederick en Arno.

Gave prieel met zadeldak gekocht en een overkapping er aanvast voor de jacuzzi.

Jacuzzi model Relax gekocht met 2 ligbedden er in. 14 januari alles besteld en 28 januari alles in huis.

Aflevering is afgelopen maandag geweest. Keurige jongens en alles is naar volle tevredenheid afgeleverd.

Jacuzzi is heerlijk. Fonteyn is een absolute aanrader voor uw jacuzzi of prieel.

Aftersales gisteravond een mail gestuurd met een vraag over de onderhoud van de spa.

Vanochtend al terug gebeld en mijn vraag beantwoordt. Top service dus

Wij zijn een klein uur naar Uddel gereden om een vuurschaal te bekijken. Als deze ons beviel zouden we deze ook graag meenemen. In de zaak was deze niet aanwezig maar foto's konden ons getoond worden. Wij wilden ook graag een korf willen hebben tegen de wind. Dit zou ons later doorgegeven worden. Deze was niet leverbaar maar via internet hebben wij de order geplaatst. Daar bleek dat er een fors bedrag aan bezorgkosten. Aangegeven dat dit niet in de winkel was medegedeeld. Er werd niet moeilijk gedaan. De kosten hoefden wij net te betalen en de vuurschaal met onderstel werd netjes bezorgd. Hulde, dat is pas service verlenen. En goed voorbeeld voor anderen. Netjes voor de deur afgeleverd. Niet verwacht dat bij deze aankoop een belletje volgde om te vragen of alles goed is verlopen. Perfecte klantwaarde geleverd.
Ik vind Fontein een prima bedrijf. Erg goed geholpen. Snelle levering. Goed advies. Werd zelfs nog nagebeld of alles naar wens is geweest en of er nog bijzonderheden waren. We hebben ons tuinhuisje telefonisch besteld, werden met een verkoopadviseur doorverbonden. Bauke en die heeft ons uitstekend geadviseerd. De levering is prima verlopen we werden door de chauffeur gebeld dat hij onderweg was. Levertijd is nagekomen, erg snel wat hier in tilburg bij leveranciers niet mogelijk was. Er zat een scharnier niet bij telefoontje gepleegd en werd met de adviseur doorverbonden en er is een nieuwe scharnier toegezonden.
Wij werden heel goed geadviseerd en van informatie voorzien door Maarten. Dan vonden wij heel fijn. Onze vragen werden heel goed beantwoord om zo tot een keuze te komen welke veranda wij zouden kopen. De veranda die wij gekocht hebben was in voorraad. Wij hebben met Maarten overlegd dat wij die niet meteen konden meenemen omdat wij nog de tuin "klaar "moesten maken. Dat was verder geen probleem. Wij moesten maar een telefoontje plegen wanneer wij zover waren om de veranda op de halen. Ook werd ons duidelijk gemaakt dat het niet verplicht was om te laten bezorgen, we konden het ook zelf ophalen. En dat hebben wij ook gedaan.Wij kunnen daarom over de levering niet echt een cijfer geven maar het moge duidelijk zijn dat daarover wij ook goed zijn ingelicht door Maarten. Daarom geeft ik Uitstekend als cijfer. Toen wij de veranda gingen plaatsen en 2 van de schroeven waren stuk, hebben we meteen gebeld met ene Bart. Hij gaf ons als tip dat waarschijnlijk niet genoeg geboord is om de schroeven vast te draaien. Als tip werd gegeven om bij de volgende toch verder te boren zodat de schroef ook echt erin zit. Dat was inderdaad het geval. Maar daarvoor zei Bart tegen ons dat als de derde schroef af zou breken terwijl er goed geboord is, zou hij kijken of hij een paar schroeven na konden sturen. Dat hoefde dus niet meer, maar wel fijn dat de aanbod er wel was. Toppie dat hij zo gereageerd heeft
Door een goed en persoonlijk advies zijn wij uitgekomen bij een goed betaalbare en mooie hut waar we nu dagelijks van genieten. Op deze site hebben wij ons goed kunnen oriënteren. De goederen waren op tijd aanwezig én in goede staat.
Na een vergissing in de beslissing mijnerzijds, was het geen probleem om te ruilen...dat verliep zonder probleem! De ontvangst in de showroom op een vroege maandagmorgen was zeer gastvrij...en niets teveel om mij allerlei mogelijkheden te laten zien voor een loungeset die ik wilde aanschaffen op mijn terras op zes hoog van een flatgebouw! Dat is toch iets anders dan een tuin ! heel snel...keurig ..en op de tijd die was afgesproken ! tot aan de deur en niet verder....dat is de afspraak...desondanks toch een beetje hulp gehad met net iets verder dan de voordeur! geen contact gehad met de klantenservice....wel rechtstreeks met de persoon met wie ik zaken heb gedaan. Dat ging heel keurig, snel en vlekkeloos !
Als tennisvereniging zijn wij zeer tevreden over Fonteyn. We zijn keurig geholpen door Gert-Jan Kroeze en het eind resultaat mag er zijn. Alle leden die langs onze blokhut lopen vinden het een plaatje!! Duidelijke site met uitgebreide informatie. En als iets niet duidelijk is, je wordt aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan met kennis van zaken. Als vereniging hebben wij een blokhut met overkapping besteld, keurig geleverd met de benodigde materialen. Tussentijds nog een keer gebeld over hoe iets bevestigd moest worden, ook nu weer perfect geholpen aan de telefoon. Het is een plaatje geworden!! Tijdens het in elkaar zetten van de blokhut was er een vraag onzerzijds. Even gebeld en we kregen nog meer tips met betrekking tot de blokhut.
Mooie winkel, goed overzicht, goed en vlot geholpen, bestelling en bezorging keurig afgehandeld. Chapeau !! Goed behandeld en afgehandeld. op afgesproken tijd, keurige chauffeur, zeer behulpzaam. miste klein onderdeel, netjes te woord gestaan. nazending vlot geregeld.
Men zegt wel eens wat je van ver haalt is lekker, en dat geldt zeker voor dit tuinhuisje. Wonend in Brabant loonde het zeker de moeite om naar de winkel van Fonteyn te gaan om een tuinhuisje uit te zoeken. bediening was uitstekend en we hebben er een geweldig mooi tuinhuisje aan over gehouden. Site nodigde ons uit voor een bezoek aan de winkel zelf. Alles precies volgens afspraak waarbij vooraf de juiste aflever tijd werd doorgebeld.
Zeer te vreden met de goede hulp, vriendelijk personeel en snelle en correcte levering

Mooi bedrijf,van harte aan te bevelen! Zeer klantvriendelijk.

Ontvangen met heerlijke koffie in een gezellige omgeving. Bij vertrek een mooie bos bloemen mee gekregen.

Na een kleine aanbetaling mocht alles bij Fonteyn opgeslagen blijven totdat het voor ons geschikt was om aflevering plaats te laten vinden Op afgesproken tijdstip.

Had er niet op gerekend dat buitenkeuken door ons zelf in elkaar gezet moest worden. We misten in de storage box voor de kussens een schot. Dag erna zonder bon langs geweest. Kregen meteen missend schot mee.

Het nabellen, of alles naar wens was gegaan, komt heel persoonlijk over. Ik kom dagelijks langs het bedrijf en ga er nu ook regelmatig langs voor een bos bloemen

Geweldig fijne ervaring met de Fonteyn, met name ook met Gert-Jan Kroes die ons van keurig advies heeft voorzien, dit onder het genot van een bak koffie met wat lekkers in het prachtige zitgedeelte in hun mooie showroom. Alleen voor de klantvriendelijkheid is het al een aanrader voor een leuke en vooral mooie dag uit! Fonteyn is echt een aanrader voor een ieder die wat zoekt voor in zijn of haar tuin! We hebben besteld in de prachtig uitgestalde showroom in Uddel, 9 dagen later hadden we het product keurig volgens afspraak thuis geleverd. 's avonds werden we nog even door Gert-Jan Kroes gebeld of alles netjes was geleverd en wanneer er gestart werd met het opbouwen. Een heel erg mooi gebaar richting ons, dit bewijst wel dat Fonteyn en natuurlijk onze persoonlijke adviseur Gert-Jan Kroes er op staat dat klanten van voor tot eind op de beste manier geholpen worden met hun product. in éen woord! Geweldig!
Zeker aan te raden om een dagje te shoppen als je iets voor de tuin nodig hebt. Wij zijn via internet op de Side van Fonteyn te Uddel gekomen voor een tuinhuisje. Het prijs kwaliteit verhaal klopt als een bus. Toen ik het tuinhuisje op ging halen ( had ik zelf voor gekozen , bezorgen kon ook ) verbaasde mij hoe groot deze firma was. je kunt hier alles voor in te tuin vinden in het goedkope sigment en het exclusieve sigment. verder ben ik zeer aangenaam geholpen door hun adviseur Gert-Jan Kroes. Ik heb wel het tuinhuisje zelf opggehaald. Ik kreeg hier een extra korting voor. Levertijd was geheel nagekomen zoals afgesproken.

Uiterst plezierige ervaring met Fonteyn.

Overzichtelijke site.Goede onderverdeling. Goede informatie

Levering na een week. Goede afspraken over de tijd. goede aflevering door vriendelijke chauffeur.

Voor en na levering gebeld of alls goed was gepland en afgeleverd

Een zeer goed bedrijf, vriendelijke verkopers, correcte afhandeling van begin tot eind. wij zijn zeer tevreden met het bedrijf en hun product dat wij gekocht hebben. blok hut gekocht plus een losse set deuren zodat we het open gedeelte van de hut ook dicht konden maken. Afgesproken de zelf af te halen, doordat het bestelde product de onbehandelde versie,op dat moment even niet uit de stelling was te krijgen werd ons aangeboden een behandelde versie mee te nemen van het zelfde type, dus plaatsen en klaar. Ja perfect, er bleek bij montage van de deuren in de set geen scharnieren te zitten, deze werden super snel per post nagezonden.
Wij waren op zoek naar een overkapping, dat was bij ons in de buurt moeilijk te vinden,en al helemaal geen showroom. Telefonisch contact gehad met een medewerker van Fonteyn, die ons zo goed uitleg gaf, dat we een uur later in de auto zaten. Na anderhalf uur rijden kwamen we aan bij de showroom, dat overtrof onze verwachting, wat groot, wat veel keus en wat een ongelofelijk vriendelijk en vrolijk personeel !!!!!we hadden nog niets gekocht of we kregen een kopje koffie goede uitleg over de overkapping. Met een gekochte overkapping de deur uit en datum van afleveren toen het weer tegen zat en we graag 2 weken later het geleverd wilden hebben ook geen probleem. Kortom zeer de moeite waard om daar te kijken. Ondanks dat we door het weer 2 weken later wilden deden ze niet moeilijk en is de datum verplaatst top services. Je wordt goed behandeld als klant we voelden ons prima op ons gemak niet pushen maar luisteren naar wat onze wens was.

Goed bedrijf zeer klantvriendelijk en goed opgelijd het is een lust om daar een middag door te brengen.

Vriendelijke groet Diny en Rob

Fantastische service, goede kwaliteit en een heel redelijke prijs. Na 2 keer telefonisch contact te hebben gehad met een zeer deskundige medewerker hebben we Fonteyn bezocht. E staan ruim voldoende showroommodellen van tuinhuisjes. Wij hebben een bestelling geplaatst. Een aanbetaling was niet nodig. Helemaal naar wens is het pakket thuis bezorgd en door ons zelf in elkaar gezet. De handleiding is duidelijk, het materiaal prima en volledig. Wij raden iedereen die een tuinhuisje wil kopen Fonteyn aan. Circa 2 maanden na levering zijn wij gebeld om te informeren of alles naar wens is, top!
Bedrijf heb ik als zeer klantvriendelijk ervaren.Personeel neemt alle tijd om je goed voor te lichten en het juiste product te adviseren. Ken de shop van persoonlijk bezoek. Woon dichtbij en heb nooit iets besteld via de site. Zelf de producten zien heeft mijn voorkeur. Op de afgsproken tijd keurig verpakt afgeleverd. Chaufeur nam de embalage mee terug. Artikelen waren compleet. Ik heb nog geen klacht gehad over de geleverde producten.

Behalve de levering is het ook een waar genoegen om in de showroom rond te kijken.

Je kunt er zo een dag in doorbrengen. De manier waarop we geholpen zijn was onberispelijk. Nogmaals petje af voor Fonteyn en de medewerker die ons heeft geholpen.

Dikke aanrader. overzichtelijke site, gemakkelijke navigatie door een verandering via een nabestelling was er iets niet goed gegaan. 2 dagen later werd het goed geleverd. Petje af voor de snelle service. En dat gold ook voor een onderdeel waar wat roest op zat. geweldige aftersales! 

Top zaak Ga er zeker weer heen ondangs ik in alkmaar woon Ben er top geholpen, goeie uitleg gekregen hoe het in mekaar moet ,hele positieve sfeer je merk gelijk dat het goed is. Mooie zaak ,veel keus en top kwaliteit, Gertjan top geregeld! Heb het zelf gehaald maar werdt goed bij gestaan door gertjan. We werden geholpen waar neer ik dat wou. Eerst in de zaak even rond gelopen voordat Gertjan ons kwam helpen Helemaal top! Mvg W.Samulski
Prima, telefonisch informatie gevraagd en daarna via internet eenvoudig het tuinhuis besteld. Zeer tevreden. Een dag voor dat het tuinhuis geleverd zou worden hebben we nog andere grondbalken besteld. Geen probleem, de nieuwe balken zijn direct nageleverd en de oude door de chauffeur meegenomen. Een aantal weken na levering een telefoontje ontvangen of alles goed gegaan is.

De planning is dat we nog een eetset willen kopen van het voorjaar, dat doe ik met een gerust hart online,zonder naar Uddel te rijden.

Romario loungeset gekocht 10-2012. Een schitterend,kwalitatief hoogwaardig chic produkt.We zijn er super blij mee.

Ongezien online besteld,toch nog even in de winkel wezen kijken. Voldoet zeker aan de verwachting. Keurig volgens afspraak geleverd. Telefonisch contact gehad wat betreft kwaliteit en maten,netjes geholpen.

Nadat ik op deze mooie site een keuze had gemaakt voor de Verona Loungeset en een hele mooie korting had gekregen ben ik toch in de winkel gaan kijken van Fonteyn of de loungeset wel zo mooi was als dat hij op de site stond. What you see is what you get !!

En wat hebben ze een mooie winkel met mooie spullen. Ik werd prima te woord gestaan door Willemijn onder het genot van een kop koffie wat mij werd aangeboden.

Tevens kreeg ik nog een mooie bos bloemen mee naar huis als bedankje voor de aankoop en dat ik zo´n stuk had gereden om naar hun winkel te komen.

De set werd keurig volgens afspraak afgeleverd en na een paar weken werd ik gebeld of alles naar wens was.

Jullie krijgen van ons een dikke pluim en als er weer iets aangekocht moet worden zien jullie ons zeker terug Bestelgemak Absoluut een mooie site met goede kwaliteit foto´s Levering is keurig netjes uitgevoerd door het transportbedrijf en was de set ook goed verpakt.

 Ik werd zelf door de klantenservice gebeld of alles naar wens was.

Prima service en (in mijn geval) snelle en adequate levering. Tip voor personeel: Zorg dat je een meetlint op zak hebt. Klanten willen nog wel eens dat maat weten van meubels. Na bezoek aan uw showroom telefonisch eenvoudig te bestellen. Geleverd volgens afspraak. Commentaar van de buurvrouwen was dat het verpakkingsmateriaal weer meegenomen had moeten worden. Ik vind dat persoonlijk niet zo belangrijk en leidt bovendien tot vertraging voor de vervoerder.
Helemaal tevreden, al de gemaakte afspraken zijn prima na gekomen en ben echt super geholpen. Bouke Bouma de adviseur, heeft zich ten volle ingespannen om het mij helemaal naar de zin te maken en het best passende product voor mij te vinden. Echt hartstikke fijn! Ik ben bij Fonteyn geweest na een bezoek aan de website. Na een zeer deskundig advies van de adviseur heb ik een Brighton tuinhuis besteld. Tijdens het bestellen is mij gevraagd wanneer ik het graag geleverd zou willen hebben. Heb toen aangegeven dat ik het zo snel mogelijk geleverd wilde hebben. De adviseur is meteen gaan bellen met de mensen die het kunnen komen plaatsen en die gaven aan dat ze afgelopen 6 mei tijd hadden om te plaatsen dus die datum is besproken als leveringsdatum. Een paar dagen voor levering ben ik gebeld door de mannen van de plaatsingsploeg met de vraag of het ook een andere datum mocht worden omdat ze zich hadden vergist in hun planning. Voor mij geen enkel probleem dus hebben we een dag later afgesproken. De heren zijn smorgens gekomen en meteen begonnen met opbouwen. Het zou in ongeveer 4 uren klaar zijn maar dit is niet gelukt omdat ze niet zo vaak een kunstof tuinhuis opbouwen. Ze zijn tot 18.30 uur bezig geweest, maar het resultaat is er dan ook naar. Het is prachtig geworden en ben 100% tevreden. Ik zal dan ook Fonteyn aanraden bij iedereen die een tuinhuis wil kopen. Echte specialisten en zeer klantvriendelijk, TOP!

wij staan op een chalet park toen ik bij de beheerder vertelde dat ik een tunhuisje gekocht had was het antwoord: die had u bij mij moeten kopen want hij wil alleen goede en degelijke tuinhuisjes hier hebben staan en geen rotzooi toen wij klaar waren met het opbouwen van het tuinhuisje kwam hij kijken en het antwoord was: ik neem mijn woorden terug voor die prijs is het een degelijk en mooi tuinhuis dat had ik niet verwacht. het is nu zoo dat hij met de oude leverancier geen zaken meer doet. hij zegt nu alleen door FONTEYN tuinhuisjes geleverd wil hebben.

wij staan op kampeer en chaletpark "De Paddock" in Baarle Nassau

groetjes van een zeer tevreden klant Fam. D.L.Krieger

Het is gewoon een goed adres. De website biedt een uitstekende indruk van het assortiment. Wij zijn daarna naar de showroom geweest en zijn uitstekend geadviseerd. Ook de aflevering was prima verzorgd. Ik zou iedereen adviseren voor tuinmeubels, tuinhuisjes en de andere artikelen uit het assortiment eerst naar Fonteyn te gaan. Je weet niet wat je ziet. De levering was vlot en zorgvuldig. Attent en vriendelijk.
Prima leverancier. Goede kwaliteit voor een lage prijs. Site is erg duidelijk en overzichtelijk. Prijzen worden getoond, eventueel kan er nog contact opgenomen worden voor een nog scherpere prijs. Het plaatsen van een bestelling is duidelijk en eenvoudig. Bestelling is keurig op tijd geleverd. Ruim van tevoren wordt er telefonisch contact opgenomen en een dag voor levering nog een keer. Bestelling is verder in goede staat afgeleverd.

Tuinhuisje zelf geplaatst dit is goed te doen, alleen bouwtekening had wat specifieker mogen zijn.

Op showterrein bekeken en op internet besteld.

Keurig in de afgesproken week geleverd, van te voren is doorgegeven welke dag en dagdeel huisje bezorgd zou worden. Geleverd gekregen zoals afgesproken.

Na het plaatsen nog geen problemen gehad.

Voor Fonteyn is heen tevreden klant heel veel waard, ook al moeten ze daarvoor zelf kosteloos producten vervangen welke niet onder de garantie vallen. Alles heb ik snel kunnen vinden en bestellen. alles keurig en kosteloos geleverd. Binnen een jaar begon het dak van de Tuinschuur door te zakken. De importeur Outdoor Life Group Nederland B.V. wilde op geen enkele wijze garantie geven. Volgens hun was het een bouwfout. Ook op aangeven dat de bouwhandleiding onduidelijk was in de montage van het dak was deze firma niet thuis. Fonteyn heeft vervolgens alle materialen om het dak te vervangen kosteloos toegestuurd aan mij. Fonteyn heeft alle kosten op zich genomen daar waar Outdoor Life Group Nederland B.V. het liet afweten. Fonteyn vind een tevreden klant belangrijk! In het hele traject werd professioneel geholpen door het personeel van Fonteyn. Alle lof voor deze mensen van Fonteyn.

Als ik weer een blokhut nodig heb , ga ik zeker bij Fonteyn kijken.

Na het eerste e mail verkeer zou ik teruggebeld worden , dat had wat voeten in aarde.

Maar toen ik eenmaal was gebeld ging alles op rolletjes, Levering werd keurig telefonisch aangekondigd en vond plaats op de afgesproken tijd.

De blokhut vertoonde wat mankementen, na het telefonisch melden van de klacht werd deze klacht correct opgepakt en afgehandeld. Dit alles tot volle tevredenheid.

De shop werkt goed! Via internet eerst info opgevraagd, netjes terug gebeld, top!! Levering ruim van te voren afgestemd, daags voor levering nog een attentie, voorbeeld voor andere leveranciers!
De shop werkt goed! Via internet eerst info opgevraagd, netjes terug gebeld, top!! Levering ruim van te voren afgestemd, daags voor levering nog een attentie, voorbeeld voor andere leveranciers!
Een leuk bedrijf om te winkelen , M.B.T . de betaalwijze, dat zou anders kunnen bijna niemand neemt zoveel contanten in huis om een spa af te rekenen bij aflevering, vind ik zeer bijzonder. Ruime opzet om de spa & sauna en dergelijke te bekijken. De spa had een kwart slag gedraaid moeten worden , maar daar kwamen we te laat achter. Klachten worden netjes aangenomen,alleen mijn eigen ervaring is: ik heb op donderdag gebeld voor een storing word op zaterdag terug gebeld voor een afspraak, jullie komen op woensdag, dat kan volgens mij iets anders, als u zou willen wil ik het toelichten u mag mij daarvoor benaderen.
Fonteyn is groot, leuk om te bezoeken, zeer vriendelijk en deskundig personeeel, en oplossingsgericht als er een probleem zich voordoet. Bestellen van zwembad na uitgebreid advies was prettig. Prima levering, vooral als je nagaat hoe groot zo'n bad is! Ons in 2012 gekochte blauwe inbouw polyester zwembad werd na enkele maanden onder de waterlijn wit. Na intensief contact over de reden daarvan (lage PH, loge chloor, kalk in water, kwaliteit gelcoating, invloed UV, enz, enz.) is Fonteyn bij ons thuis gekomen met de eigenaar/producent van het zwembad zelf en werd meteen besloten het zwembad weer blauw te laten worden door het te laten schuren en polijsten. Die kordate stap en de coulance waarmee dit is gedaan heeft ons vertrouwen in Fonteyn, en met name Dolf, Gerbert en Krysztof alleen nog maar versterkt. We hebben allemaal geleerd van deze situatie op een positieve manier en wij waarderen met name de servicegerichtheid. Bravo Fonteyn!

Ik heb een fijne infrarood sauna gekocht die volledig voldoet aan mijn wensen en de beperkte ruimte die ik daarvoor beschikbaar heb.

Aankoop was heel eenvoudig. Montage: kind doet de was. Alles werkt zoals het hoort. Ik ben heel tevreden.

Via Google "infrarood sauna" meteen Fonteyn gevonden: een zeer betaalbare aanbieding aangeklikt en direct gevonden wat ik zocht.

Even invullen, klikken en ik werd direct via mail benaderd door een Fonteyn medewerker die afspraken met me maakte: over het product, de betaling en de levering.

Er werd een duidelijke afspraak gemaakt. De dag voor de levering vernam ik het tijdstip.

De vrachtwagen kwam precies op tijd.

Wat ik minder vond is dat het pakket (loodzwaar en met veel verpakkingsmateriaal voor de deur werd afgezet.

Zonder uitpakken kan het pakket niet naar binnen. Ik heb voor de deur moeten uitpakken en het verpakkingsmateriaal zelf naar grof huisvuil moeten brengen, Min-puntje.

Zoals gezegd was de sauna gemakkelijk zelf te monteren. Ik werd na twee weken gebeld of ik nog vragen had.

prima , alleen de bijgeleverde plastic dingen om de set aan elkaar te zetten zijn ERG lastig onder de set te monteren en er gingen er bij ons meteen een aantal stuk. De set zit nu dus niet erg stevig aan elkaar vast. wij hebben bij Fonteijn een heerlijke loungeset gekocht tegen een redelijke prijs levering op zich goed en snel . Liep wel iets uit en de set wordt voor de deur gezet ; daarna zelf verder sjouwen !
Wij zijn ondanks het kleine manco, zeer tevreden over de verkoper en zijn acties en De Fonteyn. Tuinhuisje volgens bovenstaand type, met dakgoten en shingles Het produkt werd volgens afgesproken tijd geleverd, echter een aantal onderdelen waren tijdens het transport beschadigd. Deze onderdelen zijn vervangen voor nieuwe en inmiddels staat er een prachtig tuinhuisje. Heb vaak gebeld met de Fonteyn n.a.v. de beschadigde ondedelen. Duurde wel lang voordat de verkoper Bouke Bouma contact met ons opnam. Reden is te begrijpen, hij heeft klanten en weet uit eigen ervaring dat de verkopers het razend druk hebben.
Goed product ik kocht een blokhut Heleen en ben daar erg tevreden over, gebruiksaanwijzing was simpel en volledig, er waren geen manco's, op tijd bezorgd, kwaliteit was boven verwachting. Kortom, goed product. Compleet, op tijd, zorgvuldig
Goed gevonden op internet, duurde alleen wat langer voordat we de definitieve prijs hadden, maar het was het waard. Dank voor de geboden service. Fijn tuinhuis. Was even puzzelen hoe in elkaar te zetten, maar voldoen prima aan onze verwachtingen. Wij genieten ervan. Prima gebracht op het afgesproken tijdstip en service! Geen klachten gehad, dus hier geen gebruik van gemaakt.
We zijn tevreden met onze aankoop, heb alleen aangegeven dat de werkbeschrijving per plaatje gedaan moet worden. Ze hebben de tip genoteerd. Na de website beken te hebben zijn we even naar fonteyn gegaan en werden daar vriendelijk geholpen. De levering ging zonder problemen. De blokhut kwam in de week wanneer het werd beloofd. Een vermelding waard is de chauffeur die heel vriendelijk en behulpzaam was Prima!
De levering van de infrarood sauna is prima verlopen. De levertijd voldeed aan de gemaakte afspraak. Het bouwpakket was makkelijk in elkaar te zetten. kwaliteit van het geleverde artikel is erg goed. Klein minpuntje: de vrachtwagen met de sauna kwam onaangekondigd. Levering was snel en de sauna is in goede staat geleverd. Verder geen klachten gehad ik zou bij Fonteyn zo weer een bestelling plaatsen!
In de zaak werden we rustig aangesproken of we geholpen wilden worden of dat we wilden rondkijken. We hebben eerst rondgekeken en toen het nummer gebeld met de mededeling dat we onze keuze gemaakt hadden en graag wilden bestellen. We hebben adviezen gekregen over onderhoud zowel voor de tuinmeubelen als voor de BBQ. Bij aflevering wilden we graag een zonnetje erbij en zowaar, de zon ging schijnen Op de site kan je alles vinden wat je wilt weten. Ik ben eerst een keer zelf wezen kijken om te oriënteren want ik zie voorwerpen toch graag in het echt en zeker bij tuinmeubelen moet je het zitcomfort ervaren Wat we besteld hebben werd 2 dagen later volgens afspraak bezorgd

De bouw is ook goed verzorgd netjes afgewerkt snel neergezet de bouwers hebben goed en netjes gewekt en ook alle rommel opgeruimd na het bouwen.

Reactie op verkoop in schowroom en bouw en afwerking.

Alles is keurig op tijd afgeleverd goed verpakt er is ook rekening gehouden door de chauffeur waar ik het geplaatst wilde hebben kwam bij ons erg prettig over.

Ben zeer tevreden over de ontvangst bij fontijn deskundige uitleg is voldoende tijd voor een goed gesprek tijdens een kopje koffie.

Alles in z'n geheel is bij ons profesioneel en goed verzorgd en voorgelicht overgekomen. Zal ook zeer zeker andere mensen kenissen en bekenden aan raden met jullie in zee te gaan.

Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Met vriendelijke groeten, Jaap en Jacqueline Hulstein

zeer tevreden heel goed geholpen tijdens een keus maken, goede uitleg gehad over het tuinhuisje. De levertijd en aflevering was ook keurig, kon naar onze eigen wensen. Alle mensen vragen bij ons waar we het mooie huisje vandaan hebben!! Mochten we weer wat zoeken wat jullie verkopen, komen we zeker terug :-) prima zoals afgesproken
Ik zou zeggen ontdek het zelf. Na veel zoek en speur werk kwamen we uit bij de firma Fonteyn.Na een bezoek aan de showroom hadden wij een erg prettig gevoel.Klantgericht,kenns van zaken maar vooral een goed product voor een goede prijs. Wij hebben ons zwembad gekocht en zijn erg tevreden met het vedere verloop.ook de aangeschafte pomp,warmte-pomp,afdekzijl voldoen geheel aan onze eisen. veders wordt je via de firma Fonteyn in contact gebracht met professionele zwembad installateurs. Ook hier geldt een goede prijs kwaliteits verhouding(wij weten waar we over spreken aangezien ik 5 offertes heb laten uitbrengen) Nu zijn we 4 weken de trotse eigenaar van een zwembaden werden gisteren nog gebeld of alles naar wens was. Dit noem ik service.Vandaar dat ik deze review ook schrijf. afz Fam Werth Hengelo. prima op tijd.
Firma Fonteyn in Uddel ,prettig om te shoppen zeer overzichtelijk,ruime keuze,zeer prettig geholpen door Wilfred,prijs kwaliteits verhouding prima, Een aanrader voor degene die nog niet weten wat ze willen kopen. Op zaterdag geleverd was geen probleem
Zeer tevreden. Via internet een offerte (eerste bestedingskorting) aangevraagd. Hier werd kordaat en snel op gereageerd door Gert-Jan van Fonteyn Outdoor Living Mall. Een verkoper in hart en nieren, niets is hem vreemd om eerlijk en rechtvaardig uit te leggen wat de Firma Fontijn te bieden heeft. Na wat aarzeling van mijn kant en een paar offertes van de concurrentie weer bij Firma Fonteyn uitgekomen. Gewoon een eerlijk bedrijf met een eerlijke prijs die al zijn afspraken nakomt. Ook de transporteur die voor de Firma Fontijn de goederen aflevert verdient een pluim. Zonder morren heeft deze in de stromende regen bij mij een paal van de schutting mee helpen verwijderen zodat het pakket van de blokhut zo bij mij in de tuin gezet kom worden in plaats van op de openbare weg. Na de levering heeft Gert-Jan van Firma Fonteyn nog een paar keer via de mail en telefoon contact gezocht of alles naar wens was. En dat was het. Inmiddels is de Blokhut Vera geplaatst en volop in gebruik. Als ik weer wat nodig heb voor in de tuin zal ik zeker de moeite nemen om eens naar Uddel te reizen. Als ik Gert-Jan moet geloven is dat zeker de moete waard..... en ik geloof hem. Afz: een tevreden klant uit Leusden. De transporteur is zijn afspraak nagekomen en het was prima verpakt. Helemaal naar wens.

Heel tevreden met de vriendelijke hulp in de winkel.

Bij aflevering werd een geconstateerde (kleine) beschadiging direct verholpen.

De telefonische 'nazorg' als heel positief ervaren. In de winkel aangeschaft en via de site!

Uitstekend geholpen in de winkel. Levering Redelijke termijn van levering, precies zoals afgesproken.

Lichte beschadiging direct verholpen (naar tevredenheid).

Zeker de moeite waard om nog eens te gaan kijken. Topbedrijf! Een echte aanrader om bij Fonteyn een tuinhuisje te kopen. Vriendelijke verkopers, wij werden geholpen door Anton Davelaar en had er echt verstand van! De bezorging was ook netjes, van te voren wordt je gebeld wanneer het geleverd word en later krijg je ook nog een tijd te horen. dus je hoeft niet de hele dag thuis te zitten wachten. Chauffeur laadde het netjes uit en zette het op de plaats waar we het wilde hebben. Echt TOP dit bedrijf. We hebben wel eens anders meegemaakt! Ooit willen we een veranda en gaan dan zeker weer naar Fonteyn terug. Hele tevreden klanten dus, groet Kees en Sandra van Willigenburg uit Wijk bij Duurstede Heb ik net ook in mijn andere stukje vermeld. Levertijd snel, alles keurig verpakt, chauffeur erg behulpzaam! Top! We waren eerst wezen kijken en later telefonisch de bestelling doorgegeven, netjes te woord gestaan, kan echt niet anders dan een compliment geven voor Fonteyn. Geen klachten!
Geen op of aanmerkingen!!! Goede ervaring.....netjes geholpen bij alles! Zeker aan te bevelen bij familie en bekenden!!! Een prachtig lichtdoorlatende overkapping, makkelijk in elkaar te zetten met juiste beschrijving, prima levering en vriendelijke geholpen aan de telefoon door Jeffrey Doppenberg. Netjes (met hulp van twee mannen die aan het werk waren bij de buren) is de grote doos met de overkapping erin neegelegd waar wij het wilde. Niets is te veel om na te gaan of uit te zoeken....na alle info vertelde ik eerst verder te overleggen met mijn man en daarna terug te bellen naar Jeffrey.... Nadat ik dus terugbelde en naar hem vroeg werd ik zonder probleem of navaag doorverbonden en zijn al mijn vragen beantwoord.

Nogmaals prima voor elkaar!

Een telefoontje, goed geadviseerd en binnen drie dagen thuis geleverd.

Kortom goed voor elkaar en prima service. Netjes afgeleverd, jammer genoeg niet in elkaar gezet.

Nog geen klacht of vraag gehad, wel en attent telefoontje!

We hebben ons tuinhuis gekocht bij Fonteyn en werden daar prima ontvangen. Erik Brandsen heeft ons geadviseerd bij de aankoop. Hij was zeer hulpvaardig en zeer correct. De opbouw hebben we zelf gedaan. Hij belde ons nog of de opbouw gelukt was . Erik niets dan lof !!! niet via internet gekocht De levering was prima met een zeer hulpvaardige chauffeur We werden gebeld door Erik Brandsen van Fonteyn of de levering correct verlopen was . Prima !!!

We zijn keurig netjes geholpen en zijn zeer tevreden over het product.

Wij hebben besteld in de winkel en hoorden dat er een levertijd op het tuinhuis zat en hebben gevraagd of het misschien toch mogelijk was om hem eerder geleverd te krijgen vanwege ziekte omstandigheden.

'Hier is goed rekening mee gehouden want hij is geleverd binnen de tijd netjes afgeleverd vriendelijke chauffeur en netjes overlegt hoe laat de levering geleverd wordt

We wilden een combinatie van twee setjes tuinmeubelen. Dat bleek mogelijk te zijn, tegen een gering meerbedragje. Alles is daar op voorraad; dus lang wachten hoeft niet. Wij kozen voor afhalen (wonen in de regio). Alles stond op het afgesproken tijdstip klaar en werd hulpvaardig ingeladen. Opvallend is het aantal jonge mensen daar. Deskundig; hulpvaardig (zonder opdringerig te worden). Geeft een hele leuke dynamiek! Prijs/kwaliteit; goed advies; flexibiliteit en directe leverbaarheid hebben de doorslag gegeven. Gemakkelijk een adres te vinden waar je de gezochte spullen kunt bestellen en/of kunt gaan zien en ervaren. Alle gekochte spullen stonden op het afgesproken tijdstip klaar. Keurig ingepakt. Het personeel is er jong, deskundig en enthousiast. Alles werd keurig voor ons ingeladen en vastgezet.
We wilden een combinatie van twee setjes tuinmeubelen. Dat bleek mogelijk te zijn, tegen een gering meerbedragje. Alles is daar op voorraad; dus lang wachten hoeft niet. Wij kozen voor afhalen (wonen in de regio). Alles stond op het afgesproken tijdstip klaar en werd hulpvaardig ingeladen. Opvallend is het aantal jonge mensen daar. Deskundig; hulpvaardig (zonder opdringerig te worden). Geeft een hele leuke dynamiek! Prijs/kwaliteit; goed advies; flexibiliteit en directe leverbaarheid hebben de doorslag gegeven. Gemakkelijk een adres te vinden waar je de gezochte spullen kunt bestellen en/of kunt gaan zien en ervaren. Alle gekochte spullen stonden op het afgesproken tijdstip klaar. Keurig ingepakt. Het personeel is er jong, deskundig en enthousiast. Alles werd keurig voor ons ingeladen en vastgezet.
prettige bediening bij verkoopgesprek. goede adviezen zonder opdringerig te zijn geen oordeel aangezien ik niet online besteld heb keurig op de afgesproken datum en in goede staat geleverd

prima zaak, schoonheidsfoutje zullen we maar zeggen maar ze doen hun best voor de klant Bestelgemak uitleg en presentatie bij fonteyn waren vriendelijk en duidelijk.

Helaas was niet goed uitgelegd dat het tuinhuis slechts in één kleur (groen) gebeitst was en dat er geen keuze (groen/bruin) mogelijk was. Ook het bijgeleverde raam was niet het raam wat op de foto stond (is niet verteld) er werd wel geprobeerd om tot een oplossing te komen, het hele tuinhuis terugsturen vonden we ook zo wat.

We hebben 2 potten beits gekregen in goede kleur, moest het er wel zelf opsmeren hebben wel het raam teruggstuurd, zou aardig zijn geweest als ze ook de porto kosten zouden hebben terugbetaald. Levering op tijd /zie ook eerder commentaar.

Over de Aftersales geen klachten we moesten wel een keertje bellen en mailen voordat het retourgeld werd teruggestort.

groot bedrijf maar staat achter het product en doen zeker wat ze aan je beloven. lekker eenvoudig onder het genot van bakkie koffie. zeker geleverd binnen de afgesproken tijd. goed geholpen met de vraag en netjes opgelost.
uitstekend tevreden met deze lerancier, had niet beter gekund. alles paste, werkelijk perfect alles op tijd, conform verstrekte informatie en afspraak
Wij zijn zeer tevreden klanten. Na lang gezocht te hebben, kwamen wij samen met onze buurtjes bij Fonteyn terecht. Eerst op hun website gekeken, die was zò goed en duidelijk dat we al snel naar de zaak gingen, rondgekeken hebben en met behulp van een uitstekende medewerker onze wensen hebben besproken(nogal buiten het gangbare). Wat een uitekende adviezen, en meedenkend over hoe en wat. De bestelling geplaatst, en op de afgesproken dag geleverd, en ook op de afgesproken dag gemonteeerd. Door een team die uitstekend, en òòk nog keurig werkten. Nadat ze klaar waren geen snipper of kruimel gevonden! Hebben we wel eens anders meegemaakt....Iedereen in de buurt weet inmiddels waar wij de overkapping vandaan hebben. Wij en de buurtjes zijn blij voor Fonteyn te hebben gekozen!! Zoals in het eerste stukje, alles naar wens en op tijd geleverd. Geen klachten te melden!
Al met al een goede service van Fonteyn en een prima product van Fonteyn. Ik was op zoek naar een tuinhuisje en na even googlen kwam ik terecht bij Fonteyn. Het bijzondere aan deze site was de button 'Vraag nu uw korting' bij ieder artikel. Dus maar gedaan en na opgeven van e-mail en telnr (verplicht!) werd ik de volgende dag gebeld. De korting viel eerst wat tegen, maar na schermen met de concurrent (had niet de goede kleur) kon ik het tuinhuis komen afhalen voor dezelfde prijs. Korting 15%! Het tuinhuis laten bezorgen kostte volgens de site 100 euro, maar na enig telefonisch onderhandelen (bij die concurrent met de verkeerde kleur was het bezorgen gratis) kon het ineens voor 30 euro. Omdat ik het tuinhuisje eerst even in het echt wilde zien en thuisbezorgen een kleine 2 weken zou duren, ben ik naar Uddel gereden en heb het tuinhuis zelf, samen met de bijzonder aardige verkoper, uit het magazijn opgehaald. Ik ben bijzonder te spreken over de service van Fonteyn. De verkoper, Erik Brandsen,met welke ik eerder per telefoon de afspraak over de korting had gemaakt was beschikbaar bij aankomst in de showroom bij Fonteyn. Hij gaf mij prima advies en begeleidde mij door de winkel en hielp mij later in het magazijn. Ik kreeg ook nog een fles Prosecco toe. Een dag of 10 na mijn aankoop belde hij mij nog om te vagen of de installatie van het tuinhuis was gelukt. Dat was het.

Fonteyn is een prachtig bedrijf , het assortiment is ruim opgezet, en makkelijk bereikbaar.

We werden vriendelijk ontvangen, goed voorgelicht , Er werd ruim de tijd voor ons genomen.

Met dank aan Wim Bos voor de uitgebreide bouwtekeningen. Zijn in de zaak geweest maar niet via internet De blokhut werd op de afgesproken datum geleverd.

Een dag van tevoren werd ons verteld op welk dagdeel de levering was.

De blokhut was keurig verpakt en in goede staat. Bij de blokhut was een extra raam besteld dit was bij de levering niet aanwezig.

Na een telefoontje met de Hr. Bos werd dit binnen twee dagen bij ons thuis afgeleverd

het is zeker uitstekend er was een plank beschadigd, en enkele onderdelen waren er niet bij, maar we zijn heel geholpen, door Erik Brandsen, echt een aanrader voor iedereen, Fonteyn heel goed ja heel goed
Een echte aanrader als je zoals ons op zoek bent naar een tuinhuis. Je wordt vriendelijk geholpen en krijgt duidelijke uitleg. kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend..... Fonteyn heeft een duidelijke website, wat je zoekt kun je erop vinden nvt voor ons, we hebben het tuinhuis zelf opgehaald. Dit leverde geen problemen. je wordt zelfs een paar weken na aankoop gebeld of alles naar wens is!
prima Top service en snelle levering goede prijzen snelle levertijd en alles netjes compleet Ik heb nu een hoopgekocht bij fonteyn en het is een top service
Kan iedereen Fonteyn aanbevelen, men weet in de winkel waar ze over praten, denken met je mee, de service, levering en nazorg perfect!!! Wij hebben de veranda op internet gezien, wilde met eigen ogen de veranda bekijken dus aar Uddel gereden. Wat een grootte zaak !!! We zijn geweldig geholpen door Maarten. De overkapping kwam al 1 dag eerder en werd perfect afgeleverd. De materialen waren stevig beschermd. We zijn echt super geholpen door Maarten. We hadden na de bestelling, thuis toch nog wat vragen, Maarten nam echt de tijd voor je en beantwoordde al je vagen.
Perfect. In de winkel werden we goed geholpen, terwijl de kinderen bezig gehouden werden. Na aflevering werd een probleem geconstateerd, hetgeen altijd mogelijk is, maar bij Fonteyn gaan ze daar uitermate professioneel mee om. Wat ook als prettig werd ervaren, is het feit dat we de gehele transactie (voorlichting/aankoop/afstemmen levering/afhandeling klacht/oplossen/nabellen) met 1 persoon (Lisette) hebben gedaan. Dus geen callcenter of 5 keer doorverbonden worden enzo. Wij zijn zeer tevreden en bij een volgende grote aankoop voor in de tuin gaan wij zeker terug naar Fontyen, ondanks dat wij op 130 kilometer afstand wonen van de winkel. We hebben de spullen in de winkel gekocht. Echter wel eerst een selectie gemaakt op de website, welke zeer goed verzorgd, en up to-date is. Was zeer goed. Binnen 1 week werd geleverd, zoals afgesproken tijdens de aankoop. Chauffeur belde dat hij er aankwam en heeft goed geholpen bij het naar binnen dragen. Er was een probleem met een gedeelte van de lounge set. Dit hebben we besproken met Lisette, die meteen actie ondernam. Er werd zonder meer een hele nieuwe set aangeboden, die (voor ons ideaal) op zaterdagochtend werd afgeleverd. De mannen van Fonteyn hebben helpen uitpakken en ook nog gekeken of de nieuwe set dezelfde problemen vertoonde, hetgeen niet de zaak was. Dit is echt superservice, wat je tegenwoordig helaas niet al te vaak meer meemaakt. Enkele dagen na de levering van de nieuwe set, werden we nog nagebeld door Lisette of alles naar tevredenheid is.
Niks meer aan toe te voegen, gewoon goed! Prima (telefonische) service, snelle levering en de producten zijn goed van kwaliteit. Ook de after-sales is goed. Snelle levering, keurige chauffeur. Er wordt tot aan de voordeur op een pallet geleverd....die pallet is niet echt fijn om te houden natuurlijk. Netjes, na een aantal dagen een telefoontje met de vraag of ik tevreden ben. Keurig!
Na wat zoeken op internet kwamen we op de website van Fonteyn terecht. Op de website hadden ze een groot aanbod, naar Uddel toe gereden waar we vriendelijk ontvangen werden in de winkel, rustig rond gekeken in het grote assortiment. Het personeel denkt met je mee qua keuze & budget. Onder genot van een kopje koffie of wat fris praten over de mogelijkheden. Uiteindelijk tot een leuke deal gekomen, top service! Top lekker snel, alleen jammer dat de transporteur de kartonnen dozen niet mee terugnam
Deze Familie is erg blij met de geleverde veranda en hebben nu met dit mooie weer er al veel profijt van. Zeer snelle en goede service ,besteld via internet en precies zoals de video laat zien.Zeer tevreden over de afhandeling van dit geheel .De montage van de veranda is snel en precies uitgevoerd.ongeveer 4 uur nodig voor montage door deze vakmensen. Nogmaals prima bedrijf zeer aan te bevelen. Groeten Fam.ter Velde Uitstekend goede service ! verstand van zaken.

Ga zo door! Prachtig bedrijf met een ontzettende grote showroom waar alles heel uitgebreid opgesteld staat.

Uitstekend geholpen door Hendri, keurige levering en een prachtig eindresultaat!

We schrijven eigenlijk nooit een referentie maar dit vonden we ouderwets goed.

Na lang zoeken naar een goede maar ook niet al te dure aluminium overkapping kwamen we uit bij Fonteyn. via de webshop even gekeken en gebeld met de locatie, na advies besteld via internet. Levering was goed, alleen jammer dat de leverdatum een aantal keer verschoven is omdat het product niet voorradig was, en ook niet op de verwachtte dag binnen was. Bestellen via de website erg simpel en snel, uitgebreide keuze. Levering was op zich oke maar de levertijd is een aantal keer verzet omdat het product nog niet binnen was, tegen ieders verwachting in
Het materiaal is prima, degelijk en goed voorbereid voor zelfbouw. De keuze is uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding ook. We hebben 10 jaar garantie en daar voelen we ons heel goed bij! De site van Fonteyn is duidelijk, onderverdeeld in categoriën en geeft gedetailleerde informatie. Omdat het assortiment zo groot is, is een persoonlijk bezoek in Uddel en een gesprek heel verhelderend. Het huisje van onze keuze was op voorraad, is perfect afgeleverd in een heel compact slim pakket. De communicatie over leverdatum en zelfs levertijd verliep heel netjes en gestructureerd. De chauffeur heeft het pakket heel netjes op de plaats gelegd die we graag wilden en precies op de aangemelde tijd. Twee weken na aflevering van het huisje werden we vriendelijk gebeld door Erik Brandsen, mijn contact in Uddel of het goed was gegaan met het bouwen en of er nog verbeterpunten waren in de service of bij het huisje zelf. Prima afterservice dus!

Ik ben heel goed geholpen bij de aankoop en de levering.

Personeel is deskundig en vriendelijk. Ik ben rondgeleid en kon aangeven waar ik zelf aan dacht.

Er werden verschillende folders en modellen getoond en er werd met mij mee gedacht.

Er is van te voren goed aangegeven wanneer ik het product ongeveer kon verwachten,

ik kreeg een nummer dat ik kon bellen als ik vragen over de levering had en er werd overlegd over het moment van levering. Alles was keurig verpakt.

IK ben zeer tevreden, heb niets aan te merken. Ik heb via de telefoon een tuinhuis bestelt bij Fonteyn, geholpen door GertjanKroes. Met mijn wensen, en zijn tips zijn we tot een bestelling gekomen. Zoals afgesproken werd de bestelling bezorgd. Helaas was er iets niet goed gegaan, maar na 1 telefoontje werd het opgelost, en snel en goed na bezorgd!! Prima service, mooie tuinhuisjes, en makkelijk te monteren. Zeker een aanrader !! Als ik weer wat nodig hebt bestel ik weer hier. Er word duidelijk verteld wat de lever tijd is, deze word waargemaakt. En je word een paar dagen van te voren ingelicht welke datum het is. Goed te word gestaan, zeer netjes en professioneel geholpen, en samen naar oplossing gezocht
mochten wij in de toekomst weer iets nodig hebben voor de tuin of iets dergelijks dan zullen we uiteraard terugkomen bij fonteyn wij hebben na lang zoeken op internet de site van fonteyn gevonden. wij hebben er toen in de eerste plaats een andere tuinhuis en besteld . we kregen de volgende dag telefoon van Erik Brandsen dat het huisje niet meer in voorraad was ,maar dat we een andere huisje konden krijgen die ook nog groter was voor het zelfde geld . en weer even later kregen we het huisje ook al nadat de betaling binnen was. de bezorging was ook goed netjes allemaal. dus Erik Brandsen bij deze mijn complimenten je bent altijd netjes en beleefd ook al ben ik niet altijd de gemakkelijkste aan de telefoon. wij hebben na lang zoeken op internet de site van fonteyn gevonden. wij hebben er toen in de eerste plaats een andere tuinhuis en besteld . we kregen de volgende dag telefoon van Erik Brandsen dat het huisje niet meer in voorraad was ,maar dat we een andere huisje konden krijgen die ook nog groter was voor het zelfde geld . en weer even later kregen we het huisje ook al nadat de betaling binnen was. de bezorging was ook goed netjes allemaal. dus Erik Brandsen bij deze mijn complimenten je bent altijd netjes en beleefd ook al ben ik niet altijd de gemakkelijkste aan de telefoon. aan de telefoon waren ze altijd netjes en beleefd 1x ben ik niet terugebeld maar daar hebben ze later ook exsuces voor gemaakt
Voor Outdoor Living is Fonteyn mijn inziens toonaangevend in Nederland. Dit geldt zowel voor het assortiment als voor het personeel. Deze sets heb ik via de website van Fonteyn ontdekt. Telefonisch contact gezocht om te vragen naar de kwaliteit. Uitstekend geholpen en deze sets direct besteld. Snelle levering. beide sets zijn niet alleen van een UITSTEKENDE KWALITEIT, ook de prijzen zijn zeer acceptabel ten opzichte van de concurrentie. . Een regelrechte aanrader. In mijn familie en kennissenkring, zal ik Fortuyn aanraden, wanneer er outdoor spullen moeten worden aangeschaft. Vooraf wordt door zowel Fonteyn als de transporteur de dag en het tijdstip van levering aangegeven (email, sms en telefonisch) Er wordt goed geluisterd en adequaat op vragen gereageerd. Afspraken worden 100% nagekomen.

Ze geven goede deskundige informatie zodat je de juiste spa kunt aanschaffen die bij je ( gezin)past. Ze hebben alle tijd .

Voor vragen kun je altijd bellen en je wordt ook altijd teruggebeld indien dit nodig is.

Zou fijn zijn wanneer meer bedrijven zo met hun klanten om zouden gaan. Je kunt gaan "proef zitten". zodat je de spa kunt uitproberen. Dit is zeker een aanrader.

Wij hebben een spa gekocht met een zoutsysteem en géén chloor.Het is een heerlijke afsluiting van de dag, dat we er al maanden ca 6a7 keer per week in gaan.

vakkundig personeel, nemen alle tijd voor je. Veel keus en mogelijkheden om je "droom bad" in de zaak uit te proberen. Levering precies volgens afspraak verlopen. Klepje van het zoutsysteem sloot niet helemaal goed.

Ze kwamen binnen een week het klepje vervangen.Ook een misverstand met de stroomaansluiting van onze kant werd geheel naar tevredenheid opgelost.

Dankzij het bijzonder prettige contact met Gert-Jan is het eindoordeel uitstekend geworden Mijn man wilde graag een tuinkast om planten in te kweken om zo onze tuin te voorzien van een prachtige bloemenzee. De site van "Fonteyn" is heel makkelijk te vinden, alsmede de producten en de daarbij behorende prijzen. Wil je via internet bestellen , dan kan dit op eenvoudige wijze. De levering was voor ons niet van toepassing omdat wij het gekochte artikel direct mee hebben genomen. Wij werden op op een hele prettige manier daarbij geholpen door Gert-Jan. Er waren voldoende werknemers aanwezig om alle klanten te helpen. Wij werden geholpen door Gert-Jan en wij waren na afloop van mening dat we maar zelden op een zo correcte manier zijn geholpen .Gert-Jan is een zeer beleefde en klantvriendelijke jongeman. Ik mocht zelfs en prachtige bos bloemen uitzoeken en deze heeft bijna twee weken staan pronken op de salontafel, We kregen voldoende informatie en besloten ook mede daardoor tot aankoop over te gaan.
uitstekende service en produkt. Helemaal goed! Wij hebben niet op de site gezocht , maar via mond tot mond reclame zijn we bij Fonteyn terechtgekomen. Helemaal niets op aan te merken, goede service optijd en vriendelijke chauffeur die keurig 15 min van te voren belde. Pakketten ook netjes verpakt en compleet. Wij werden in de winkel al keurig te woord gestaan ondanks de drukte! door dhr.Erik Brandsen. Vandaag belde hij met de vraag of alles naar wens was geleverd enof we er blij mee zijn? Ik vindt dat een goede nazorg en beveel zeker de firma aan bij vrienden en bekenden.
Alles naar wens verlopen en voor herhaling vatbaar om daar nog eens te shoppen. We hebben een blok hut gekocht bij de Fonteyn Outdoor Living Mall te Uddel. wij zij persoonlijk geholpen door Gertjan Kroes welke ons Prima geadviceerd heeft en een prima korting geeft gegeven zodat we een grotere blokhut konden kopen dan we ons konden veroorloven. Netjes naar behoren
Mooie showroom. Prima service. Wat ze beloven wordt waargemaakt.. Goed after sales Drie maande gelden in de showroom gaan kijken naar een overkapping. Prima geholpen door Gert-Jan kroes en gelijk besteld met plaatsing van de overkapping. Vier weken daarna is de overkapping geplaats en alle beloftes zijn waargemaakt. Prima vakmensen en op ons verzoek zijn er ook nog kosteloos betonnen paaltjes geplaatst. Op dit moment genieten we echt van deze overkapping. Het is heerlijk in de tuin zitten, ook al regent het buiten. We hopen door deze overkapping de zomer wat te verlengen en zodoende langer buiten te kunnen zitten. Ik kan echt deze winkel en verkoper aanbevelen. Uitstekende service bij levering en plaatsing. Extra service door de overkapping te verankeren met betonnen paaltjes en ook nog eens kosteloos. Levering was op tijd. Ger-Jan kroes heeft na plaatsing gebeld of alles goed was gegaan. Prima service en wij hadden geen enkele klacht.
Ik kan iedereen deze onderneming aanraden. Prima overzicht en ruim assortiment. Er is mooi op de afgesproken tijd geleverd door vriendelijke medewerkers. Er is door de adviseur Erik Brandsen na de levering netjes contact opgenomen of alles naar wens is gegaan. Buitengewoon klantgericht en prettig!
Compliment aan de verkoopadviseur, Gert-Jan Kroes, voor de gehele afhandeling van deze order. We hebben een nieuw huis gebouwd en hadden nog een berging nodig. Het moest goed passen bij de vrij strak aangelegde tuin. Zo kwamen we bij de Infinity CI4015. Een mooi modern en strak design. De afgesproken levertijd werd niet helemaal gehaald. Enige vertraging opgelopen bij de firma die de blokhut impregneert. Om daarna de levering wat te versnellen heb ik gevraagd, de blokhut op de halen. Dat kon en werd goed geholpen met het opladen. De transportkosten werden keurig gecrediteerd.
Goed geregeld, als wij weer iets nodig hebben zullen we zeker hier weer kijken. De Blokhut hebben wij telefonisch besteld, deze hadden we in eerste instantie bij de concurrent gezien voor een lagere prijs maar konden deze voor een nog scherpere prijs bij Fonteyn bestellen. Dus prima prijsafspraak en correcte afhandeling. Levering was prima, enige minpunt was de levering door de leverancier deze was niet flexibel in de te leveren dagen, kon alleen op woensdag Door de adviseur gebeld of alles naar behoren is gegaan. Prima afhandeling en klantgericht.
Fonteyn outdoor living mall is een goed bedrijf om zeer prettig zaken mee te doen We hebben op onze zorgboerderij drie blokhutten van het type Alicia geplaatst met op het dak rode onduvilla dakplaten en gaan deze gebruiken als fietsenberging Levering was op volgens afspraak Helaas was er een plank dusdanig krom dat deze niet te gebruiken was, maar na een telefoontje met Gert-Jan werd er de volgende dag een nieuwe plank geleverd. Gert-Jan heeft na de levering nog contact met ons opgenomen met de vraag of alles naar wens was verlopen Zeer goede service en een dikke aanrader
De door mij gewenste maat van een prieel was niet aanwezig in het assortiment van Fonteyn. Verkoper Bouke Bouma heeft mij op zeer duidelijke en prettige wijze een gewezen op de mogelijkheid 2 priëlen aan elkaar te koppelen en zodoende tot een eindproduct te komen die volledig aan mijn wensen voldeed. Bij Karwei heerst de slogan:"Geen punt voor Kawei". Hier gold: "Geen punt voor Bouke". Zoals eerder gemeld was de aflevering niet compleet. Direct zegde Bouke telefonisch e.e.a. te onderzoeken en mij terug te bellen. Binnen 30 minuten belde hij terug met mededeling dat een gedeelte was blijven staan met de toezegging dat dezelfde dag nalevering zou plaats vinden. Hetgeen ook naar alle tevredenheid werd waargemaakt. Ook hier gold weer: "Geen punt voor Bouke". Het feit dat Bouke later belde met de vraag of alles goed was opgelost werd tevens door mij op prijs gesteld. De kwaliteit van een bedrijf kun je niet meten wanneer alles gladjes verloopt. Dit kun je pas meten wanneer iets fout gaat en vervolgens de wijze waarop e.e.a. wordt opgelost. Het eindcijfer uitstekend is dus hier zeer zeker op zijn plaats. Inmiddels heb ik zonder aarzelen 2 belangstellenden voor een dergelijk prject verwezen naar Fonteyn. Geen ervaring met de site. Na gebruik van het woord prieel in Google Fonteyn gevonden. Vervolgens persoonlijk bedrijf bezocht en bestelling afgewikkeld. Levering vond plaats op vooraf afgesproken datum. De aflevering was niet volledig. Na een telefoontje naar Bouke Bouma, de verkoper die de bestelling had geaccepteerd, werd nog dezelfde dag op zeer bevredigende wijze dit probleempje opgelost. Zoals gemeld heeft alles plaats gevonden in de showroom en niet via de site en heeft klantenservice hierin geen bemiddeling gehad. Wel uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan door de dames van de balie op enkele vragen bij binnenkomst.
Dus heel tevreden over het geleverde product, het gaat hier om een terrasoverkapping van 500 x 300 cm met maar twee staanders, dus gelukkig geen staander in het midden. Mijn vrouw en ik zijn er heel blij mee. Ook tijdens een regenbui lekker buiten blijven zitten. Ik heb de montage zelf uitgevoerd met twee handige zoons, en het is zelfs een leuke klus die heel goed zelf te doen is. Er wordt een goede handleiding meegeleverd en bij de verschillende schroeven zitten ook de juiste schroefbits. En het hele pakket voor een hele goede prijs. Dus ik kan deze leverancier van harte aanbevelen. Snel gevonden via internet en snel een offerte geregeld. Na bestelling snel geleverd en door de chauffeur keurig in mijn voortuin neergelegd. Alles heel goed verpakt, dus niets beschadigd. Alles zeer compleet geleverd, er zit echt alles ruimschoots bij. Ook na de levering nam Fonteyn contact met mij op of alles goed geleverd is en naar wens.

Het was onze eerste ervaring met dit bedrijf maar zeker niet de laatste. Prima communicatie.

Ruim binnen de afgesproken levertijd. Tafel was niet leverbaar zoals we hem wouden.

Prima communicatie over opties en gevolgen.

Een echte aanrader met zeer goede service! De site van Fonteyn is erg duidelijk en maakte ons benieuwd wat we in de winkel te Uddel allemaal te zien zouden krijgen. Dit was boven onze verwachting. Wij zijn mensen die de producten willen aanraken, bekijken en eventueel aanvullend advies willen. De adviseur Jeffrey heeft ons uitstekend geholpen door advies te geven en al onze vragen te beantwoorden. Wij hebben besloten om een Aluxe Premiumline veranda aan te schaffen. De Aluxe Premiumline veranda hebben wij volgens afspraak op de afgesproken tijd geleverd gekregen. Alles zat keurig apart verpakt op een grote pallet en netjes voor de deur neergezet door een vriendelijke chauffeur. De volgende dag precies om het afgesproken tijdstip zijn de monteurs gekomen om de veranda te plaatsen. Dit is volgens ons heel professioneel gedaan. Enkele dagen na de plaatsing heeft Jeffrey met ons contact opgenomen om te vragen of alles naar wens verlopen was. De veranda is keurig geplaatst en wij zijn uiterst tevreden zonder klachten en kunnen heerlijk genieten van onze veranda.
Een echt tevreden klant. De site van Fonteyn vinden we perfect, duidelijk en overzichtelijk. Maar ik ben iemand die iets wat ik koop wil zien en voelen. Dus even de auto aanslingeren en op naar Uddel om te zien en te voelen wat we wilden hebben. Daar hebben we ook kunnen zien dat ze op de site niets te veel hadden gezegd. en hebben we een veranda aan geschaft van het type Bjarne. Zelf in elkaar zetten geen probleem als je een Ikea kastje in elkaar kunt zetten dan lukt dit ook. wel even transport regelen. Ook dat was geen probleem en zo geklaart. Voor de levering even bellen. Oeps niets bekend. Fonteyn bellen en we werden snel weer terug gebeld dat het was geregeld. Volgende dag levering. We wonen gunstig op een splitsing, dus het lossen was samen met de chauffeur binnen 10 minuten gepiept en lag de doos van een paar honderd kilo in de gang van ons huis. Ik heb samen met mijn vrouw de gehele veranda in een paar dagen opgebouwd. In de middag was het een beetje te werken. Persoonlijk vond ik de instuktie die erbij was zelfs duidelijker dan een Ikea kast. Heerlijk genietend onder onze veranda belde ze van Fonteyn op of ik problemen had ondervonden. Verbaasd over dit telefoontje moet ik zeggen dat ik als ik weer iets nodig heb wat ze bij Fonteyn leveren. ben ik daar ook weer te vinden. Toppie en bedankt.

Fijn bedrijf, tijd voor de klant, lekker kopje koffie, veel keuze, vriendelijk personeel!

Snelle service en contact. Tuinhuis kon direct mee, zwembad werd bezorgd met verzendkosten voor hun!

Kan niet anders zeggen dan een dikke 10 BBQ gekocht bij Fonteyn via website . Site was heel erg duidelijk en overzichtelijk , zeer goede prijs/kwaliteits verhouding . Gekozen voor hun eigen huismerk is van heel goede kwaliteit en heel degelijk . Bbq voldoet aan alle eisen en is zeer makkelik in onderhoud . Wij hebben een goede keus gemaakt om bij Fonteyn te kopen prima zaak . Bij levering bleek er een kleine beschadiging te zij aan onze Bbq , Chauffeur adviseerde om de levering eerst te controleren voordat hij zou vertrekken , wilde indien wij niet accoord waren deze gelijk mee terug nemen . Maar na overleg met mij hebben we toch beslist om hem aan te nemen , zou zelf dan nog contact op nemen met Fonteyn . Maar niet te min was levering wel op afgesproken tijd geleverd , op mijn verzoek . Na contact te hebben gehad over mijn levering van onze bbq ivm met lichte schade , kan ik niet anders zeggen dat dit door de aftersales uitstekend en snel werd opgelost . De service is werkelijk heel erg goed een voorbeeld voor veel andere bedrijven . Fonteyn heeft gelukkig de klant nog hoog in het vaandel staan , klant is koning is bij hun geen loze belofte , complimenten
Kortom, ondanks een wat latere levering dan verwacht zeer tevreden over Fonteyn. Soort tuinhuisje dat we zochten gevonden via internet. Duidelijke site. Toch maar even naar de showroom. Vele mogelijkheden uitgestald en zeer prettig geholpen door Erik Brandsen, die ondanks dat het tegen sluitingstijd liep alle tijd nam om alle mogelijkheden door te nemen. Helaas lukte de vooraf aangekondigde levertijd niet, maar bij telefonische navraag altijd correct geholpen. Uiteindelijk geleverd. Bleek er één lat te weing geleverd te zijn. Ook dit werd op een voor beide kanten bevredigende manier opgelost. Bij alle telefonische vragen werden we correct en naar tevredenheid geholpen.
Heerlijke winkel en een goed persoonlijk advies van Diederick. Men neemt hier tenminste tijd voor je. Goede after sales. Na veel leveranciers bezocht te hebben kwamen wij via beslist.nl op de website van Fonteyn. Aangezien wij een persoonlijk advies bij een dergelijke aanschaf erg belangrijk vinden, zijn wij op hemelvaartsdag naar Fonteyn in Uddel gereden. Met ons hadden meer mensen die gedachte, want er was een drukte van belang. Eenmaal binnen keken wij onze ogen uit; Wat een assortiment, voor elk wat wils. Ondanks de drukte werden wij vrij snel aangesproken door Diederick van de Pol en hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Hij nam alle tijd voor ons en onder het genot van een heerlijk kopje koffie en enkele smakelijke hapjes kregen wij een persoonlijk advies, exact afgestemd op onze wensen. Eindelijk kregen wij hier het ouderwetse gevoel weer klant te zijn en niet een nummer. Op basis van het vakkundige advies kwamen wij tot de conclusie dat de "Prima Jake" van Lugarde helemaal was wat wij zochten en hebben deze dan ook direct besteld. Naderhand vertel je aan vrienden en kennissen dat je bent geslaagd en bij Fonteyn bent geweest, waarbij velen de reactie hadden; "ben ik ook geweest, wat een mooie zaak en een prima service". Hier kunnen wij ons dus volledig bij aansluiten! Mede dankzij de mooie zomer, hebben wij al vele (avond) uren van onze aankoop mogen genieten, heerlijk! Aangezien de "Prima Jake" van Lugarde alleen op bestelling wordt geproduceerd, bedroeg de indicatieve levertijd 5 tot 7 weken. Ruim binnen het gestelde termijn werden wij gebeld en hebben we de exacte leverdatum in overleg vastgesteld. Een week later werd alles keurig en perfect verpakt op onze afrit afgeleverd. Betaling via PIN aan de chauffeur. Ondanks de zeer duidelijk montage instructies hadden wij tijdens de montage toch nog een vraag. Fonteyn gebeld en zij hebben ervoor gezorgd dat wij binnen 5 minuten door Lugarde werden teruggebeld, waarbij onze vraag keurig werd beantwoord en wij snel verder konden met de opbouw.
Al met al een prima ervaring met deze winkel. Gastvrij, vriendelijk en informatief personeel. Met de hulp van Diederick van de Pol werd de definitieve keuze voor onze aan te schaffen tuinhuisje erg gemakkelijk. De levering van het huisje verliep prima. De transporteur was exact op tijd. Het enige minpuntje is dat de transporteur niets kan hijsen. Onze tuin heeft geen achterom, waardoor het pakket voor het huis op de stoep werd gezet. Wij hebben het daar uit moeten pakken om het vervolgens plank voor plank door het keukenraam naar de tuin te verplaatsen. Diederick van de Pol heeft onlangs contact met ons opgenomen om te informeren of één en ander naar tevredenheid was verlopen. Tijdens het bouwen van het huisje ontdekten wij dat de slotplaat zodanig verbogen was dat deze niet meer te gebruiken was. Wij hebben hierover niet gereclameerd.

Echt een heel goede zaak om zaken mee te doen.

Prachtige kwaliteit en klantgericht personeel.Beloftes worden waargemaakt!

Op de site is veel te kiezen en te zien. Je krijgt een duidelijk beeld van het totale aanbod van Fonteyn.

Precies op de doorgegeven tijd stond de vrachtwagen voor de deur,. Niks wachten of niets laten horen, echt top!!

Het in elkaar zetten heb ik prima alleen kunnen doen. Alleen het dak moest gespijkerd worden, de rest schuif je zo in elkaar. Let er wel op dat de planken goed in elkaar vallen. Het mes moet helemaal in de groef zitten, anders ontstaan er later problemen met het afstellen van de deur. deze nieuwe planken geleverd. Wat ons als eerste opviel bij Fonteyn Outdoor, was de omvang en assortiment. We kwamen voor een blokhut bij Fonteyn terecht, omdat we nergens anders het betreffende formaat konden vinden. Het aantal tuinhuizen en blokhutten die daar staan opgesteld, is enorm. Van klein, groot, tot zeer groot. Ook onze kinderen hebben zich daar goed kunnen vermaken. We werden snel en professioneel geholpen door een tuinhuisspecialist. De levering was vlot en ik kon gewoon pinnen bij de chauffeur. In eerste instantie zag alles er onbeschadigd uit, maar later bleek toch dat de punten van een aantal lange planken waren afgebroken tijdens transport. Ik heb toen de artikelnummers per e-mail doorgegeven en na een korte tijd werden deze nieuwe planken geleverd. De beschadigde planken heb ik per e-mail doorgegeven en ik kreeg al zeer snel een antwoord van de klantenservice.
Daar waar ik bij andere winkels niet kon vinden waar ik naar op zoek was heb ik het bij Fonteyn eenvoudig kunnen vinden, voor een mooie prijs. Ondanks dat we geen echte klussers zijn hebben we de blokhut eenvoudig en zonder problemen in elkaar kunnen zetten! Hij staat mooi en stevig in de tuin. Mooie duidelijk website waarop we eenvoudig de juiste formaat blokhut hebben kunnen vinden, met de dubbele deuren die ik graag wilde hebben. Uiteindelijk hebben we telefonisch de bestelling geplaatst omdat we voor de zekerheid iets wilde checken. Prima geholpen! Binnen enkele weken kregen we de blokhut binnen. De transporteur belde een dag van te voren op om door te geven hoe laat we ze ongeveer konden verwachten, en hij kwam ook binnen dit tijdsbestek!. Helaas bleek bij de levering dat een onderdeel was beschadigd, gelijk doorgegeven aan de transporteur die een foto had gemaakt. We hebben zelf gebeld naar Fonteyn om dit te melden. Geen enkel probleem of discussie gehad, ondanks dat het al aan het einde van de middag was kregen we de volgende dag i de loop van de ochtend al een nieuw vervangende onderdeel binnen. Top service!!! Bij de levering bleek een onderdeel beschadigd te zijn. We hebben dit telefonisch gemeld bij Fonteyn, zonder enkele problemen was het geregeld, waarbij een dag later een vervangende onderdeel is geleverd.
Wij zijn zeer tevreden over de service!!!!! Het product was goed aangegeven op de site en gemakkelijk te bestellen. Wij kregen vrij een reactie. Zij hebben duidelijk aangegeven wanneer het product geleverd zou worden. Wij hadden tussendoor ook nog een aantal vragen, wij zijn ten aller tijden keurig te woord gestaan. Ook hebben wij na de levering een bericht gehad om te vragen of alles in orde was.

Mooie showroom, nergens hebben we zoveel tuinhuizen bij elkaar uitgestald gezien, wat het maken van een keuze makkelijker maakte.

mooie opstap voor contact in de schowroom. Daar zijn we vakkundig geholpen door Diederick van de Pol.

Heldere afspraken gemaakt en die zijn keurig nagekomen. Snel antwoord gehad op onze vragen. Goede aftersales.

Tevreden en betrouwbaar besteld via internet, het kan nog dus! Makkelijk met veel informatie en foto's en filmpjes.

Binnen 48 uur geleverd volgens afspraak. Aftersales heb ik gelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken.

Na al eerder elders een vergelijkbare blokhut gekocht te hebben, was het bij Fonteyn voornamelijk kijken naar een model dat aan onze nieuwe wensen voldeed. Fonteyn heeft een uitgebreid assortiment ten toon gesteld staan, dus de keuze was ruim. Evengoed snel kunnen reduceren tot een keuze uit twee modellen. Na overleg met de campingeigenaar waar de blokhut moest komen te staan bleef daar nog maar één van over, dus bij een tweede bezoek vrij snel iemand van het personeel aangeschoten die ons vriendelijk op een stoel parkeerde in afwachting van een gespecialiseerde collega. Prima geholpen en de bestelling was snel opgesteld. Verrassend snelle levering en alles precies zoals afgesproken. Helemaal tevreden. :) De site toont fotos die een goede indruk geven, maar niet direct veel informatie. Wel een prijs, maar wat je precies krijgt voor die prijs is niet direct duidelijk.Maar na doorklikken op "meer informatie" direct de opties die eventueel bij te bestellen zijn, met prijs. Dat doorklikken maakt het vergelijken lastig. Daar zou nog een tooltje voor toegevoegd kunnen worden. In mijn geval niet gebruikt, want ik was op zoek naar een showroom waar ik fysiek de blokhutten (liefst zo veel mogelijk) naast elkaar kon zien. Voor mijn doel voldeed de site dus prima. Bovenverwachting snelle levering (binnen 2 wkn, ondanks impregneren) beloofd en nagekomen! De levering was compleet en onbeschadigd. Perfect!
Een zeer goed bedrijf, vriendelijke verkopers, correcte afhandeling van begin tot eind. wij zijn zeer tevreden met het bedrijf en hun product dat wij gekocht hebben. deze blok hut gekocht plus een losse set deuren zodat we het open gedeelte van de hut ook dicht konden maken. Afgesproken de zelf af te halen, doordat het bestelde product de onbehandelde versie,op dat moment even niet uit de stelling was te krijgen werd ons aangeboden een behandelde versie mee te nemen van het zelfde type, dus plaatsen en klaar. Perfecte aftersales, er bleek bij montage van de deuren in de set geen scharnieren te zitten, deze werden super snel per post nagezonden.

terrasoverkapping en barbecue

Terrasoverkapping gekocht en een elektrische weber barbecue we werden uitstekend te woord gestaan door adviseur Jeffrey Doppenberg. Na het allemaal op gehaald te hebben, paste de overkapping perfekt,en de barbecue werkt ook goed.

De site is geweldig en alles werd heel goed getoond!En....ik heb verschillende site's van blokhutten gezien maar jullie hadden de overzichtelijkste en klant vriendelijkste site!En.....jullie waren ook 't goedkoopste!!!

De blokhut kwam in de week die ik wilde! Er waren teweinig scharnieren bij geleverd,1 mail van mij en de volgende dag had ik ze in huis,toppie!!!!

Ik heb contact gehad met Gert-Jan Kroes,alles is door hem uitstekend afgehandeld!Het was 'n leuke,vriendelijke man.

Alles is echt perfect gegaan dus mijn eindoordeel is UITSTEKEND + Groet Hil Driessen

Van mijn dochter te horen gekregen dat ze een tuinhuisje had gekocht bij Fonteyn outdoor en daar zeer tevreden over was, Daar wij ook uitkeken naar een blokhut van 3 x 4 M omdat ons oude al 15 jaar. Zijn we op een 1 April (wie verzint dat) naar Fonteyn gegaan, daar rond gekeken te hebben zagen we een kunststof tuinhuis staan 3x4 M precies wat we zochten. Een jonge verkoper Gert-Jan Kroes kwam naar ons toe na een paar leuke babbels kwamen we op de blokhut uit. Dat was nogal een pittige prijs maar na een goed gesprek kwamen we tot een vergelijk. 16 Juni werd de blokhut afgeleverd, en een paar dagen later hebben we hem in mekaar gezet, prachtig klik systeem in een middag stond hij in mekaar, maar er was een probleem met de deuren ze waren niet gelijk van kleur, maar goed dat accepteer je. Maar een paar dagen later werd er gevraagd of we een foto van de blokhut wouden sturen, dat hebben we gedaan maar ook verteld van die deuren, niet met de gedachte daar reageren ze wel niet op, maar ik kreeg een paar dagen later bericht dat ze met de fabriek contact hadden op genomen, weer een paar dagen later een mail van de fabriek ze wisten er vanaf en na de vakantie zou er weer contact met me op genomen worden. Ik dacht een zoet houdertje, maar 27 Augustus een mail mijn deuren waren aan gekomen, ik kreeg een mail van Gert-Jan. wanneer ze bezorgt kunnen worden, dus 2 September heb ik nieuwe deuren. De service, aankoop, bezorging en verdere afhandeling is in een woord SUPER. Vele bedrijven en verkopers kunnen een voorbeeld nemen aan dit bedrijf en aan Gert-Jan Kroes.

Hoi Bouke,

Wij zijn erg tevreden met ons tuinhuisje alles is gegaan zo als wij hadden afgesproken , wij zijn ook goed geholpen bij jullie op de zaak .
Ik heb een foto erbij geplaatst hij voldoet aan onze wensen heb er een heater bij gekocht dus is hij nu ook lekker warm in de winter. wij komen zeker vaker langs bij fonteyn een aanrader nette medewerkers beleeft en behulpzaam.

mvg.

m.j.meijnhardt

De overkapping is super. De jongens hebben goed werk geleverd. Ons nieuwe tuinset staat er nu ook, we zijn dus super tevreden!

Bedankt voor de goede service.
Zaterdag bij jullie op bezoek geweest en loungebank en weber bbq gekocht. Wat een mooie zaak! Wij willen jullie complimenteren met t ontzettend vriendelijk personeel, wat een service.!!!! Alle tijd vd klant!! Al t personeel zegt gedag, dit zijn wij niet gewend in t westen! Als je bij jullie in de zaak loopt met slecht zin dan gaat t zonnetje weer stralen door de vriendelijkheid van de medewerkers! Top! Wij komen weer terug bij jullie! 

Vriendelijke groet Dik en Hellen

Beste Mariska,

Vandaag de kussens ontvangen waarvoor dank!

Ik wil je ook nog even bedanken voor de goede service welke is geleverd. Boven verwachting!
Deze perfecte service zorgt natuurlijk voor mond-op-mond-reclame en er zijn al twee toezeggingen gedaan door bekenden die gezegd hebben dat zij zeker een kijkje zullen nemen bij Fonteyn als zij toe zijn aan een nieuwe tuinset. 

Ik wens je verder veel succes en vooral ook veel werkplezier toe bij Fonteyn!

Afgelopen zaterdag bij jullie op de showroom geweest voor een sauna kachel en een heel fijn gesprek gehad met Wilfred van Essen. 
Goede adviezen, fijne gesprekspartner, aardige gast die de tijd nam. Super service ! 

Gingen met een goed gevoel weer naar Rotterdam. Wilfred bedankt! 

Groeten, 
Aad en Deborah

Hallo Bas

Bedankt voor uw uiterst vriendelijke ontvangst vanmorgen en koffie
bij het plaatsen van de veranda order.
Namens mijn vrouw voor die prachtige bos bloemen.
groet.
annie en chris veldhuis

Hallo team van Fonteyn,

Wij zijn toentertijd niet alleen heel goed en netjes geholpen, maar wat mij nog veel meer aanspreekt is de service na de aankoop m.b.t. problemen.
Wij zijn reeds vijf jaar de gelukkige bezitter van een Andromeda spa en alle probleempjes die wij hebben gehad zijn perfect en kosteloos opgelost.
Dit verdient echt een heel groot compliment. Als mensen wat te zeuren hebben doen ze dit maar al te graag. Maar wij vinden dat als iets heel goed verloopt dit ook zeker vermeld mag worden.

Een dik tevreden klant.

Wij zijn heel prettig geholpen, er was alle tijd, werd meegedacht. Ook de levering verliep heel plezierig: netjes, behulpzaam.
Wij zijn heel tevreden met hoe we als klant benaderd zijn!

Beste Willemijn,

Afgelopen zaterdag zijn we bij jullie in de winkel geweest. Van een afstand hebben we je even gezien maar je was druk bezig met een klant.

Je collega heeft ons de twee kussens gegeven en een bos bloemen. We wilden je toch even laten weten dat we heel tevreden zijn met hoe je alles afgehandeld hebt en de bos bloemen was zeker niet verwacht maar enorm gewaardeerd!

Bedankt!

Met vriendelijke groet,
Monica

beste bouke
Wij zijn erg blij met de aanschaf van de blokhut,zowel de onderhandelingen,de afspraken die zijn gemaakt en de levevering waren geweldig.
hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

fam beek elspeet.

Beste Mensen van Fonteyn

Heel erg tevreden ben ik voor de goede uitleg en service van de fonteyn
medewerkers.
Ze houden contact en komen afspraken na.
In het bijzonder noem ik Bouke Bouma.

vr gr Corrie Hooijer

Beste Bouke,

Wat mij bijzonder beviel is de opslagservice.
Aangezien we op de afgesproken datum nog niet zover waren dat we blokhut konden plaatsen kwam dit heel goed uit speciaal omdat deze service gratis is.

Na tevergeefs diverse tuincentra in onze regio bezocht te hebben, zijn we via Internet in Uddel terechtgekomen op zoek naar een blokhut. Wat een keuze; er stonden wel 50 tuinhuisjes in perfecte conditie opgesteld die je ook daadwerkelijk van binnen kon ervaren.

Na een tractatie in het gezellige restaurantje, keerden we voorzien van de nodige documentatie voldaan terug naar Breda. Onze keuze was snel gemaakt: het werd de blokhut Dylan.

Conform afspraak werd het pakket keurig op tijd bezorgd en dankzij de heldere montagehandleiding was de klus in ruim een dag geklaard. En het resultaat mag er zijn, zoals op bijgaande foto duidelijk is.

We zijn supertevreden. Fonteyn en Bouke, bedankt!!!

Hallo Mariska,

Na één maal voor niets te zijn gekomen,(waar jij niets aan kon doen)zijn onze tafel en stoelen keurig op jullie kosten bij ons een week later afgeleverd.
Alles was keurig verpakt en de chauffeur die het bezorgde was zeer welwillend
en behulpzaam.(Mag ook welééns genoemd worden) 
Ook jij hebt ons leuk en goed geholpen en van advies gediend.

Hartelijke groet,
G.Donderwinkel,
Ermelo.

Ben zeer gelukkig met de terrasoverkapping Wendy. Het is echt een verlengstuk van mijn woonkamer!

Dag Bas,
Vandaag is de overkapping geplaatst. Onze complimenten voor de monteurs, waren prettige, meedenkende mensen. 
Echt ambassadeurs van jullie bedrijf, wij zijn zeer content met deze aanwinst voor ons huis.
Wellicht tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Ria en Gerrit Otten

Bij ons eerste bezoek aangenaam getroffen door de overzichtelijkheid en ruime sortering. Kwamen (via internet) uit nieuwsgierigheid even langs en slaagden naar volle tevredenheid voor de aanschaf van een lounge-set. Plezierig te woord gestaan. Levering-aan-huis op korte termijn geheel volgens afspraak en nog een fraai bosje bloemen op de koop toe. Er zijn dus nog wel bedrijven waar de klant koning is. Goed werk Fonteyn.

Beste Willemijn en overige medewerkers.
Na een orienterend bezoek aan jullie bedrijf voor een buitenkeuken zijn wij,na fantastiesch geholpen te zijn door jullie gehele team,direct overgegaan tot de aankoop van een buitenkeuken.
Tijd noch moeite werd er gespaard om ons vollledig voor te lichten en tevreden te stellen.
Het resultaat kan via de afbeelding bekeken worden.Nogmaals bedankt voor de grandioze service.
Fam.Hoogeveen

Beste Fonteyn,

Hierbij willen wij jullie bedanken voor de goede service en levering van de aluminium veranda.
Het was de moeite om bij jullie een varande te kopen, omdat wij goed op de hoogte gehouden zijn over de levering en voorwaarden
Wij hebben de veranda zelf geplaatst met een duidelijke installatie tekening die jullie bij de varenda geleverd hebben.

Zeer tevreden!!

Beste Gerbert en andere team-leden van Fonteyn,

wat een geweldige service! Ik belde 's middags voor wat informatie over het Vera 300 x 560 tuinhuis. Dezelfde middag word ik teruggebeld met de mededeling dat de volgende dag het tuinhuis al geleverd en gemonteerd kan worden. Ik was verrast, inderdaad nog geen 24 uur later stond er een prachtig tuinhuis in de tuin. Het montage-team Arthur en Misha hebben het snel en vakkundig gemonteerd en ook nog diverse tips gegeven. Alles bij elkaar een top service!

Hartelijk dank! Ga zo door!

Met vriendelijke groet,

Familie van der Meulen

Beste medewerkers van Fonteyn (Bas).

Wij zijn i.v.m. met ons drukke werk op een woensdag avond geholpen, ondanks dat de winkel eigenlijk gesloten was.
Tevens hebben wij een aantal wijzigingen doorgevoerd en toch is alles helemaal naar ons wens en precies volgens afspraak geleverd. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden met de aankoop van onze "Prima Chantal"

Fonteyn, heel veel dank voor de geweldige service die jullie verlenen,na schade aan mijn loungebank ben ik door Willemijn zo fijn geholpen dat ik een nieuwe bank heb gekregen en wij weer heerlijk kunnen genieten.
Voor een volgende aankoop kom ik zeker bij jullie terug,want de service is TOP!!

Met vriendelijke groet, Karin.

Hallo team van Fonteyn,

Tijdens onze zoektocht naar een Spa kwamen we bij jullie terecht. Arno dank voor de goede uitleg en de tijd die je voor ons genomen hebt. Het was prettig dat wij de diverse spa's mochten uitproberen. 

Vandaag is de Spa geplaatst door Rob en Ferrie. Door goede samenwerking is de Spa op zijn plek gezet. Was geen makkelijke klus, aangezien deze iets ingegraven is. Rob heeft ons een goede uitleg gegeven over hoe alles werkte. 
Rob en Ferrie dank voor de goede en nette aflevering. Helaas waren niet alle extra's, zoals cover caddy en nekkussentje aanwezig. Maar deze worden nabezorgt of jullie kwamen met goede alternatief.

Vanavond hebben we heerlijk genoten van onze nieuwe Spa.

Fonteyn team bedankt. 

Groet,
Marcel en Monique

Beste Rita,

Dankjewel voor jouw vraag of alles in naar tevredenheid is gegaan.

Ja alles is perfekt en ben uitermate tevreden over de afhandeling en spontane belangstelling !
ONZE COMPLIMENTEN !

Bijgaand nog wat foto’s hoe het er nu bij staat.

Met vriendelijke groet 

M. Brink

Helene hier de beloofde foto van onze tuin, hij is nog niet helemaal klaar, maar ziet er nu al goed uit. 

We zijn ontzettend blij met de loungeset, krijgen geweldige reacties en maken
zeker reclame voor jullie. 

Succes met jullie geweldig bedrijf, wees er trots op hoor. Heel veel groetjes Joop en Paula Timmer

Dag Henrico,

Onze zoektocht naar een nieuw tuinhuisje eindigde in Uddel: enorme keus en prima geholpen. De levering van het huisje ging sneller dan verwacht. Het monteren (prima handleiding!) ging zonder problemen. 
Na het schilderen alleen de tuin nog renoveren. 
Enige punt van kritiek is dat (vakantieperiode?) de bestelde verf even zoek was. Maar ook dat is helemaal goed gekomen. Kortom: we zijn zeer tevreden!

Groet, Els en Peter Brom

Beste Bas 

In juni 2012 zijn wij bij jullie terechtgekomen omdat wij een tuinhuis zochten voor bij ons op de zaak.
In het grote assortiment van jullie hebben wij het perfecte tuinhuis gevonden. Een tuinhuis genaamd Maria.
Gelukkig was deze uit voorraad leverbaar dus kon hij op zeer korte termijn geleverd worden.
Ook was er de mogelijkheid dat jullie bedrijf het huisje konden plaatsen. 
In juli is het tuinhuis bij ons gebracht en opgebouwd door medewerkers van Fonteyn.
Op ons bedrijf staat nu een zeer degelijk en mooi tuinhuis waar wij zeer blij mee zijn.
Heel erg bedankt voor jou gegeven adviezen en de fijne en correcte samenwerking! 

Met vriendelijke groet 
fam Verkerk
Utrecht

Hallo Helene,

Wederom weer bedankt voor de snelle en fantastische service.
Wij hebben vandaag keurig een nieuw kussen ontvangen.
helemaal top!!!!!
hartstikke bedankt.

vr.gr. Guido

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe aanwinst blokhut Vera. Hij stond zo en het ziet er heel gezellig uit. Goede service snelle levering en aardig aan de telefoon. Zeker een aanrader.


Groeten Fam Vromans

Beste Helene, 

Hoera.......na bijna een jaar hebben we weer een tafel! Vanmorgen kwam de heer van der Schoot hem met een collega brengen. Het blad (coffebrown) vinden we prachtig. We zijn heel blij met de keuze van deze steensoort. Er is veel overleg geweest, maar dat heeft zeker geloond. We zijn ook heel blij dat we ons onderstel konden behouden. De heer van der Schoot vond dat ook prachtig.

We willen je heel hartelijk danken voor de bemiddeling en de mooie oplossing die je geboden hebt. Je welwillendheid en service zijn echt goed geweest. We zullen met plezier bij jullie blijven komen voor onze tuinaankopen.

In juni was deze overkapping al geleverd en na onze vakantie zijn we vol goede moed begonnen met het gronden en plaatsen van de overkapping.
Door de vele regenval schoten we niet veel op, maar als de zon scheen waren we met het hele gezin aan het klussen. Iedereen heeft er zijn/haar aandeel in gehad.
Diederick heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop en het resultaat mag er zijn, precies wat we er van verwacht hadden.Familie en vrienden vinden hem ook betoverend mooi.

Graag zetten wij een positief bericht op deze site!
Na eerst wat hobbels in de weg qua levering, kunnen wij niet anders zeggen dat alles super is verlopen.
Fonteyn zullen wij zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Onze blokhut staat en wat zijn wij er blij mee.
Dus Diederick, bedankt namens ons voor de prettige hulp, gezelligheid en goede zaken.

Hallo,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de snelle levering van de Intex zwembadfilterpomp aan de fam. Zuidgeest.
Dankzij de snelle levering hebben wij morgen in Frankrijk weer een pomp voor het zwembad!
Mijn zwager heeft de pomp vanmorgen ontvangen en neemt hem morgen vanuit Nederland mee.
De kinderen blij, wij blij dus nogmaals dank voor de snelle reactie.
Ik hoop dat het weer zo mooi blijft kunnen we nog veel zwemmen ;-)

Vriendelijke groet,
Fam. van Marrewijk
Frankrijk

Bij onze vestiging Nieuw Pepersgoed hebben we een leuk schuurtje geplaatst van jullie. We werden prima ontvangen en er werd goed meegedacht met onze beperkte budget. Gevolg was dat we een week later nog een schuurtje bestelden voor onze partner peuterspeelzaal de Vrijbuiterjes. De levering verliep vlekkeloos. Voor een kinderdagverblijf in Barneveld bij de Antoniusschool gaan we een derde schuurtje bestellen dus wie weet worden we tussenhandel.

gr

Reijer van den Brink

D.D.15-06-2013 de eerste keer bij Fonteyn geweest via internet. Geholpen door Ernette die voor ons een groten pluim verdient door haar vakbekwaamheid, vriendelijkheid en gastvrijheid. Zij draagt zeker een steentje bij dat wij vinden dat Fonteyn die Award verdient. Top. Voor ons is er nog maar een outdoor zaak. Vriendelijke Groet, Fam.Gerritse.

Hierbij een foto met onze set. We zij er zo verschrikkelijk blij mee. Het was precies wat wij zochten, en het lijkt wel of het voor onze tuin gemaakt is. 

Met vriendelijke groet,
Evelien Broere

Goede middag, 

Wij zijn vanmorgen bij jullie in de winkel geweest en hebben een groot zwembad van 5.49 m doorsnee gekocht met toebehoren. Daarbij zijn we geholpen door Anton een jonge jongen en hij deed het super! Dat verdient een pluimpje vandaar onze mail. Jullie hebben een prachtig bedrijf en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en hij wist goed waar hij over praatte. Top gedaan Anton!

Met vriendelijke groet,
Fam. Tiel

Goedemiddag Mariska,

Alles is nu binnen dus me loungeset is nu
compleet,wou toch nog even een mailtje sturen
om te bedanken voor de goede service en zal zeker vrienden
en familie naar jullie bedrijf verwijzen zie je niet veel
meer deze service mijn hartelijke dank

Vriendelijke groetjes mevrouw Kristoffers

Uiterst goede service, tijdens de chat met Anton binnen enkele minuten alles kunnen bestellen. Zelden zo snel en goed iets kunnen bestellen!

Beste Willemijn,

Dat was wat zeg! Daar sta je dan met je tuinset, alles kan in de auto op het bijna belangrijkste deel na: het glazen tafelblad. 
Met vereende krachten van de buren en jouw cabriolet hebben we het gelukkig allemaal thuis kunnen krijgen. Achteraf hadden we wellicht beter voor bezorgen kunnen kiezen, maar we meenden echt dat het allemaal in twee auto's mee kon. Dat we er vier voor nodig hadden om het allemaal thuis te krijgen is totaal niet bij ons opgekomen! 
Nogmaals dank voor het vervoer van het tafelblad in jouw cabriolet en de snelle, goede service. Bijgaand een fotootje, al kostte het nog wel wat moeite om het zonder regendruppels op het tafelblad op de foto te zetten.

Groeten,

Fokke en Gerrie.

Via internet een Verona loungeset bij Fonteyn gekocht op basis van de foto's en het filmpje. De set voldoet volledig aan mijn verwachtingen, zeer degelijk en mooie kwaliteit kussens. Op mijn vragen heb ik via de mail snel reactie ontvangen, de set is super snel geleverd (de volgende dag).Ik kan Fonteyn van harte aanbevelen!

Een beetje laat maar hier nog een berichtje zoals belooft. 
We hebben daar onverwachts om sluitingstijd een aantal tuin meubels gekocht. 
Meer dan tevreden geholpen en we komen zeker terug. 
De moeite van het rijden waard. 
Zeer gemoedelijk personeel en niks is te gek bleef langer open voor ons konden niet kiezen en een bos bloemen als kado voor de bestelling waar zie je dat nog!

Groetjes van Ron en Miranda

Keurig geplaatst! Aan alle wensen voldaan en leuke mensen.

Wij willen de Fonteyn hartelijk bedanken voor de service die wij mochten ontvangen van ons Tuinhuis,We hadden deze 5 jaar geleden gekocht maar nu waren er planken en daksingels al verrot,dat vonden wij wel erg snel.
We hebben contact gehad met Diederick die ons heel goed geholpen heeft,we kregen niewe daksingels geleverd de planken hadden we nog zelf.
Ze werden zelfs thuis bezorgd.Dit bedrijf verdiend een grote PLUIM voor hun klantvriendelijkheid en Service. Namens ons (Fam.vd Spreng)

Wij zijn, na alle toestanden met de bezorging, erg spreken over hoe het allemaal gegaan is.
We zijn prettig geholpen door Henrico kregen bakje koffie en je kon ons goed vertellen hoe en wat. Bedankt daarvoor.

De schuur staat en alles is klaar, hij is erg mooi geworden wij horen nog wanneer de afdak komt

Beste medewerkers,

Hartelijk dank voor alle moeite die u heeft gedaan de zaak goed af te wikkelen. Ik ben tevreden met mijn Picardi Loungeset en het staat mooi in de tuin. Nu nog heel goed weer.

Vriendelijke groet,
Sako Liewes
Groningen

hallo Dolf,

ik wou even laten weten dat ze van Boretti zijn geweest.
ze hadden dit nog nooit meegemaakt. na 3 jaar de bbq in zo n slechte staat.
tegen bijbetaling hebben ze een nieuwe gebracht super.

vriendelijke groeten en bedankt Fam. Schuit.....

Hulde aan Danny en Reyer die ons uit de nood hebben geholpen.
Na een conflict tussen jullie en ons hebben jullie voor een geweldige oplossing gezorgd. Jullie hebben 2 vakmensen gestuurd, nogmaals hulde!!!!!!!!!!!!!

Wat een fijne en spontane ontvangst. En wat later bleek door iedereen die ons geholpen heeft de afgelopen vrijdag. Magnifiek.
Wij komen uit het zuiden van het land, dus het was best een eindje rijden. Maar we werden meteen zo hartelijk welkom geheten en zo fantastisch geholpen En meteen een kopje koffie, heerlijk.
Petje af voor zulke werknemers!!!!
Wij komen zeker nog terug, want we hebben lang nog niet alles gezien, zoveel was er.
Groetjes van Fam. Beaar

Sinds kort wonen wij in Ankeveen. We hebben daar een grote tuin.
We wilden de tuin veranderen en kwamen bij Fonteyn outdoor terecht door te gaan surfen op het web. We zochten n.l. naar een tuinhuisje met een rieten kap.
Ik heb de rit naar Fonteyn gecombineerd met een bezoekje aan mijn goede vriend Peter Boeve, die vlakbij woont in Uddel. Ik liep buiten langs de opgebouwde tuinhuisjes en kon eigenlijk niet slagen. Ik ging weer naar binnen en liep daar Diederick tegen het lijf. Hij was bijzonder aardig en bood me een kopje koffie aan. Al pratend kwamen we uit op een prachtig tuinhuisje met rieten dak compleet met weerhaan en 3x gespoten in de originele ralkleuren, die we uitgezocht hadden. De mensen, die het huisje geplaatst hebben, waren ook zeer aardig en vakkundig en binnen een aantal uren was het klusje geklaard.
Diederick adviseerde ons ook in de aanschaf van tuinmeubelen. Daar zat wel wat levertijd op en hij zei: "Als de zon doorkomt kunnen we leveren", want ze moesten helemaal uit Costa Rica komen.
En nu is het prachtig in onze tuin. Alles past mooi bij elkaar en de levering was subliem.
Diederick bedankt voor je professionele en vriendelijke hulp en tot snel....

met vriendelijke groet,
Co Adriaanse

Mariska, dank je wel voor je fijne advies. Omdat we eigenlijk nog niet goed wisten wat we wilden, waren we al bijna weggegaan toen je ons aansprak en jij hebt ons toch maar mooi laten vertrekken met een bestelling voor een "Flow" tuinset met loungebed. Onder het genot van een kopje koffie hebben we "proefgezeten" en we kregen ook nog een mooi boeket bloemen mee. Keurig verpakt werd alles bij ons thuis afgeleverd. Het geheel heeft een mooi plekje gekregen in onze nieuwe tuin.
Erg goede ervaring met jullie bedrijf dus.

Een vriendelijke groet van zeer tevreden klanten.

Wij hebben de blokhut Maria bij Fonteyn gekocht, en hij bevalt SUPER!
Nette aflevering , alles klopte! 
Wij zijn zeer goed geholpen door Bouke , hij weet waar over hij praat !
Prettige zaak , zeker een aanrader, en een goede prijs !

We hadden een tuinhuis Vera besteld met plat dak, doch bij het uitpakken bleek het een tuinhuis met zadeldak te zijn, daarna hebben we direct contact opgenomen met Fonteyn.
We konden kiezen, of retourneren of shingles voor onze tuinhuis.
We kozen voor het laatste en ik moet zeggen, een schitterend tuinhuis staat nu te pronken in onze tuin.
Geen gezeur service, een goede afwikkeling dankzij Diederick en team.
Hiervoor onze hartelijke dank.

Hallo Willemijn,

De loungeset staat, is niets te groot! Nu nog het lekkere weer....
Bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groet

Jeanette Noordermeer.

Wij hebben er voor gekozen alles zelf te doen en zijn met dit idee naar de Fonteyn gegaan.We werden geholpen door Gerbert en dat ging prima. 
Stap voor stap heb ik zelf het zwembad gebouwd met de instructie welke we meekregen. Bij onduidelijkheden kon ik bellen of mailen en kreeg snel antwoord.
Arne kwam met zijn team het zwembad brengen en nu is het bijna klaar.. Het enige wat we daar niet konden regelen was mooier weer.. Komt misschien nog. Tot op heden zeer tevreden over de samenwerking.Zie foto..

Hallo hoe komen wij bij jullie, nou mijn man kocht in 2006 een bos bloemen bij jullie en hij zei;"Nu heb ik iets moois gezien."Dus een paar dagen later wij naar jullie toe. Mijn man was dus heel enthousiast naar de verschillende spas en de verkoopster zei;"Mevrouw, U moet het ook proberen gaan."
Dus na plaatsing bij ons achter het huis dacht ik oke ik probeer het ook een keertje en wat is nu het geval, wij zitten er bijna elke dag in.
Dus het was inderdaad iets leuks en wat ook heel goed is de service.
Hendri v/d/ Kamp bedankt voor de goede service en samenwerking.

Hallo fonteyn team, een tijdje geleden in jullie schitterende showroom geweest, wat een keuze! Geweldig! Goede en deskundige uitleg over de mogelijkheden wat betreft een tuinhuis, schuurtje. Het terug bellen kan iets beter, maar het is tenslotte hoogseizoen, we beseffen dat jullie het enorm druk hebben, toch is een verbeterpunt om hier aan te werken!maar ga zo door! We zijn heel blij met ons tuinhuis en komen zeker terug!

ik wil langs deze weg, via de Fonteyn, Bouke Bouma bedanken voor de perfecte organisatie, Bouke heeft ons zeer proffesioneel geadviseerd en goed geholpen met de aankoop van ons tuinhuis, mede dankzij zijn advies hebben wij een aankoop gedaan waar wij heel erg blij mee zijn, ook was je een gezellige verkoper, Bouke bedankt! Tot ziens.

groeten uit Kesteren

Enige tijd geleden hebben wij een blokhut bij jullie gekocht. Bestelling, levering, alles via Bouke. Prima in orde. Momenteel zijn wij hem aan het opzetten en het wordt prachtig. Bedankt hiervoor en ook een goede service dat jullie achteraf nog eens informeren. Succes verder en groetjes uit Limburg.

Wij hebben een Vera blokhut besteld via de telefoon , eerst ging dat even mis en kon het niet de week dat we hadden afgesproken bezorgd worden , wel jammer want we hadden er qua vrije dagen en qua plaatsen wel rekening mee gehouden. De week daarna is dit alsnog goed gekomen en we hebben nu een prachtige blokhut met luifel staan die aan al onze eisen voldoet. Nu dus maar genieten van dit geheel !

begin maart zijn wij van uit Scheveningen naar Uddel gegaan om een Blokhut te bekijken wij zijn zeer goed en vakkundig door Wilfred geholpen ook de levering was op de afgesproken dag
perfecte zaak voor het kopen van mijn tuin spullen

Enkele weken een prachtig loungeset gekocht vai de telefoon. Telefonisch (door Mariska Kersbergen) prima geholpen, klantvriendelijk en ter zake kundig. Ook de aflevering is keurig verlopen.

In maart een blokhut laten plaatsen. Wat een enorme klus was dat. Gelukkig is alles goed verlopen. Als er probleempjes of wijzigingen waren, werden die probleemloos opgelost. Zeker een goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt voor de goede service.

Beste Dolf,

Vorige week donderdag hebben wij het schitterende set martinique bij Mariska gekocht.
Echt complimenten voor haar. Ze heeft ons goed geholpen en was heel geduldig helemaal super!
Helaas was je zelf niet aanwezig, maar ik vond het wel erg prettig om kennis te maken met Helene.

Laat het mooie weer nu maar komen, dan kunnen we er lekker van gaan genieten!

Alles is keurig verpakt, snel en op de afgesproken tijd afgeleverd. Een prima tuinhuis voor een zeer goede prijs. Goed geholpen door Edward.
Een aanrader.

Ik wil even zeggen dat mijn tuinhuis zeer goed verpakt en bezorgt is mijn dank hiervoor .Verder zijn wij perfekt geholpen met het kopen van het tuinhuis.mocht ik nog vragen hebben dan bel ik wel even.bedankt

Fam Steins

Beste Mariska van Fonteyn,

Dankzij jouw inzet en prettige manier van afspraken maken, hebben we bij jullie inmiddels een paar bestellingen gedaan. Ook jullie transportbedrijf leverde zeer correct volgens afspraken.We genieten van onze aankopen al zou er dit voorjaar wel wat meer zon mogen zijn. Maar juist voor de hete dagen die nog gaan komen hebben we deze set tuinmeubelen gekocht om tussen de bomen te kunnen genieten van het buitenzijn.
Met vriendelijke groet,
Clemens

Bedankt voor de snelle levering en de uistekende service!

Super service! Wij hadden de pech dat een element van de saunakachel niet meer werkte. Direct opgelost door Fonteyn, we kregen een nieuwe kachel zonder ook maar een cent te hoeven bijbetalen, geweldig!! Wilfred nogmaals bedankt.

Hallo Fonteyn team,

5 jaar geleden hebben wij bij jullie een ultra wave jacuzzi gekocht. Vorig jaar raakte de wave motor defect en zijn wij in april 2012 met de gedemonteerde motor bij jullie langs gekomen. Na een kop koffie en een leuk gesprek met Erik (technische dienst) kregen wij een nieuwe motor gratis mee. De nieuwe motor is inmiddels gemonteerd en de jacuzzi is weer als nieuw. Erik heel erg bedankt voor de uitstekende service.

we hebben 4 jaar geleden een jacuzzi bij jullie gekocht en ik wil even zeggen dat de servise . hellemaal toppie is we bellen en jullie zijn er voor ons . ik vind het supper heb nog nooit zo.n zaak mee gemaakt ook met produkten die we nogdig hebben een woord geweldig mijn dank er voor jullie zijn de gouden harp waard dank je wel
beste Mensen, We zijn echt uitermate tevreden over de adviezen en de after-sales service van Fonteyn en met name van Willemijn Polinder. In een gezellig gesprek heeft ze ons een prima en goed advies gegegeven en alles is keurig geleverd volgens afspraak. Nadat we over onze eigen keuze toch niet tevreden waren heeft ze het met ons keurig netjes opgelost: GROTE KLASSE!! Voor dit soort adviseurs in dit soort winkels komen we zeker terug en kunnen wie iedereen van harte aanbevelen: Ik zeg DOEN!!
Goede morgen Willemijn, Allereerst bedankt voor de levering van mijn 4 seasons tuinmeubel set. Alles was zeer netjes ingepakt en we zijn erg blij met ons tuinset. Alleen werd er wel erg vroeg geleverd. (07.15 uur s’morgens) Fonteyn is in iedergeval een zeer goede winkel, en ook het advies dat u steeds geeft is zeer correct. Als ik in de buurt woonde kwam ik u persoonlijk bedanken. (goede en vriendelijke verkoopster ) Met vriendelijke groet, Ruut Uiterwijk.
Op zoek naar een mooie loungebank. Gevonden en gekocht bij Fonteyn. Direct verliefd op een cocooking en ook maar gelijk gekocht. Wat een prachtige winkel met bekwaam en zeer aardig personeel. Na schade aan de bank is er snel en correct gehandeld. Niets dan lof aan dit bedrijf. Mariska, bedankt voor al je moeite en we gaan genieten van de mooie spullen.

Welkom op de website van Fonteyn Outdoor Living,

Hier kunt u uw verhaal kwijt over uw bevindingen met betrekking tot de Fonteyn Outdoor Living, het is ook mogelijk om er een afbeelding bij te plaatsen.

