Info en Opties

The king of public sauna's.

De saunakachel 50 is een elegante kachel voor grote sauna's. De kachel heeft een mooi design door de robuuste, zwarte behuizing. Hij heeft een groot volume aan stenen en past daarom uitstekend in saunaruimtes van 20 m³ t/m 50 m³. Ook zorgt hij voor een gelijkmatige warmteverspreiding en een goede sfeer. De saunakachel is voorzien van een stevige stalen deur, wat het robuuste design nog meer versterkt.

De kachel is verkrijgbaar als Pro en als SL. Bij de SL is er een apparte ruimte naast uw sauna waarin u het hout bij kan vullen, waardoor u uw sauna gemakkelijk schoon kunt houden. Bij de Pro wordt het hout in de sauna bijgevuld.

  • Afmetingen (B x D x H): 51 x 72 x 105 cm;
  • Gewicht: 70 kg;
  • Benodigd aantal dozen saunastenen: 7 dozen.

 

Bij deze optie kunt u een keuze maken uit de Pro of de SL. De Pro is de houtkachel 50 en de SL is de houtkachel 50 SL.

Nu € 3169
Specificaties
Artikelnummer 452108
EAN-Code 6417659001069
Gewicht 2.0000
Levertijd 3 weken
Merk Harvia
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal