Grandhall

Grandhall

Houdt u ervan om mensen te verrassen met heerlijke maaltijden? Of zit u graag buiten met familie en vrienden? Dan is Grandhall het merk voor u! In het assortiment van Grandhall vindt u buitenkeukens en barbecues van de hoogste kwaliteit. Maar ook voor grills, heatstrips en accessoires moet u bij Grandhall zijn. Grandhall heeft alles in huis voor een warm en smaakvol buitenleven! Bekijk direct ons uitgebreide assortiment!

Grandhall bbq

Laat u in de showroom en online winkel van Fonteyn inspireren door het grote aanbod van Grandhall barbecues. Vergelijk de verschillende grandhall bbq’s en de diverse formaten in onze 35.000 m2 grote showroom. Als u nog geen inspiratie had om uw tuin in de richten, krijgt u dat bij ons vanzelf! Met Grandhall maakt u kennis met de nuttige accessoires. En profiteer van onze scherprijzen en snelle levertijd.

Voordelig Grandhall kopen

Doordat wij op grote schaal producten van Grandhall inkopen, kunnen wij u deze aanbieden voor de scherpste prijzen. U profiteert daarnaast van een optimale service en, indien gewenst,  een gericht advies . Wie een grandhall product van Fonteyn kiest, weet dus zeker dat hij er jarenlang plezier van heeft.

Komt u langs in onze 35.000 m2 grote showroom en heeft u het Grandhall product gevonden waarnaar u op zoek was? Dan kunt u dit product vrijwel altijd direct mee naar huis nemen. Fonteyn beschikt over een opslagkelder van 60.000 m3, waarin wij vrijwel elk product op voorraad hebben. U heeft uw Grandhall producten dus ook altijd snel thuis. Bestelt u online? Dan is de levertijd slechts twee tot drie werkdagen. Naast Grandhall verkoopt Fonteyn ook Boretti buitenkeukens, barbecues en gardeco

Alles over Grandhall    

Wilt u meer weten over onze producten? Heeft u specifieke vragen of wensen? Wij helpen u graag. Of het nou om een Grandhall bbq gaat of een Grandhall heatstrip: Fonteyn kan u altijd en overal van deskundig advies voorzien. Bezoek de webshop of de showroom van Fonteyn voor een Grandhall product. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of via ons contactformulier.

Filter

Grandhall
X

77 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

77 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal