Aanmelden voor de RSS feed

Outlet loungesets en tuinsets

Overzicht van de loungesets en tuinsets outlet modellen

 • Loungeset Alicante White Grey Fonteyn

  Loungeset Alicante White Grey Fonteyn

  De Alicante loungeset van heeft lichtgrijs wicker en antracietgrijze kussens. Deze mooie loungeset kunt u naar wens samenstellen en uitbreiden met de verschillende elementen. Geniet van uw tuin in deze comfortabele loungeset met stevige waterafstotende kussens.

  Normale prijs: € 1695

  Nu: € 995

 • Alicante Loungeset Wicker Fonteyn

  Loungeset Alicante Antraciet Fonteyn

  Deze loungeset uit de Fonteyn eigen collectie heeft een rustig design van kwalitatief wicker in antracietgrijs. De kussens in deze loungeset bieden een royaal comfort en zijn waterafstotend, zodat uw er optimaal gebruiksplezier van heeft. Deze loungeset past door haar tijdloze kleur in diverse stijlen.

  Normale prijs: € 1695

  Nu: € 995

 • Alicante XL loungeset wicker Fonteyn

  Loungeset XL Alicante Antraciet Fonteyn

  Deze royale loungeset uit de Fonteyn eigen collectie heeft een rustig design van kwalitatief wicker in antracietgrijs. De XL hoek zorgt ervoor dat u ook de hoek van de hoekbank optimaal kunt benutten. De kussens in deze loungeset bieden een royaal comfort en zijn waterafstotend, zodat uw er optimaal gebruiksplezier van heeft. Deze loungeset past door haar tijdloze kleur in diverse stijlen. Deze loungeset is weer leverbaar vanaf maart/april 2017

  Normale prijs: € 1895

  Nu: € 1095

 • Alicante Loungeset Antraciet met XL hoekelement

  Loungeset XL Alicante Halfmoon Antraciet Fonteyn

  De royale Alicante XL loungeset heeft antracietgrijs wicker en kussens. Deze mooie loungeset heeft een extra groot hoekelement en kunt u naar wens samenstellen. Geniet van uw tuin in deze comfortabele loungeset met stevige waterafstotende kussens.

  Normale prijs: € 2195

  Nu: € 1495

 • Premium Verstelbare Tuinstoel Eetstoel Aluminium Textileen

  Verstelbare Tuinstoel Premium Mat-Antraciet SUNS

  De Premium verstelbare tuinstoel heeft een moderne uitstraling en hoog comfort. Deze tuinstoel is gemaakt van aluminium met antracietgrijze poedercoat en textileen bekleding.

  Normale prijs: € 199

  Nu: € 179

 • Lecce Tuinstoel Verstelbaar Aluminium Textileen SUNS

  Verstelbare Tuinstoel Lecce Antraciet SUNS

  De Lecce tuinstoel is een stevige verstelbare stoel van aluminium met textileen zitting. Door het eenvoudige ontwerp en gebruikte materiaal is ze goed te combineren met aluminium of teakhouten tuintafels.

  Nu € 169
 • Utah Tuinset Aluminium Wicker Fonteyn

  Tuinset Utah Antraciet Fonteyn

  De Utah tuinset heeft een mooie moderne uitstraling door het antracietgrijze wicker in combinatie met het witte aluminium frame van de tuintafel en tuinstoelen. Deze sfeervolle tuinset sluit door de strakke stijl mooi aan in moderne tuinen en doet het ook goed in een kleurrijke tuin door de mooie contrasten. Gezellig buiten dineren en optimaal genieten met deze prachtige tuinset. Deze tuinset is weer leverbaar vanaf juni!

  Normale prijs: € 1295

  Nu: € 955

 • Paris Loungeset Wicker Fonteyn

  Loungeset Paris Zwart Fonteyn

  Het eenvoudige design van de Paris loungeset en de compacte opstelling zorgen ervoor dat deze loungeset een sfeervolle en knusse uitstraling heeft. Mede door de compacte opstelling en sfeer van deze loungeset past hij in bijna elke gewenste setting zoals bijvoorbeeld een balkon. De Paris loungeset biedt een goed zitcomfort waardoor u er comfortabel van kunt genieten.

  Normale prijs: € 499

  Nu: € 299

 • Austin Tuinstoel Aluminium Fonteyn

  Tuinstoel Austin Aluminium-Polywood Latten Fonteyn

  Het eenvoudige design van de Austin tuinstoel zorgt voor een mooie tijdloze uitstraling. Dit in combinatie met de duurzame materialen zoals aluminium en polywood zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van deze tuinstoel. De bij elkaar contrasterende kleuren van het lichte polywood en de antracietgrijze poedercoating van het aluminium zorgen ervoor dat deze tuinstoel enerzijds strak is en toch een warme touch heeft. Deze tuinstoel is weer leverbaar vanaf juni!

  Nu € 59