Verzamel al uw creativiteit en laat een berichtje voor ons en andere bezoekers achter.

Met vriendelijke groeten uit Uddel,

ik had zaterdag 25 februari 2012 gebeld met Gerbert en ben zeer corect te woord gestaan donderdag in de auto gestapt en naar fonteyn gereden ook vriendelijk otvangen door de persoon die ik zaterdag aan de telefoon had gehad. goed en duidelijk gesprek en uitleg wat mogelijk was zal zeker mensen aan raden als ze iets nodig hebben voor tuin blokhut sauna naar fonteyn te gaan hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren super en bedankt vooral Gerbert mvg zeer te vrede klant Rene Huijsing de Kwakel

Voor het eerst kennis gemaakt met Fonteyn Outdoor Living afgelopen zomer voor de aankoop van een buiten keuken. Het adres van vrienden van ons gekregen. Op zaterdag 18-2 zijn we weer in Uddel geweest voor een infrarood sauna. Alle medewerk(st)ers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de koffie staat altijd klaar. Wij zijn top geadviseerd en geholpen door Wilfred van Essen met de aankoop van de weektopper: de infrarood sauna (in combinatie met de Philips Vitae lampen.) Op de foto kunt u zien dat je voor deze sauna geen groot huis hoeft te hebben. Ook de bezorging was stipt op tijd. Bedankt voor de goede service.
Fonteyn Outdoor Living is zeker een aanraders als u jacuzzi, zwembad of tuinhuis nodig heeft.
Nogmaals bedankt.
Fam Keur

Zaterdag is er een terrastafel bij ons afgeleverd. Wilde jullie bedanken voor de goede service. en natuurlijk Willemijn Polinder heeft ons keurig geholpen bedankt.

Na langdurig zoekwerk op internet kwamen we terecht op de website van Fonteyn. Deze was zo uitnodigend dat we de reis naar Uddel ondernamen om ons te laten voorlichten over een blokhut. Edward van de Kamp bleek bij uitstek deskundig om ons in onze keuze bij te staan. Inmiddels staat de hut tot volle tevredenheid. Alle lof voor Fonteyn en haar medewerkers.

Koos Cleij

In november 2011 kwamen wij toevallig bij Fonteyn in Uddel terecht omdat we op zoek waren naar een tuinhuis/blokhut die als extra kamer moest gaan dienen. Sindsdien zijn we niet meer weg te slaan uit Uddel en raden we iedereen aan om voor advies, prachtige spullen of gewoon een lekker bakkie naar Fonteyn te gaan.
We hadden een heleboel ideeën waarvan we dachten dat ze niet uitvoerbaar waren. Gerbert Bronkhorst van Fonteyn heeft uren en vele bakkies met ons gepuzzeld om het uiteindelijk helemaal naar onze wens te krijgen. En dat terwijl we de blokhut op dat moment nog niet eens hadden gekocht! Dat is nog eens service en klantvriendelijk.
Het vertrouwen was meteen gewekt en dat heeft Fonteyn dubbel en dwars bevestigd.
De levering van de blokhut, de plaatsing van de blokhut, de afwerking, de nazorg, de snelheid waarmee gereageerd werd op onze vragen ... over alles werden we uitgebreid geïnformeerd alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dat zijn we ( hier in het wilde westen) wel anders gewend, zodra de handtekening staat, kun je zelf overal achteraan rennen. We hebben ook een sauna gekocht die we zelf in elkaar dienden te zetten, daar zagen we nogal tegenop maar Gerbert verzekerde ons dat het een fluitje van een cent was. En wat bleek? Binnen een half uur hadden we het voor elkaar. 
Bijgaand een paar foto's van het geweldige resultaat.
Iedereen die twijfelt "om dat hele eind naar Uddel" te rijden vanuit de Randstad, raden we aan om het toch te doen, je komt er met een geweldig gevoel vandaan. Goede koffie, goede sfeer, adviseurs met verstand van zaken en last but nt least...... ze komen afspraken keurig na!
Angelique en Cora uit Leiden

Na redelijk wat zoekwerk voor n sauna kwam ik op de site van Fonteyn.
Daar stond r eentje die me wel beviel,dus via mail contact gelegd.
Twee dagen later kreeg ik n telefoontje van ene Wilfred.
Ik ben met Wilfred m.i. een goede deal overeen gekomen.
De spullen zijn in goede staat bij mij aangekomen,opbouwen was n makkie.
Heb de sauna nu n maand.
Plots n telefoontje van Wilfred,of alles naar wens was.
Dit is wat men bedoelt met aftersales service.
Wilfred,hartelijk dank.
Ik wens jullie veel succes en zal jullie bij vrienden en kennissen aanbevelen. Groeten uit Limburg.

Beste lezers,

Wij hebben, na ons diverse keren te hebben laten voorlichten, een barrel (buiten) sauna gekocht bij fonteyn.
Wij zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door Wilfred.
Mede door zijn enthousiasme en advies zijn wij tot onze keuze gekomen. Het idee van ons om ook een infra rood in te bouwen is zeker door zijn toedoen tot een goede uitvoer gekomen.
Het ontbrekende stekkertje (optioneel) van de bediening was de volgende dag per post binnen.
Het telefoontje na een week om te vragen of alles in orde was...

Geweldig de service bij dit bedrijf.

Wat een top service bij de Fonteyn!

Vanaf het eerste mail contact tot aan de koop heeft verkoper Hendri mij goed geadviseerd. Op donderdag koop ik een demo-jacuzzi, en niet te geloven, maar op maandag staat hij al vol met water achter in mijn tuin. De probleempjes die zich voordeden met bezorgen en aansluiten zijn fantastisch opgelost door de monteurs. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en vol lof over het personeel van de Fonteyn.

Beste lezers,

Wij hebben dit Intex Ultra Frame bad (732x366x132) bij Fonteyn besteld, opgehaald, geplaatst, van een ombouw voorzien en achterop zonnepanelen en een andere bredere trap geplaatst. 
Zoals men ziet is iedereen dik tevreden. De vakantie's met zoon en kleinkind zijn perfect.
Wel hebben we onder elke draagbeugel een stoeptegel met er op een stukje tapijt geplaatst. Zakt absoluut niet weg.
Een vereiste is dat de ondergrond samen met de bovenkant stoeptegels echt vlak is. Dan staat het bad als een huis.
Ons bad stond (door een beetje gemakkelijke houding) aan de voorzijde +/- 5cm 
hoger, dus een beetje scheef.
Echter, wij hebben er geen erg in gehad en het bad heeft zich prima gedragen.
Wij hopen hier nog jaren mee te doen.
Wij raden u aan het bad na het zwemmen af te dichten met een zomer-noppen-zeil.
Dat scheelt gauw zo'n 2 graden warmteverlies.
Volgend jaar zetten we er een warmtepomp bij voor een heel seizoen lang 28 gr. warm water.
Bij Fonteyn zijn gelukkig veel mensen die ontzettend veel weten op zwemgebied en u kunnen helpen met goede informatie.
Wilt u meer foto's van rond het bad dan kunt deze vragen aan Gerbert.
Met vriendelijke groet,

Fam. Muller
Op naar heerlijke zwemjaren.

Fonteyn

Onlangs heb ik een flinke blokhut-op-maat laten bouwen. Er waren wat kinderziektes en de bouwtijd liep hierdoor uit, maar de bouwers waren 100% bereid om de problemen op te lossen en zijn alle afspraken nagekomen.
Het resultaat is prachtig.
Ik ben zeer tevreden over het bouw-proces en de afhandeling.

T. Hulsbergen
Harfsen

Wij hebben vorig jaar een prachtig zwembad met vlonder terras en tuinhuisje aangekocht bij Fonteyn in Uddel. We zijn zeer prettig geholpen door Gerbert en hebben besloten om in samenwerking met Patio uit Dronten onze tuin te laten aanleggen. Het is een plaatje geworden, dank daarvoor. Wat ook blijkt is de uitstekende after sales service, nog nooit zoiets meegemaakt. Voor Fonteyn staat een tevreden klant voorop. Grote klasse en ga zo door!

Het is altijd een feest om bij Fonteyn rond te lopen. Prachtige spullen en aardige medewerkers. Wij kwamen er een half jaar geleden om de blokhutten te bekijken. Inmiddels is er een op maat gemaakt en 1300 kilometer verderop geleverd, dank zij Fonteyn. Het in elkaar zetten was voor mij en mijn echtgenote erg leuk werk en goed te doen. Diederick, bedankt voor je hulp.

Wat een mooi bedrijf, met een leuke ploeg mensen die de bezoeker op z,n gemak weet te stellen,en verstand hebben van alles dat er te koop is.
Wij gingen voor een sauna en vonden er een waar we al enkele keren naar zochten. De gemoedelijke sfeer en enthousiasme van verkoper Wilfred die na de aankoop nog tijd had om ons het bedrijf te laten zien geeft veel vertrouwen 
Voor ons een adres waar we mensen naar toe durven te sturen
John.

Na lang uitpluizen bij welk bedrijf wij ons nieuwe tuinhuis zouden aanschaffen zijn we via google bij dit mooie bedrijf terecht gekomen. Na 1 ste telefonisch contact eigenlijk al een goed gevoel over een aan zitten te komen samenwerking. Bij aankomst vanuit Limburg (2uur auto) direct zeer warm ontvangen door een piepjonge verkoper genaamd Wilfred van Essen. Deze leid ons ongevraagd door het gehele bedrijf welk bij ons een super indruk achterlaat! Al onze vragen worden bevredigd en al snel wordt de knoop doorgehakt van aanschaf voor het tuinhuis Anna 7,6mtr bij 3,8m. Nu wordt zelfs serieus overwogen voor ook in het voorjaar een van de grotere zwembaden bij Wilfred te bestellen. Tegen alle andere verkopers in Nederland kunnen wij alleen maar zeggen: GA HIER BIJ DEZE JONGE JONGEN EENS IN VERKOOPTRAINING! want het kan dus wel he!:behandeld worden alsof je het staatslot gewonnen hebt ook alvorens je maar iets gekocht hebt! Voor wilfred: Ga zo door vriend want we zijn tot op het vorstelijke af behandeld! Tot gauw!

Wij hebben, een tijdje terug alweer, een tuinhuisje besteld. Zowel telefonisch als per mail uitstekend geholpen. Binnen een week hadden wij dit tuinhuisje keurig thuis bezorgd. Kortom: helemaal tevreden!
H. Scheelen

Beste Thomas en Gerbert,

Zoals je op de foto kunt zien staat het zwembad prachtig. Wij genieten er enorm van. 
Mede dankzij jullie hulp/advies en tips is dit uiteindelijk supergoed gelukt. En ik moet zeggen het was niet gemakkelijk.
Ook jullie telefonische behulpzaamheid tijdens de plaatsing was erg aangenaam. Hartelijk dank hiervoor.

Doordat wij altijd zeer goed geholpen zijn heb ik onlangs een goede vriend meegenomen naar jullie bedrijf. Hij heeft interesse in een jacuzzi. En het leuke was dat hij tijdens zijn eerste bezoek een jacuzzi heeft gekocht. 

Tot gauw.
Groet Fam. van Rijn, Breukelen.

Beste Fonteyn team,
Afgelopen zomer voor het eerst kennis gemaakt met De Fonteyn en de eerste indruk was :‘wat een uitgebreide keuze en prachtige showroom.´ Voor onze nieuw in te richten tuin is ons oog gevallen op het tuinhuis `Monte Carlo´.
Wij zijn zeer prettig geholpen door Edward die enthousiast ons alles wist uit te leggen over tuinhuisjes maar ook over het bedrijf De Fonteyn. 
Onlangs is ons tuinhuis ‘Monte Caro’ dat wij bij De Fonteyn hebben gekocht naar tevredenheid geplaatst. Wij komen zeker nog een keer terug want onze tuin is nog niet af en bij De Fonteyn kun je leuke ideeën op doen.
Hartelijke groeten
Jos Grims
Martien Raaijmakers
Overloon (Nbr)

Team fonteyn,gefeliciteerd met jullie prachtig bedrijf.

Vorig jaar werden wij verliefd op een buitenspa en werden hierin goed over geinformeerd,door omstandigheden konden wij deze spa pas juli 2011 laten plaatsen. 
Al deze tijd werden zeer welkom ontvangen en werd meegedacht over ons gebruik.
Bij het afleveren van het bad werd alles goed en duidelijk uitgelegt en vertrok jullie collega pas bij het compleet afvullen en aansluiten van het bad. 
Nu staat het bad bijna een half jaar en maken wij er dmv een houten overkapping 2 tot 3 keer per week gebruik van.
Door de juiste informatie van juliie conpetente medewerkers hebben wij onze droom waar kunnen maken.

Vandaag voor het eerst bij Fonteyn geweest. Wat een prachtig bedrijf. Ik werd geholpen door Wilfred. Prachtig om te zien hoe zo'n jonge medewerker zo trots kan zijn op zijn 'baas' en op het bedrijf waar hij werkt. Geweldig geholpen.

Het assortiment bij de fonteyn is groot,Je krijgt hier een goed advies en duidelijke uitleg over de produkten daarnaast is de service erg goed.
Wij hebben o.a onze sauna en buitendouche hier gekocht.Afgelopen Zaterdag weer even een bezoek gebracht omdat we wat vragen hadden over de sauna en jacuzzi één lampje werkte niet maar dat werd meteen opgelost.
Ik heb natuurlijk nog even bij de leuke woonaccesoires gekeken en ging niet met lege handen naar huis!

Tot de volgende keer!

Marc en Wendy de Valk

Bij betreden van de parkeerplaats had ik al een wow-effect!
Wat een mooi ontworpen pand! een knipoog naar de treinstations van de jaren dertig. Bij binnenkomst totaal overdonderd, het echte luxe buitenleven samengevoegd in een sfeerpresentatie in de inmense entree. van een verkoopadviseur hoorden wij dat het 35.000 m2 groot is, onderkelderd en net nieuw is! 
ze bestaan al meer dan 25 jaar en nu nieuw gebouwd denk ik. heel veel keuze in tuinmeubelen, sauna's tuinhuizen, buitenkeukens, jacuzzi's en zwembaden. we hebben een paar mooie planten gekocht die we nog nooit hadden gezien! na een kopje koffie in de gezellige theeschenkerij zijn we weer naar huis gegaan. wat een goed bedachte meditareeense Mall daar in Uddel!

Gerard van den Heuvel

Hallo Fonteyn Team,
Hier even een berichtje uit Zoetermeer.
Via vrienden hebben wij kennis kunnen maken met de Fonteyn. Mijn vrienden vertelden mij dat het een fantastische ervaring was. Het was wel een stukje rijden uit Zoermeer, maar het is de moeite waard.
Het mooie is dat we bij jullie hebben kunnen slagen voor zowel een tuinhuis met aanbouw, barbecue, jacuzzi als tuinset. Nu 1 1/2 jaar later kunnen wij concluderen dat we heel blij met onze aankopen zijn!
Johan en Karin Haspers - Zoetermeer

Beste Helene,

Langs deze weg wil ik jou (en het transportbedrijf) bedanken voor de uitstekende wijze waarop de door ons bestelde tuinmeubelen in Italië zijn afgeleverd. 

De meubelen waren bestemd voor goede vrienden van ons in de gemeente Poppi in Toscane. Er was vooraf vanuit Florence een telefoontje gepleegd of zij thuis waren. De tuinmeubelen waren goed verpakt en zijn prima overgekomen.

Met vriendelijke groet,

J.G.C.M. Buné

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal